Βρείτε μας στο

Η εικόνα, συνήθης: κάθεσαι αμέριμνος στο γραφείο σου (ή στο σχολείο, ανάλογα με την ηλικία) και εντελώς ξαφνικά ακούγεται ένας ήχος που θυμίζει εντόνως την κραυγή του Τυραννόσαυρου Ρεξ στο Jurassic Park, όταν ήταν εξαιρετικά εκνευρισμένος από τα τερτίπια των ανθρώπων.

Από το μυαλό σου περνάνε αρκετά ευχάριστες σκέψεις ενόσω προσπαθείς να δεις από πού προέρχεται η φασαρία (Κατάρρευση παρακείμενου κτηρίου; Παίζουν κάπου κοντά οι AC/DC; Νέο μήνυμα από το 112;), όμως τότε συνειδητοποιείς ότι πρόκειται για το στομάχι σου. Πεινάς- κι αυτό είναι όλο.

Ενστικτωδώς, πιάνεις το κινητό κι αρχίζεις να googlάρεις «ΠΕΙΝΑΣΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ;» και στα δύο δέκατα του δευτερολέπτου που κάνουν ν’ ανοίξουν οι σελίδες σκέφτεσαι ό,τι πιο ανθυγιεινό μπορεί να περάσει από το μυαλό σου. Και μετά…

Και μετά παρεμβαίνει το Menshouse. Διάβασε τα χείλη μας και σε περίπου 3 λεπτά από τώρα θα μας ευγνωμονείς: EASY BAKE. Κι επειδή δύο «εύγευστες» λέξεις δεν αρκούν προκειμένου να πάρει κανείς όλη την πληροφορία που χρειάζεται, επίτρεψέ μας να το αναπτύξουμε ελαφρώς: τα Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου είναι μια πρωτοποριακή σειρά μειγμάτων χωρίς φοινικέλαιο που μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε μόνοι μας, με δικά μας υλικά σπιτικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.

Αναζήτηση τέλος: Το απόλυτο σνακ για σχολείο και γραφείο είναι εδώ!

Έχουμε και λέμε: θέλετε μείγμα για μπεσαμέλ; Έχει. Ζύμη πίτσας; Φυσικά και έχει. Μείγματα για pancakes; Μπάρες; Κρέπες; Λουκουμάδες; Cookies; Brownies; Τσουρέκια; Κατά σειρά οι απαντήσεις: έχει, έχει, έχει, έχει, έχει, έχει και- μισό λεπτό…- εννοείται πως έχει!

Εν ολίγοις, προκειμένου να μην το κουράζουμε (προφανέστατα γιατί μας έχει ανοίξει και η όρεξη): Τα Easy Bake έχουν τόσα προϊόντα που δίνεται η δυνατότητα στον καθένα από εμάς να φτιάχνει κάθε μέρα κάτι διαφορετικό, μέχρις ότου να στερέψει η δημιουργικότητά μας.

Με αυτό τον τρόπο έχουμε κάτι διαφορετικό τόσο για τη δουλειά, το γραφείο, για τα σνακ των παιδιών στο σχολείο, το πρωινό μας, τα ενδιάμεσα γεύματά μας- όλες εκείνες τις φορές, δηλαδή, που ο… τυραννόσαυρος Ρεξ μας «απειλεί» με την εμφάνισή του κι εμείς θέλουμε να τον εξευμενίσουμε με κάτι υπέροχα γευστικό.

Υπόθεση εργασίας, λοιπόν: ξυπνάς το πρωί και πεινάς σαν ζώο που συνηθίζει να κυνηγάει σε αγέλες (spoiler alert: σαν λύκος). Ρίχνεις μια ματιά στην κουζίνα σου και θεωρείς, δικαίως, πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις εκείνο το μαγικό μέλι από το χωριό. Τι θα φτιάξεις για «βάση», προκειμένου να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση; Ακριβώς: pancakes με μείγμα για pancakes Easy Bake, ούτως ώστε να τερματίσεις τον όρο «γαστριμαργική απόλαυση».

Αναζήτηση τέλος: Το απόλυτο σνακ για σχολείο και γραφείο είναι εδώ!

Θέλεις το μεσημέρι να έχεις μαζί σου στη δουλειά μουσακά ή παστίτσιο; Με τα προϊόντα από τους Μύλους του Αγίου Γεωργίου έχεις μπεσαμέλ για ένα ταψί!

Το υπόλοιπο της ημέρας σου έχει «καρφωθεί» στο μυαλό μία λέξη σαν ποπ κόρν στα δόντια μετά από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» (το director’s cut, που διαρκεί 4 ώρες); Και μήπως αυτή η λέξη είναι «πίτσα»; Τέλεια, μην ανησυχείς: γυρίζεις σπίτι, ανοίγεις το ντουλάπι, κλείνεις εντέχνως το μάτι στο μείγμα για ζύμη πίτσας Easy Bake και φτιάχνεις σπέσιαλ ή vegeterian, ανάλογα με το τι τραβάει η όρεξή σου.

Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί αέναα εις το διηνεκές (μια μικρή παρένθεση για το αγαπημένο μας: choco chip cookies το πρωί με γάλα. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε- menshouse, εσύ;), όμως το σημαντικότερο εξ όλων είναι πως με τα προϊοντα της σειράς Easy Bake έχουμε μια ποιοτική λύση, η οποία σε συνδυασμό με την ευρηματικότητά μας και την συμβολή μας μπορεί να μας δώσει ένα σπιτικό αποτέλεσμα, εν αντιθέσει με τα όσα ήσουν έτοιμος να παραγγείλεις πριν σε… προλάβουμε.

Επομένως, τώρα πια ξέρετε. Σταματήστε να ψάχνετε ασκόπως. Τα απόλυτα σνακ για το σχολείο και το γραφείο είναι εδώ, είναι υγιεινά, είναι σπιτικές (γλυκές ή αλμυρές) δημιουργίες για την οικογένεια και τους φίλους μας, ούτως ώστε να τρεφόμαστε σωστά και, παράλληλα, να χορταίνουμε. Γι’ αυτό…

Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα κληθείτε να παίξετε στο Jurassic Park και ακούσετε τον βρυχηθμό του δεινοσαύρου, κοιτάξτε τον στα μάτια και πείτε του την ατάκα που θα τον αποστομώσει δια παντός:

«Easy Bake: Και τι δεν φτιάχνεις!».