PUMA XETIC
Βρείτε μας στο
Άντρας

Το νέο PUMA Xetic Halflife φέρνει το μέλλον στο σήμερα

Το νέο running/training shoe της PUMA τα συνδυάζει όλα στον υπερθετικό βαθμό

Το νέο αντρικό training παπούτσι της PUMA έρχεται από το μέλλον. Το XETIC Halflife σχεδιάστηκε από τους κορυφαίους μηχανικούς της υπόδησης και με μια φιλοσοφία καινοτόμα, που δεν έχει εμφανιστεί ξανά σε αθλητικό παπούτσι μέχρι σήμερα.

Για την κατασκευή του η PUMA απευθύνθηκε στο σχεδιαστικό τμήμα του εργαστηρίου του ΜΙΤ και κατέληξαν σε μια 3D κατασκευή με πλεγματώδες μοτίβα. Τα εργαλεία προσομοίωσης του Πανεπιστημίου επέτρεψαν στην PUMA να βρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό για την τεχνολογία που θέλησε να φέρει ως επανάσταση στον κόσμο της running υπόδησης.

Το όνομα του προέρχεται από τη λέξη «Auxetic» δηλαδή αυξητικός, κι αυτό γιατί η τεχνολογία του οδηγεί τα υλικά σε αυξητικές επιδόσεις άνεσης και ικανότητας όταν συνδυάζονται και υποβάλλονται σε συμπίεση. Οι άνθρωποι της PUMA το αποκαλούν «ανακαμπύλωση».

Το νέο PUMA Xetic Halflife φέρνει το μέλλον στο σήμερα

Κάθε παπούτσι επιδιώκει τεχνολογία, άνεση και στυλ. Το PUMA XETIC δεν τα επιδιώκει, τα εξασφαλίζει και δη στον υπερθετικό βαθμό.

Με την Profoam Lite τεχνολογία προσφέρεται η απορρόφηση των κραδασμών και η ευελιξία στις κινήσεις. To Calculated Cushioning Technology είναι η τεχνολογία που εξασφαλίζει ανάκαμψη στη φτέρνα, έχοντας προκύψει μέσα από τρομερά λεπτομερείς ψηφιακές δομές. Ένα «μαξιλάρι» για το πόδι. Αυτό είναι το σχεδόν φαντασμαγορικό training shoe της PUMA.

Το νέο PUMA Xetic Halflife φέρνει το μέλλον στο σήμερα

Ο συνδυασμός εμφάνισης και πρακτικότητας εντοπίζεται ιδίως στη σόλα, όπου στην εξωτερική της πλευρά υπάρχει επένδυση με καουτσούκ και ύφασμα που εξασφαλίζει την αντοχή του παπουτσιού και την έλξη. Το XETIC διαθέτει και ελαφριά μεσαία σόλα PU για απορρόφηση των κραδασμών, ενώ υφασμάτινη επένδυση συναντά κανείς και στην εσωτερική μεριά του παπουτσιού.

Κι αφού η τεχνολογία και η άνεση αναλύθηκαν, είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το στυλ, για τις επιλογές που προσφέρονται, με αρκετούς χρωματικούς συνδυασμούς, με πρωτοποριακό σύστημα κορδονιών στο μέσο του παπουτσιού, με σουέντ χαρακτηριστικά και φυσικά το logo της PUMA να βρίσκεται σε δύο σημεία σε μαύρο χρώμα και να δένει αρμονικά.

Ο Χάικο Ντέζενς, creative director της εταιρείας, ανέφερε ότι ήδη αναζητούν τρόπος για να γίνεται εξ ολοκλήρου με βιώσιμα υλικά η σύνθεση του XETIC.

Το XETIC Halflife δεν είναι απλά ένα επιστημονικό θαύμα αλλά μια έκρηξη μόδας βγαλμένη από το μέλλον.

Ανακάλυψε στο eshop της PUMA, σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και στο PUMA Store:

📍Γλυφάδα – Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A