Κίνδυνος alert! Αυτοί είναι οι τύποι πρώην (της) που πρέπει να προσέχεις
Βρείτε μας στο

«Φύλαγε τα ρούχα σου να’ χεις τα μισά λέει ο σοφός λαός» και έχει απόλυτο δίκιο.

Μόνο που εσύ δεν τη θες μισή, αλλά ολόκληρη δική σου, γι’ αυτό το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να εντοπίσεις τον «εχθρό» και να τον βγάλεις μια για πάντα απ’ τη μέση.

Ερωτεύτηκες. Εύγε! Μην επαναπαύεσαι όμως, διότι πάντα υπάρχουν κίνδυνοι που εσύ μπορεί να αγνοείς, εκείνη όμως σίγουρα όχι.

Και ξεκινάμε από τον Νο1 κίνδυνο: Ο πρώην!

Ναι, αυτός ο ενοχλητικός τύπος που όσος καιρός κι αν περάσει θα ζηλεύεις μέχρι θανάτου. Εσύ την έχεις τώρα, εκείνος όμως την είχε πριν και σίγουρα έχει προβάδισμα.

Όπως λέει και το διαχρονικό άσμα, άλλωστε, «ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ευτυχώς (;) ο παλιός είναι αλλιώς».

Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ. Τέντωσε τις κεραίες σου και μάθε ποιοι πρώην είναι οι πραγματικά επικίνδυνοι, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Αυτοί είναι οι τρεις πιο επικίνδυνοι τύποι πρώην:

O επίμονος

Σίγουρα ο πιο εκνευριστικός από όλους. Δεν εξαφανίζεται λεπτό, είναι παντού και δεν περνά μέρα που να μην αισθανθείς την αύρα του γύρω της. Τα καλά νέα είναι πως είναι ο λιγότερο έξυπνος από όλους. Τα κακά, ότι δεν της δίνει χώρο να τον αποβάλλει στο 100%.

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη

Με άλλα λόγια, το κορίτσι είναι μαζί σου αλλά έχει και την ασφάλεια του πρώην, ο οποίος της έχει αφήσει ανοιχτές πόρτες (και παράθυρα μη σου πω) να γυρίσω πίσω οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.

Κίνδυνος alert! Αυτοί είναι οι τύποι πρώην (της) που πρέπει να προσέχεις

Τι πρέπει να κάνεις: Δείξ’ της ότι τον αντιμετωπίζεις σα βλάκα. Σε καμία περίπτωση, όμως, μην τον έχεις στο μυαλό σου σαν πραγματικά «ακίνδυνο».

Δεν είναι, κάθε γυναίκα θέλει να… παρηγορήσει έναν πρώην που έχει πέσει στα πατώματα για χάρη της. Εξόντωσε τον μεθοδικά, κάνοντας τον να πέσει και στα μάτια της.

Ο «αδιάφορος»

Πρόκειται για εκείνον που δεν έχει σκοπό να «τσαλακωθεί» και προτιμά να τη φέρει πίσω με όπλο του την… αδιαφορία. Μεταξύ μας, καλά το πάει. Το κόλπο είναι παλιό και δοκιμασμένο.

Φροντίζει να μοιάζει αδιάφορος μεν, φιλικός δε, σε σημείο που της χτυπά την ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να μπαίνει εκείνη στο ρόλο του κυνηγού. Τι κι αν τώρα είναι μαζί σου; Εγωιστικά και μόνο θέλει να τον τρέχει.

Κίνδυνος alert! Αυτοί είναι οι τύποι πρώην (της) που πρέπει να προσέχεις

Τι πρέπει να κάνεις: Το ίδιο ακριβώς με εκείνον. Δείξ’ της πως μόνο δεδομένος δεν είσαι. Μη σηκώσεις το τηλέφωνο 1 – 2 φορές, βγες λίγο μόνος σου, πες και κανά όχι!

Κάν’ τη να διεκδικεί εσένα, όχι αυτόν.

Ο… φίλος

Όσο και να θέλεις να τον βρίσεις, οφείλεις να του αναγνωρίσεις πως είναι πανέξυπνος! Βρίσκεται συνεχώς κοντά της, μαθαίνει τα πάντα, σε συζητά και όλα αυτά πίσω από τη μάσκα του καλού της «φίλου».

Οι γυναίκες έχουν την τάση να πιστεύουν (μέχρι την πρώτη αναποδιά) πως πράγματι ο πρώην μετά το χωρισμό μπορεί να παραμείνει φίλος.

Κίνδυνος alert! Αυτοί είναι οι τύποι πρώην (της) που πρέπει να προσέχεις

Εσύ όμως ξέρεις: Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων που κάποτε υπήρξαν μαζί.

Τι πρέπει να κάνεις: Αν καταφέρεις να μην τον ευνουχίσεις (για να’ χεις το κεφάλι σου ήσυχο), βάλε σε εφαρμογή το plan B: Κάνε το σταυρό σου να σε λυπηθεί ο Θεός και να σε απαλλάξει από την παρουσία του.

Εκτός κι αν θες να πέσεις τόσο χαμηλά, να επιστρατεύσεις κι εσύ την πρώην σου για να κρατήσεις τη νυν…