Σπάσε τα στερεότυπα: Ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθούμε σοβαρά με τρίχες...
Βρείτε μας στο

Είναι, έχουμε τη λανθασμένη εντύπωση, κάτι… δικό τους: «Η περιποίηση είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο», πιστεύαμε. Σωστά;

Όσο για μας; Μετά βίας χαρακτηριζόμασταν μια βελτιωμένη εκδοχή του Homo Erectus: οι μαύροι μας κύκλοι είναι το μόνο πράγμα ορατό από το διάστημα εκτός από το Σινικό Τείχος, η κόμη μας θυμίζει τον «συνονόματο» Δράκουλα, τα δε μούσια μας είναι οριακά καλύτερα από του Ρούμπεους Χάγκριντ στο Χάρι Πότερ.

Όμως…

Όμως, για μισό λεπτό: για ποιο λόγο να μην πάρουμε μια αόρατη βαριοπούλα και να συνθλίψουμε τα στερεότυπα; Γιατί να μη νιώσουμε σίγουροι για τον εαυτό μας, επιτυχημένοι και δυνατοί σε κάθε μας βήμα; Γιατί, εν ολίγοις, να μη γίνουμε… expert στην ανδρική περιποίηση, αφήνοντας τους επαγγελματίες να κάνουν την σκληρή δουλειά κι εμείς ν’ απολαύσουμε τ’ αποτελέσματα;

Σπάσε τα στερεότυπα: Ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθούμε σοβαρά με τρίχες...

Επειδή, λοιπόν, η ομορφιά είναι ΚΑΙ αντρική υπόθεση, πέφτουμε με περισσή αρρενωπότητα στην αγκαλιά της L’ Oréal Paris και τη σειρά Men Expert, ένα mega brand το οποίο ήρθε για να καλύψει συνολικά τις ανδρικές ανάγκες στο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελεσματικά και εύχρηστα προϊόντα για κάθε ανάγκη.

Έχουμε και λέμε: αισθάνεσαι πως η επιδερμίδα σου είναι πιο κουρασμένη κι από τον Σίσυφο μετά την 967η προσπάθεια να ανεβάσει τον βράχο στην κορυφή του βουνού; Hydra Energetic: πρόκειται για την πρώτη κατηγορία της σειράς MenExpert. η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά για κουρασμένες επιδερμίδες. Η πλούσια σύνθεσή της με βασικά συστατικά το Guarana και τη βιταμίνη C, εγγυάται ότι θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας μια καθημερινή δόση ενέργειας που διαρκεί για όλη τη μέρα.

Σπάσε τα στερεότυπα: Ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθούμε σοβαρά με τρίχες...

Γι’ αυτό αν οι μαύροι κύκλοι σου συναγωνίζονται σε μέγεθος τη μαύρη τρύπα, αν έχεις θαμπή, άτονη όψη και η έλλειψη ελαστικότητας στο δέρμα σου είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, αν η υφή είναι ανομοιόμορφη, τότε δοκίμασε ένα ενυδατικό turbo booster από την L’ Oréal Paris για άμεση επανενεργοποίηση και 48ωρη ενυδάτωση ημέρας και νύχτας και θα μας θυμηθείς- ναι, ακόμα κι αν δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ.

Μη βιάζεσαι, θιασώτη του μουσιού και των μαλλιών. προφανώς υπάρχει κάτι και για σένα: η σειρά Barber Club, για όλους αυτούς που ασπάζονται τη θεωρία που λέει πως τα μούσια προσδίδουν κάτι το μυστηριακό σε έναν άντρα.

Επειδή, όμως, δεν αρκεί μόνο το ν’ ασπαστούμε μια θεωρία, αλλά ενδέχεται ν’ ασπαστεί και κάποια το πρόσωπό μας, γι’ αυτό το φροντίζουμε: η σειρά Barber Club αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης γενειάδας, εμπνευσμένη από την τεχνολογία των Barber Clubs και με βασικό συστατικό της το αιθέριο έλαιο κέδρου.

Σπάσε τα στερεότυπα: Ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθούμε σοβαρά με τρίχες...

Το Κεδρόξυλο είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά δέντρα, με τον… δύστροπο φλοιό του να συνθλίβεται για να εκχυλιστεί αιθέριο έλαιό του. Τα προϊόντα της σειράς ενισχύουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα, ενδυναμώνουν τις τρίχες, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν από τους ερεθισμούς και προσφέρουν θρέψη.

Θέλετε, επομένως, ελαφρύ κράτημα στο μαλλί και φυσικό τελείωμα στα μούσια σας; Διαβάστε τα ηλεκτρονικά μας χείλη όσο κάνουμε spelling: MEN  EXPERT.

Σπάσε τα στερεότυπα: Ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθούμε σοβαρά με τρίχες...

Και τέλος, το σημαντικότερο, ενδεχομένως, εξ όλων. Το πιο απαραίτητο καλλωπιστικό «εργαλείο», ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες- όταν και η θερμοκρασία «γράφει» τριψήφια νούμερα (σε Κελσίου, όχι Φαρενάιτ…) κι εσύ πρέπει να πάρεις τα ΜΜΜ ή να κυκλοφορήσεις έξω στην ζέστη: το αποσμητικό.

Η σειρά αποσμητικών της L’Oréal Paris  περιλαμβάνει 8 διαφορετικούς κωδικούς, οι οποίοι ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε άντρα. Τα συγκεκριμένα προϊόντα χαρίζουν μια αίσθηση φροντίδας και φρεσκάδας κατά τη διάρκεια των καθημερινών μας δραστηριοτήτων, δίνοντάς μας την σιγουριά ότι μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση.

Αν δε θέλετε, λοιπόν, οι άλλοι να αισθάνονται… δέος κάθε φορά που επιβιβάζεστε στο μετρό, τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Σπάσε τα στερεότυπα: Ήρθε η ώρα ν’ ασχοληθούμε σοβαρά με τρίχες...

Επομένως, ναι, εντάξει, το καταλαβαίνουμε: έχει και ο Homo Erectus τα πλεονεκτήματά του. Αλλά γιατί να μη δοκιμάσουμε να γίνουμε ένας πιο λαμπερός Homo Sapiens και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας όπως του αξίζει;

Η L’Oréal Paris ξέρει το δρόμο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιάσουμε το χέρι της και να ξεκινήσουμε, αποφεύγοντας στην πορεία να κάνουμε κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά.

Τι λέτε, φύγαμε;