Ώρα να σταματήσουμε ν΄ασχολούμαστε με τρίχες...
Βρείτε μας στο
Άντρας

Ώρα να σταματήσουμε ν΄ασχολούμαστε με τρίχες…

Και υπάρχει σοβαρότατος λόγος για να το κάνουμε αυτό.

Ελάτε, παραδεχτείτε το- μεταξύ μας είμαστε, δεν είναι ανάγκη να μιμείστε ανεπιτυχώς τον Πινόκιο: το αντιμετωπίζετε κι εσείς σαν αγγαρεία, έτσι δεν είναι;

Σας εκνευρίζει το γεγονός πως γεμίζετε ερεθισμούς, με αποτέλεσμα το πρόσωπό σας αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας να θυμίζει χωράφι που οργώθηκε με τόσο λάθος τρόπο, που πλέον μετά βίας φαίνεται το ίδιο το χωράφι.

Το ξύρισμα μπορεί καμιά φορά να γίνει ιδιαίτερα μπελαλίδικο και όλοι μας προτιμούμε έναν επαγγελματία ν’ αναλάβει τη δύσκολη δουλειά σ’ ένα barber shop, σωστά; Σωστά, μόνο που…

Μόνο που τι θα λέγατε αν φέρναμε τον επαγγελματία στο σπίτι σας, υπό τη μορφή μιας ξυριστικής μηχανής που θα την ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά (αλλά και όλες τις υπόλοιπες); Ώρα να σταματήσουμε ν΄ασχολούμαστε με τρίχες...

Κι επειδή βλέπουμε πως νεύετε ήδη ενθουσιωδώς, ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι:

Heated Razor από την Gillette, η πρώτη και μοναδική ξυριστική μηχανή που με το πάτημα ενός κουμπιού χαρίζει την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα σε κάθε κίνηση.

Το νέο Heated Razor, μια καινοτομία της Gillette Labs, σχεδιάστηκε για να αλλάξει την εμπειρία του ξυρίσματος, όπως την ξέραμε ως τώρα, σε μια αναπάντεχα απολαυστική εμπειρία, που μπορεί κάθε άνδρας να έχει καθημερινά στην άνεση του μπάνιου του.

140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s

Ώρα να σταματήσουμε ν΄ασχολούμαστε με τρίχες...

Τι είναι η τεχνολογία Heated Razor

Η νέα πρόταση της Gillette Labs με την τεχνολογία Heated Razor, προσφέρει υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς στο ξύρισμα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Χάρη στη θερμαινόμενη μπάρα από ανοξείδωτο ατσάλι, κατανέμει τη θερμότητα άμεσα και ομοιόμορφα, μαλακώνοντας την επιδερμίδα και δημιουργώντας την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα σε κάθε κίνηση.

Ώρα να σταματήσουμε ν΄ασχολούμαστε με τρίχες...

Το νέο Heated Razor διαθέτει, επιπλέον, μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, μεταξύ δύο επιπέδων θερμότητας (43°C και 50°C), με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Σύστημα διατήρησης θερμότητας, με «έξυπνους» αισθητήρες
  • Προηγμένη τεχνολογία 5 λεπίδων
  • Μπαταρία ιόντων λιθίου, που διαρκεί μέχρι και για 6 χρήσεις
  • Τεχνολογία FlexDisc, που εξασφαλίζει την επαφή με τη θερμαινόμενη μπάρα σε κάθε κίνηση.
  • 100% αδιάβροχο, για χρήση ακόμα και μέσα στο ντους
  • Ώρα να σταματήσουμε ν΄ασχολούμαστε με τρίχες...

Η καινοτόμος ξυριστική μηχανή της Gillette Labs έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των καταναλωτών παγκοσμίως, αποσπώντας το βραβείο Engadget’s People’s Choice” στα Consumer Electronics Show 2019.

Η νέα σειρά Gillette Labs διατίθεται στην ελληνική αγορά και περιλαμβάνει:

  • ΤηνξυριστικήμηχανήGillette Labs Heated Razor
  • Τις ανταλλακτικές κεφαλές Gillette Labs

Τώρα, πια, ξέρετε: αν θέλετε να μετατρέψετε την αγγαρεία σε καθημερινή απόλαυση, η λύση υπάρχει και λέγεται “Heated Razor”, με την «σφραγίδα» της Gillette.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;