Εσύ ξέρεις με τι να συνδυάσεις το φούτερ σου; Σου έχουμε 3 προτάσεις για να το απογειώσεις
Βρείτε μας στο

Άνεση και στυλ συνδυάζονται άψογα σε αυτό το κομμάτι ρούχου που πάντα είναι στην μόδα και φοριέται από άνδρες κάθε ηλικίας. Μπορείτε να κάνετε πολλές στυλιστικές επιλογές και συνδυασμούς στους οποίους το φούτερ θα είναι ο πρωταγωνιστής του outfit.

Τα φούτερ μπορούν να χωριστούν σε τρεις γενικές κατηγορίες: Με φερμουάρ, με κουκούλα και τον συνδυασμό τους. Λόγω της δημοφιλίας αυτού το ρούχου, πλέον μπορείτε να βρείτε φούτερ σε πολλά σχέδια και χρώματα που θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά σας.

Φούτερ με στάμπες μπρος, πίσω ή στο πλάι, με κορδόνια ή χωρίς, είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που έχετε. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό πως τα φούτερ με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν όλη μέρα και χωρίς να θεωρούνται απλά και casual. Βρείτε περισσότερα φούτερ στη μοναδική συλλογή του MODIVO, στο https://modivo.gr/c/andres/roucha/blouzes-fleece/blouzes 

Ταιριάζουν τα ανδρικά φούτερ με τζιν μπουφάν;

Ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή καθημερινά στυλ με φούτερ τύπου hoodies συνδυάζεται με τζιν μπουφάν. Η άνεση που προσδίδει είναι απίστευτη όπως επίσης και κολακευτική για τον άνδρα. Συνήθως οι άνδρες επιλέγουν ένα μονόχρωμο φούτερ με το αγαπημένο τους τζιν μπουφάν που μπορεί να είναι σε κλασικό denim ή μαύρο χρώμα.

Εσύ ξέρεις με τι να συνδυάσεις το φούτερ σου; Σου έχουμε 3 προτάσεις για να το απογειώσεις

Τα sneakers, τα αθλητικά παπούτσια, ακόμη και τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο ολοκληρώνουν με επιτυχία αυτό το casual ντύσιμο που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του. Ο καλύτερος συνδυασμός προκύπτει από το να μην φορέσετε την ίδια απόχρωση του παντελονιού με το τζιν μπουφάν, σε περίπτωση που επιλέξετε ένα τζιν παντελόνι, για να κάνει αντίθεση.

Επιλέξτε το καλύτερο τζιν μπουφάν για να συνδυάσετε με το φούτερ σας στη συλλογή του MODIVO, στο https://modivo.gr/c/andres/roucha/boufan/tzin-boufan 

Πώς δείχνουν τα ανδρικά φούτερ με δερμάτινο μπουφάν;

Τα ανδρικά φούτερ τα τελευταία χρόνια έχουν συνδυαστεί με τεράστια επιτυχία με τα δερμάτινα μπουφάν. Τα δερμάτινα μπουφάν αποτελούν ένα κομψό μπουφάν που οι περισσότεροι άνδρες έχουν στην ντουλάπα τους και συνδυάζεται άψογα με πολλά ρούχα.

Επιλέξτε ένα κλασικό φούτερ σε οποιαδήποτε απόχρωση, ακόμη και με στάμπες της επιλογής σας ή μία φούτερ ζακέτα για να δημιουργήσετε ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Για να ολοκληρώσετε το φοβερό αυτό λουκ επιλέξτε ένα παντελόνι τζιν, chino ή υφασμάτινο σε συνδυασμό με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Αυτό το λουκ μπορεί να φορεθεί όλη την μέρα και είναι πάρα πολύ άνετο.

Είναι στη μόδα ο συνδυασμός αθλητικά μπουφάν και ανδρικά φούτερ;

Αθλητικά μπουφάν τύπου bomber αλλά και αδιάβροχα φθινοπωρινά ταιριάζουν απίστευτα με τις φούτερ μπλούζες. Παρόλο που πολλοί επιμένουν να επιλέγουν μόνο Polo t-shirt για άνδρες – πώς να τα φορέσετε για να δείχνετε μοδάτοι και κομψοί – για να συνδυάσουν ένα αθλητικό μπουφάν, πλέον αυτό δεν ισχύει.

Συνήθως οι άντρες επιλέγουν να φορούν τα bomber μπουφάν με ανοιχτό φερμουάρ γιατί είναι στενά μπουφάν και μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία σε συνδυασμό με ένα φούτερ, ειδικά αν έχει κουκούλα. Τα αδιάβροχα φθινοπωρινά μπουφάν είναι συνήθως πιο άνετα. Ο συνδυασμός με ένα skinny τζιν ή μια αθλητική κολλητή φόρμα είναι απίστευτα κολακευτικός και προσδίδει σε κάθε άνδρα.