μάτια
Βρείτε μας στο
Άντρας

Τι βλέπουν τα μάτια του άντρα γύρω του όταν βρίσκεται μόνος στο σπίτι

Τα μάτια του άντρα βλέπουν άλλα πράγματα όταν βρίσκεται μόνος στο σπίτι

Είναι γνωστό ότι το μυαλό του άντρα λειτουργεί διαφορετικά από τα υπόλοιπα είδη ζώων αυτού του πλανήτη. Ειδικότερα διαφέρει κατά πολύ από το μυαλό της γυναίκας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μελετήσουμε πόσο διαφέρουν τα οπτικά ερεθίσματα που δέχεται το μυαλό από τα οπτικά του νεύρα. Πώς μεταφέρουν τα μάτια τις εικόνες στο μυαλό ενός άντρα και πώς αυτό τις μεταφράζει; Όχι όμως όταν βρίσκεται μαζί με γυναίκες γύρω του. Τότε έχει την εμπειρία χρόνων να καταπιέσει τα ερεθίσματα που δέχεται και να τα μετατρέψει σε αυτό που βλέπουν οι γυναίκες.

Εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε τι βλέπει όταν βρίσκεται μόνος στο σπίτι. Όταν τριγύρω του στα δωμάτια υπάρχουν πολλά αντικείμενα που στο μυαλό του έχουν άλλες χρήσεις. Ή δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο φαίνονται, Ή ακόμα ακόμα δε χρειάζονταν καθόλου αφού υπάρχουν ήδη άλλα άλλα που μπορούν να τα αντικαταστήσουν. Τα μάτια του άντρα είναι μοναδικά και έχουν οδηγήσει πολλές φορές σε παρεξηγήσεις όταν μπερδεύουν τις στιγμές που ο κάτοχός τους είναι μόνος με αυτές που υπάρχουν και άλλοι στο σπίτι.

Δεν πρέπει να τον παρεξηγούμε όμως. Δε φταίει αυτός που γύρω του υπάρχουν περίπλοκες και αχρείαστες συσκευές. Ή έπιπλα. Ή κουζινικά. Δεν φταίει αυτός που τα μάτια του βλέπουν τα πράγματα του σπιτιού πιο απλά. Πιο χρηστικά και πιο πρακτικά ίσως. Θα τον σκοτώσουμε γι’ αυτό;

Άλλες φορές πάλι η φαντασία του ταξιδεύει και μετατρέπει αυτό που βλέπουν τα κοινά μάτια σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Σε κάτι που θα του έδινε χαρά, που θα τον ψυχαγωγούσε. Θα κατηγορηθεί και γι’αυτό; Όχι λέω εγώ.

Πατήστε πάνω στις εικόνες και θα αποκαλυφθεί τι βλέπουν τα μάτια του άντρα όταν είναι μόνος στο σπίτι