Συμβουλές για αρχάριους: Δείτε τον κόσμο με άλλα «μάτια»
Βρείτε μας στο

Η κωδική μας ονομασία όταν ήμασταν μικροί- κι ελαφρώς επηρεασμένοι από το Χόλιγουντ και την επιτυχία μας στην B Junior στ’ αγγλικά- ήταν “Falcon”. Γεράκι, δηλαδή. Και, ξέρετε, το παρατσούκλι ήταν πέρα για πέρα σωστό, μιας και βλέπαμε καλύτερα κι από το συμπαθές πτηνό.

Μετά, ωστόσο, με την πάροδο των ετών άρχισαν τα γράμματα στο… βάθος να μην είναι και τόσο ευδιάκριτα. Οι υπότιτλοι στην τηλεόραση γίνονταν όλο και πιο «δύσκολοι». Φτάσαμε στο σημείο να θυμίζουμε εντόνως τον καθηγητή Τσανγκ από το Community κάθε φορά που θέλαμε να διαβάσουμε κάτι.

Συμβουλές για αρχάριους: Δείτε τον κόσμο με άλλα «μάτια»

Εν ολίγοις, αποκτήσαμε μυωπία και η ζωή μας θύμιζε ελαφρώς το γνωστό ανέκδοτο:

-«Τι σχέδια έχεις για σήμερα;»

– «Θα βγω να πάρω φακούς επαφής».

– «Και μετά;»

-«Μετά θα δω».

Για όλους εμάς τους μύωπες, ωστόσο, το ζητούμενο στο παραπάνω ανέκδοτο είναι το ποιους φακούς επαφής θα αγοράσουμε; Γιατί οι επιλογές είναι παρά κάτι άπειρες και, κατά έναν παράδοξο λεκτικό τρόπο, πρέπει να προσέχουμε τα μάτια μας σαν κόρη οφθαλμού.

Εμείς έχουμε κάνει την επιλογή μας- και επιτρέψτε μας να το παινευτούμε, δεδομένου ότι έχουμε οφθαλμικό διδακτορικό στο θέμα, έχουμε κάνει την σωστή επιλογή: AIR OPTIX® plus HydraGlyde®, τους μηνιαίους φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και παρέχουν στους χρήστες άνεση σε άλλο επίπεδο.

Συμβουλές για αρχάριους: Δείτε τον κόσμο με άλλα «μάτια»

Πριν μας κοιτάξεις με μισό μάτι φίλε συν-μύωπα, φόρα ένα ζευγάρι AIR OPTIX® plus HydraGlyde® και θα καταλάβεις το γιατί από μόνος σου.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι σε πρόσφατη έρευνα που έγινε, το 66% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι νιώθουν ξηρότητα και δυσανεξία με τους φακούς επαφής που χρησιμοποιούν.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να αναβαθμίσουμε τους φακούς επαφής μας σε φακούς που προσδίδουν άνεση και μας βοηθούν να νιώθουμε τα μάτια μας ενυδατωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Οι φακοί επαφής Alcon με την τεχνολογία SmartShield- η οποία βοηθάει στην προστασία από τις εναποθέσεις που προκαλούν ανεπιθύμητους ερεθισμούς- δίνουν τη λύση, διατηρώντας τους καθαρότερους για μεγαλύτερο διάστημα.

Βέβαια, προκειμένου να μην κάνουμε διάλειμμα στην ποιότητα των μηνιαίων φακών επαφής Alcon, χρειαζόμαστε το κατάλληλο διάλυμα- έτσι δεν είναι;

Ωραία, τώρα που μας βλέπετε πεντακάθαρα, διαβάστε τα (ηλεκτρονικά) χείλη μας: OPTI-FREE PureMoist ή, αλλιώς, «Το κατάλληλο υγρό καθαρισμού για τους σύγχρονους φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης».

Εξηγούμαστε εκ νέου: το 63% στην προαναφερθείσα έρευνα δήλωσε ότι νιώθει στεγνούς τους τωρινούς φακούς επαφής του στο τέλος της ημέρας. Πώς επιλύουμε αυτό το πρόβλημα;

Συμβουλές για αρχάριους: Δείτε τον κόσμο με άλλα «μάτια»

Εύκολα: η τεχνολογία HydraGlyde Moisture Matrix του OPTI-FREE βοηθάει τους φακούς να έχουν μεγαλύτερης διάρκειας υγρασία, διατηρώντας τους συνεχώς ενυδατωμένους σε όλη τη διάρκεια ενός 24ώρου.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων καθαρίζει, συντηρεί, ξεπλένει και απολυμαίνει, φυλάσσει και απομακρύνει τα λιπίδια και τις πρωτεϊνικές εναποθέσεις καθημερινά.

Δεδομένου του γεγονότος πως ελάχιστοι από εμάς θα ανέβαιναν στο βάθρο των νικητών του άτυπου αγώνα για όσους ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης των φακών επαφής (μόλις το 2% συμμορφώνεται απόλυτα με αυτές- ναι, δεν είναι… τυπογραφικό: το δύο τοις εκατό!), η επιλογή του σωστού διαλύματος καθαρισμού και απολύμανσης είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διασφάλιση της οφθαλμικής μας υγείας.

Επομένως, τώρα πια ξέρετε- εμείς νίπτουμε τας χείρας μας (προφανέστατα πολύ προσεκτικά) και συνεχίζουμε, όπως κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό από τότε που τους «ανακαλύψαμε», να χρησιμοποιούμε τους AIR OPTIX® plus HydraGlyde®, καθώς η αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρουν οι φακοί δεν συγκρίνεται. Ιδίως το καλοκαίρι που οι εξωτερικές δραστηριότητες και η ενασχόλησή μας με τα σπορ αυξάνεται (δε μας φαίνεται γιατί κουβαλάμε ακόμα μερικά κιλάκια της καραντίνας, αλλά αυξάνεται), η χρήση τους μοιάζει- και είναι- επιβεβλημένη.

 

Εντάξει, το ξέρουμε: χαλάμε τη δομή του ανεκδότου, μιας και τώρα βλέπουμε και τα σχέδιά μας είναι ξεκάθαρα: να πάρουμε στα χέρια μας και το OPTI-FREE PureMoist, για να είμαστε «καλυμμένοι» από παντού. Έτσι δεν είναι;

Άλλωστε, κι αφού λένε ότι η πραγματική μας πατρίδα είναι η παιδική ηλικία, ποιος δε θέλει να τον λένε “Falcon”;

Συμβουλές για αρχάριους: Δείτε τον κόσμο με άλλα «μάτια»

*Βρείτε τους μηνιαίους φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης AIR OPTIX® plus HydraGlyde® στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων στο www.airoptix.gr