Ο Dr. Τύρος έχει κάτι να σου πει…
Βρείτε μας στο

Οι γιορτές πέρασαν, η ημέρα των ερωτευμένων δεν μας άφησε παραπονεμένους καθώς όσο να πεις… φάγαμε κάτι παραπάνω, με το βλέμμα μας τώρα να έχει στραφεί στο καλοκαίρι που είναι κυριολεκτικά μια ανάσα μακριά μας.

Οι περισσότεροι από εμάς σκοπεύουμε άμεσα να προσέξουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό και την εικόνα μας, για να νιώσουμε καλύτερα και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Γιατί -ας είμαστε ειλικρινείς- αυτό είναι το βασικότερο: να νιώθουμε καλά μέσα μας.

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να το ψάξουμε λίγο περισσότερο και να αφεθούμε στα χέρια των ειδικών;  «Ναι» είναι η απάντηση.

Γι’ αυτό και καλέσαμε τον ειδικό σε θέματα εικόνας και ψυχολογίας, προκειμένου να λύσει κάθε μας απορία και να μας κατατοπίσει στα θέματα αισθητικής, τα οποία εν έτει 2022 μόνο ταμπού δεν μπορούν να θεωρηθούν.

Ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Γιώργος Τύρος, ο οποίος έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό ανδρικό κοινό στο ιατρείο του- απαντά στις ερωτήσεις που κάθε άνδρας θέλει (αλλά πολλές φορές διστάζει – κακώς, θα σχολιάσουμε εμείς) να κάνει στον δερματολόγο του, σχετικά με τις αισθητικές παρεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα.

«Tο αισθητικό κομμάτι παύει να θεωρείται ταμπού για τους άνδρες. Πλέον, στο δικό μας ιατρείο η αναλογία αδρών – γυναικών που αναζητούν αντιγηραντικές θεραπείες είναι κοντά στο 65% – 35%», μας λέει ο ίδιος και μας βάζει για τα καλά στο κλίμα.

Έχεις κι εσύ θέμα με… τις τρίχες που εγκαταλείπουν το κεφάλι σου, τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, τις έντονες ρυτίδες, την τριχοφυΐα και τα τατουάζ που τόσο έχεις μετανιώσει;

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Κάτσε αναπαυτικά και διάβασε. Ο Dr. Τύρος έχει κάτι να σου πει…

Τι είδους αισθητικές παρεμβάσεις επιλέγουν οι άνδρες;

«Οι άνδρες αγαπούν την αυτόλογη μεσοθεραπεία  PRP για την τριχόπτωση και τους μαύρους κύκλους των ματιών και πολλοί ζητούν αφαίρεση τατουάζ. Τα ενέσιμα όπως filler & botox, αλλά και οι θεραπείες καύσης τοπικού λίπους είναι επίσης δημοφιλείς επιλογές».

Ο Dr. Τύρος έχει κάτι να σου πει…


Κεφάλαιο «αντιγήρανση»

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία στο πρόσωπο είναι πράγματι τόσο αποτελεσματική όσο υποστηρίζουν όσοι τη δοκίμασαν;

«Είναι αντικειμενικά πολύ αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης και 9 στους 10 άνδρες είναι πολύ ικανοποιημένοι από το φυσικό της αποτέλεσμα. Στο δικό μας ιατρείο εφαρμόζεται η Fractional assisted PRP όπου προηγείται το laser και έτσι δε χρειάζεται να γίνει ενέσιμη. Αυτή η μέθοδος είναι ακόμη πιο αποτελεσματική και βοηθά και στις ουλές από ακμή».

Ο Dr. Τύρος έχει κάτι να σου πει…


Κεφάλαιο «τριχόπτωση»

Η θεραπεία PRP στα μαλλιά θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η σύγχρονη εναλλακτική της εμφύτευσης μαλλιών;

«Όχι αλλά την προλαμβάνει και τη συμπληρώνει. Το PRP δυναμώνει τους αδύναμους θύλακες. Άπαξ και αυτοί χαθούν (χνούδι) τότε μόνο η εμφύτευση δίνει λύση αλλά και σε αυτή την περίπτωση η PRP τη συμπληρώνει και θεωρείται απαραίτητη».

Ο Dr. Τύρος έχει κάτι να σου πει…


Βαρέθηκες κι εσύ τα τατουάζ σου;

Πόσο εύκολο είναι αφαιρεθεί ένα τατουάζ με τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε; Υπάρχει πόνος;

«Χρησιμοποιούμε το PicoTech και εφαρμόζουμε τοπική αναισθησία ανάλογα το σημείο αλλά και τον ασθενή. Ο πόνος είναι ανεκτός, ενώ η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη και με ελαφρύ ερεθισμό 2 ημερών μόνο. Αλλά μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 7 συνεδρίες ανά μήνα και σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερες».

Ο Dr. Τύρος έχει κάτι να σου πει…


Χάνεται το επίμονο λίπος μόνο με διατροφή και γυμναστική;

Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της απώλειας λίπους, ποια θεραπεία θα προτείνατε;

«Διαθέτουμε μηχάνημα που χρησιμοποιεί μικροκύματα Onda της Deka και που μπορεί να δώσει λύση 1-2 πόντων ανά εφαρμογή, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό αφού κάποιες περιοχές είναι ανθεκτικές στη διατροφή και την άσκηση».

Τελικά πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας;

Τα καλά νέα είναι πως ο Dr. Τύρος ξεκαθαρίζει πως όλες οι θεραπείες που αναφέρθηκαν είναι οικονομικά προσιτές στο μέσο Έλληνα.

Κακά νέα δεν υπάρχουν!

«Στο ιατρείο μας οι θεραπείες αυτές είναι πολύ προσιτές και η σχέση ποιότητας τιμής εξαιρετική», καταλήγει και μας καλεί να αφεθούμε στα χέρια του.


Tyrosderm

Αγίας Φωτεινής 53, Νέα Σμύρνη

213 0291 941