Η HAWKINS & BRIMBLE Ελλάδος υποστηρίζει το Κίνημα Movember
Βρείτε μας στο

Σε πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα και τη συμμετοχή πολλών ανδρών και γυναικών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Hawkins and Brimble Ελλάδος, εορτάστηκε την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου στην Barberia Atenes η ολοκλήρωση της επιτυχημένης δράσης «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς».

Η δράση «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» οργανώθηκε για δεύτερη φορά μετά το 2019 από την Hawkins and Brimble Ελλάδος που, πιστή στη φιλοσοφία του brand που θέλει τον σύγχρονο άνδρα να φροντίζει τον εαυτό του και να νοιάζεται για τους άλλους, υποστηρίζει το παγκόσμιο κίνημα Movember και έχει εντάξει στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης της ενέργειες, με στόχο την ενημέρωση και την αφύπνιση του κοινού σε θέματα γύρω από την υγεία των ανδρών και στη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η HAWKINS & BRIMBLE Ελλάδος υποστηρίζει το Κίνημα Movember

Σε όλη τη διάρκεια της δράσης, η οποία διεξήχθη από τις 7 έως τις 16 Νοεμβρίου από κάθε περιποίηση γενειάδας στην Barberia Atenes στο Ψυχικό, 2€ των εσόδων δίνονταν υπέρ του κινήματος Movember και του έργου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ).

Επιπλέον, για κάθε δωρεά 5€ στον “κουμπαρά” του σκοπού, η Hawkins & Brimble έδινε δώρο προϊόν της. Η δράση κορυφώθηκε την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου στο Barberia Atenes, όπου οι barbers ανέλαβαν δράση και πρόσφεραν στους προσκεκλημένους περιποιήσεις σε συμβολικό κόστος της επιλογής τους με όλα τα έσοδα να δίνονται επίσης υπέρ του σκοπού.

Την πρόσκληση της Hawkins and Brimble Ελλάδος τίμησαν με την παρουσία τους άνδρες και γυναίκες, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού χώρου, της ιατρικής κοινότητας αλλά και του χώρου των ΜΜΕ που με την ευαισθησία και την ενεργή συμμετοχή τους, συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Η HAWKINS & BRIMBLE Ελλάδος υποστηρίζει το Κίνημα Movember

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Την ενέργεια «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» υποστήριξαν φέτος η Barberia Atenes Gentlemen’s Club στο Ψυχικό και οι εταιρείες De ‘Longhi, Κτήμα Μουσών, Παπασπύρου Ψυχικό και thinkbrands.

#ExeisLogo #Movember