Τα μάτια σου δεκατέσσερα: Βρέθηκε ο τρόπος για να ’σαι πιο άνετος από ποτέ
Βρείτε μας στο

Άνεση, η (θηλυκό: άνεση < αρχαία ελληνική ἄνεσις): 1) η μεγάλη έκταση σε χώρους ή σε χρόνο, η έλλειψη περιορισμών// 2) η αίσθηση της χαλάρωσης που προκύπτει από την έλλειψη περιορισμών// 3) η ευκολία, η ευχέρεια σε κάποιους τομείς, το θετικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα μίνιμουμ προσπάθειας// 4) αυτό που παρέχει χαλάρωση.

Συμφωνείτε, φανταζόμαστε: αν δε διέπεται κανείς από τάσεις αυτομαστίγωσης (επειδή, ας πούμε, έκλεψε στην ηλικία των 8 τη σοκολάτα του ξαδέρφου του και ουδέποτε τού αποκάλυψε το τερατώδες μυστικό), η άνεση είναι, τρόπον τινά, στόχος ζωής. Αν μη τι άλλο γιατί όταν γίνονται τα νεύρα μας κρόσσια από την ταλαιπωρία, έχουμε το μαύρο μας το χάλι (ή, μιας και μιλάμε για κρόσσια, το μαύρο μας το χαλί).

Μπορεί, ωστόσο, οι παραπάνω ορισμοί της λέξης «άνεση»- που βρήκαμε στο λεξικό και αντιγράψαμε επιτυχώς εδώ για χάρη σου με την χρήση του ctrl+c/ ctrl+v- να μοιάζουν επαρκείς, αλλά δεν είναι.

Εξηγούμαστε: πώς μπορώ εγώ να διασφαλίσω την καλοκαιρινή μου άνεση, δεδομένου του γεγονότος ότι αν έπαιρνα μέρος σε διαγωνισμό Mister Aetisio Mati 2020, μάλλον θα έβλεπα το βάθρο με τα κιάλια (μιας και διαφορετικά το βλέπουμε θολό, εκτός κι αν στεκόμαστε πάνω του);

Ναι, έχουμε μυωπία κι αυτό μας «ωθεί» στο να φοράμε καθημερινά φακούς επαφής για να μη χάσουμε την επαφή μας με την ανθρωπότητα. Έχουμε κι εμείς το «δικαίωμα» στην άνεση;

Φυσικά και έχουμε, γι’ αυτό διαφυλάξτε την παρακάτω πρόταση ως κόρη οφθαλμού: Dailies® AquaComfortPlus®Οι ημερήσιοι φακοί επαφής που αναζωογονούν τα μάτια με κάθε βλεφαρισμό.

Τα μάτια σου δεκατέσσερα: Βρέθηκε ο τρόπος για να ’σαι πιο άνετος από ποτέ

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά αυτών των φακών εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους και γιατί φροντίζουν να δώσουν μια νότα οπτικής δροσιάς εν μέσω καλοκαιριού;

Εξηγούμαστε: οι Dailies® AquaComfortPlus® απελευθερώνουν ενυδατικούς παράγοντες κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέροντας αναζωογονητική άνεση για όλο το 24ωρο, από την πρώτη στιγμή που τους φοράμε.

Με τους συγκεκριμένους ημερήσιους φακούς απολαμβάνουμε μεγαλύτερη υγιεινή με ένα φρέσκο φακό στο μάτι μας κάθε μέρα, σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευκολία, καθώς δεν χρειαζόμαστε προϊόντα συντήρησης- πράγμα κάτι παραπάνω από βολικό ειδικά στα καλοκαιρινά ταξίδια της ξεγνοιασιάς, μιας και δεν είναι απαραίτητο να κουβαλάμε μαζί μας υγρό καθαρισμού.

Δεδομένου του γεγονότος πως όταν καθόμαστε στην παραλία ή όταν κολυμπάμε στη θάλασσα οι ημερήσιοι φακοί είναι, με μεγάλη διαφορά, η καλύτερη επιλογή (καθώς έτσι αποφεύγεται σε σημαντικό βαθμό ο κίνδυνος των μολύνσεων), τότε καταλαβαίνουμε ότι το ποιους φακούς θα επιλέξουμε είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας.

Ιδίως αν προσθέσουμε στο θερινό καζάνι και το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα πως με τους Dailies® AquaComfortPlus® πάντα υπάρχουν διαθέσιμοι φακοί για την απευκταία περίπτωση που κάποιος χαθεί, σκιστεί ή λερωθεί (γιατί, το ξέρουμε από πρώτο χέρι, κι εσείς κάποια στιγμή έχετε βρεθεί με έναν φακό χαλασμένο, να βλέπετε σαν τον Σβαρτζενέγκερ στον «Εξολοθρευτή» μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που δέχτηκε προς το τέλος της ταινίας).

Τα μάτια σου δεκατέσσερα: Βρέθηκε ο τρόπος για να ’σαι πιο άνετος από ποτέ

Μάλιστα, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς ημερήσιους φακούς επαφής έχουν υψηλότερο επίπεδο διαβροχής, γεγονός που καθιστά τη χρήση τους πολύ πιο εύκολη και άνετη. Η Alcon  διαθέτει τους ημερήσιους φακούς της σε διάμετρο 14,0 (DIA) και βρήκαμε πραγματικά το φως μας ακόμα και οι πιο απαιτητικοί.

Γι’ αυτό, φίλε συν-μύωπα, από δω και πέρα τα μάτια σου δεκατέσσερα: αν υποπέσει στην αντίληψή σου μια συσκευασία Dailies® AquaComfortPlus® (κάνε ένα τσεκ και γι’ αυτές των 90 φακών που συμφέρουν…), δοκίμασέ τους και θα μας θυμηθείς («Menshouse, εσύ;;;»).

Αν εμείς, που έχουμε την άνεση κορόνα στο καλοκαιρινό κεφάλι μας, δε βοηθήσουμε να συμπληρωθεί σωστά το λήμμα στο λεξικό, τότε ποιος;

Δοκίμασε τους σε ένα από τα συνεργαζόμενα οπτικά καταστήματα – μπες στο http://www.dailieslenses.gr/