Βρήκαμε τους 4 στους 5 που δεν απατούν τη σύντροφό τους!
Βρείτε μας στο
Άντρας

Βρήκαμε τους 4 στους 5 που δεν απατούν τη σύντροφό τους!

Εντάξει, δεν είναι και η πρώτη φορά που τα αποτελέσματα μιας έρευνας είναι για τα πανηγύρια.

Το ένα στα πέντε είναι καλό ποσοστό εάν είσαι ο Νικ Καλάθης και αφορά τα σουτ σου. Επίσης, ένα στα πέντε  θεωρείται μια χαρά αν σχετίζεται με τα κάδρα που προσπαθείς να καρφώσεις στον τοίχο. Εάν πετυχαίνεις μία φορά το καρφί και τέσσερις το δάχτυλο είσαι σε καλό δρόμο.

Όταν όμως έρχεται κοτζάμ Πάντειο Πανεπιστήμιο να κάνει έρευνα για την απιστία στην Ελλάδα και σου τσαμπουνάει πως μόνο ένας στους πέντε δηλώνει πως έχει απατήσει τη σύντροφό του, το θέμα είναι σοβαρό. Δεν χρειάζεται πανικός για τα χαμένα «αδέρφια». Ξέρουμε γιατί απάντησαν «όχι».

Αυτός που δεν απάτησε, αλλά την πάτησε

Βρήκαμε τους 4 στους 5 που δεν απατούν τη σύντροφό τους!

Μπλέχτηκε και αξίζει τη συμπάθεια και όχι τη χλεύη του υπόλοιπου ανδρικού πληθυσμού. Όταν τον ρώτησαν αν έχει σύντροφο (που όπως και να το κάνουμε, είναι προαπαιτούμενο για να απατήσει κανείς), ντράπηκε να πει την αλήθεια. Χίλιες φορές ψεύτης παρά να δηλώσει μπακούρι. Ελπίζοντας λοιπόν να μην χρειαστεί να καταφύγει στο «είναι από το χωριό δεν την ξέρεις» εάν τον ρωτούσαν περισσότερα γι’ αυτή, είπε πως έχει σχέση. Μετά το πρώτο ψέμα όμως δεν υπάρχει γυρισμός. Όχι μόνο έχει γκόμενα, αλλά είναι τόσο καυτό αγόρι που την κερατώνει κιόλας. Όχι, που θα έλεγε την αλήθεια να τον περάσει ο δημοσκόπος για κάνα μαλάκα που είναι όλη μέρα στον ίντερνετ.

Εκείνος που δεν ήταν μόνος

Βρήκαμε τους 4 στους 5 που δεν απατούν τη σύντροφό τους!

Θύμα των περιστάσεων… Μισή ώρα νωρίτερα και η απάντησή του θα ήταν ακριβώς η αντίθετη. Στο μεταξύ όμως έσκασε μύτη η Μαρία, η δικιά του η Μαρία. Η Μαρία, που καθόταν δίπλα του όταν τον ρώτησαν αν έχει απιστήσει. Που του έριξε ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις για αργό βασανιστικό θάνατο όταν τον παρότρυνε «απάντησε αγάπη μου στον κύριο που περιμένει». Η Μαρία που θα του βγάλει τα μάτια αν μάθει την αλήθεια. Μα κι εσύ, με την αδερφή της ρε μασκαρά;

Ο «μία ίσον καμία»

Βρήκαμε τους 4 στους 5 που δεν απατούν τη σύντροφό τους!

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

Στο δικό του το μυαλό η μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή ώστε να αποτυπωθεί στατιστικά. Δεν μπορεί να χορτάσει με μία πίτσα, δεν του φτάνει ένα ποτάκι ούτε ένας μόνο καφές. Στη λίστα των αναγκών του κάνει τσεκ όταν η συγκεκριμένη ανάγκη έχει ικανοποιηθεί τουλάχιστον δύο φορές. Πιθανότατα, αφού απάντησε «όχι» έχοντας κατά νου ότι η Νατάσα που δουλεύει στο μίνι μάρκετ στον από κάτω δρόμο και κάτι παίχτηκε ένα βραδάκι στο σχόλασμα, δεν πιάνεται, δοκίμασε την τύχη του με το γκομενάκι που έσκασε μύτη με το ερωτηματολόγιο, εφόσον ήταν σχετικά φάκαμπολ. Εάν πήγαν όλα καλά, μπορεί επιτέλους να καταγραφεί ως άπιστος και να κοιμάται ήσυχα τα βράδια.

Η φρεσκαδούρα

Βρήκαμε τους 4 στους 5 που δεν απατούν τη σύντροφό τους!

Είναι ακόμη νιούφρης στη σχέση. Αυτό δεν σημαίνει πως βρίσκεται στη φάση που πιστεύει πως έχει βρει τον έρωτα της ζωής του, το άλλο μισό πορτοκάλι ή λεμόνι ή οτιδήποτε που είναι μισό και ψάχνει να βρει το άλλο του μισό (έχω αρχίσει να τη μισώ αυτή τη φάση με τις μισοδουλειές). Κάθε άλλο. Απλά είναι τόσο νωρίς που δεν έχει γνωρίσει ακόμη όλες τις φίλες της. Μόλις αυτό συμβεί, ο υποψήφιος στόχος θα «κεντραριστεί» με την ελπίδα ότι στην επόμενη ανάλογη έρευνα, στο ερώτημα «εσείς έχετε απατήσει τη σύντροφό σας;» η απάντηση να είναι ένα περήφανο «ναι».