Και εγένετο… θαύμα: Όταν το νερό συνάντησε το αλκοόλ

Ένας συνδυασμός που θα σας καταπλήξει.

Δεξιά, μεγάλα καταπράσινα δέντρα, να προσφέρουν ζωογόνες ανάσες στον κάθε έναν που στρέφει το βλέμμα του προς τα κει. Αριστερά, μια υπέροχη όαση που μοιάζει να προ(σ)καλεί τους πάντες να πέσουν στην δροσιστική αγκαλιά της. Και παντού, ένα εκτυφλωτικό φως από εκείνα που ζωγραφίζουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο ολωνών χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Σ’ αυτόν τον ιδιόμορφο παράδεισο- στον οποίον, μην κρυβόμαστε, όλοι μας θα θέλαμε να μένουμε- οι κάτοικοι δίψασαν και θέλησαν να γευτούν κάτι δροσιστικό αλλά παράλληλα και ξεχωριστό.

Τις πρώτες έξι ημέρες τους έδωσαν τα συνήθη ποτά και αναψυκτικά- τα οποία, μεταξύ μας, δεν ήταν καθόλου άσχημα, αλλά να, πώς να το κάνουμε, δεν είχαν κάτι το διαφορετικό.

Την έβδομη μέρα ο μπάρμαν, σαν να του ήρθε θεϊκή έμπνευση, αποφάσισε να προβεί στην τέλεια μίμηση του Αρχιμήδη: σε μια στιγμή απόλυτης ηρεμίας φώναξε «Εύρηκα» κι εν συνεχεία πήγε γραμμή για τον πάγκο του.

Μετά από λίγη ώρα γευστικών πειραμάτων, κατέληξε στο απαύγασμα της καριέρας του: έναν τέλειο συνδυασμό ανθρακούχου νερού και αλκοόλ, διανθισμένος με φυσικά αρώματα.

Για να γίνει πιο κατανοητό, σκεφτείτε κάτι δροσερό, υπέροχο ΚΑΙ χωρίς γλουτένη, χωρίς πρόσθετες γλυκαντικές ύλες ή συντηρητικά. Και το καλύτερο; Μόλις με 96 θερμίδες ανά συσκευασία (εν προκειμένω, στον παράδεισο που λέγαμε, ένα κέλυφος καρύδας. Στον έξω κόσμο, ας πούμε ένα τενεκεδάκι).

Αφού το σκέφτηκε ελαφρώς, ο μπάρμαν αποφάσισε να ονομάσει το εκπληκτικό δημιούργημά του “Topo Chico Hard Seltzer”, ενημερώνοντας τον κάθε ενδιαφερόμενο πως στο ποτό του εμπεριέχονται δύο γραμμάρια ζάχαρης και 4.7% αλκοόλ (ABV) και ότι καλό θα ήταν να απολαύσει υπεύθυνα αυτό που ετοίμασε.

Και τώρα, πάμε στα ακόμα πιο ευχάριστα: το παραδεισένιο Topo Chico Hard Seltzer ήρθε προσφάτως και στην Ελλάδα, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις (Tangy Lemon Lime, Cherry Acai και Tropical Mango) προκειμένου να ικανοποιηθούν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί.

Κι επειδή μια «καταβύθιση» στην ιστορία, πασπαλισμένη με μερικά ακόμα στοιχεία ουδέποτε έκανε τα πράγματα χειρότερα, πάμε να δούμε λίγες ακόμα λεπτομέρειες: το νέο αυτό ποτό είναι εμπνευσμένο από το μεταλλικό νερό Topo Chico*, το οποίο διαθέτει 125 χρόνια ιστορία και αποτελεί δημοφιλή επιλογή για πολλούς επαγγελματίες μπάρμαν και mixologists στις ΗΠΑ και στην Λατινική Αμερική.

Το Topo Chico Hard Seltzer βάζει το ιστορικό αυτό brand στη δυναμική κατηγορία των hard seltzer ποτών, η οποία αναπτύσσεται δυναμικά και κερδίζει διαρκώς περισσότερους καταναλωτές.

Παράλληλα, σηματοδοτεί το πρώτο brand της παγκοσμίου φήμης Coca-Cola στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και αναμένεται να κάνει γευστικό πάταγο, καθώς αποτελεί μία νέα δροσιστική πρόταση που μπορεί να συνοδεύσει κάθε απλή καθημερινή περίσταση, με αγαπημένα πρόσωπα ή προσωπικές στιγμές.

Γυρνάς, φερ’ ειπείν, στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά; Είσαι μ’ ένα φιλαράκι σου στο σπίτι, αράζετε και επιδίδεστε στο ευγενές σπορ της ταβανοσκόπησης; Πηγαίνεις έξω μια βόλτα και χρειάζεσαι έναν ελαφρώς αλκοολούχο φίλο; Ξέρεις, πια, την απάντηση: Topo Chico Hard Seltzer– έτσι δεν είναι;

Το νέο trend, λοιπόν, έρχεται και στα μέρη μας, με προφανή σκοπό να γιορτάσουμε όλοι μαζί την 7η ημέρα- ξέρετε τώρα, εκείνη που συντελέστηκε ένα θαύμα και «γεννήθηκε» η θεσπέσια αντίθεση (ανθρακούχο νερό/ αλκοόλ) του Topo Chico Hard Seltzer.

.

Κι επειδή καλός ο υποθετικός παράδεισος και τα κατορθώματα ενός φανταστικού, από πάσης απόψεως, μπάρμαν, αλλά σαν την πράξη… δεν έχει, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να διαπιστώσετε και μόνοι σας του ηλεκτρονικού λόγου το αληθές: να πιείτε μια γουλιά.

Και μετά μια δεύτερη. Και μια τρίτη. Και μια τέταρτη και…

Είναι ιδέα μας ή πράγματι δεν μπορείτε να σταματήσετε;

Ακολουθήστε το Topo Chico Hard Seltzer στα social: IG: @topochicohs FB: @TopoChicoHardSeltzerOfficialEurope και ανακαλύψτε το προιόν στο topochico.gr

* Το προϊόν δεν περιέχει φυσικό μεταλλικό νερό