5 τρόποι να κάψεις 3000 θερμίδες χωρίς να πας στο γυμναστήριο
Βρείτε μας στο
Άντρας

5 τρόποι να κάψεις 3000 θερμίδες χωρίς να πας στο γυμναστήριο

Και ό,τι σαβουροειδές βρεθεί στο δρόμο σου θα φας και δε θα χρειαστεί να λιώσεις στο γυμναστήριο και θα χάσεις θερμίδες για δυο ανθρώπους. Θα έχεις πρόγραμμα.

Είσαι αυτό που λέμε «φονικός συνδυασμός»: και μπορείς να φας σουβλάκια για μια πεινασμένη φυλή ινδιάνων ή πίτσες για ολόκληρη τη Ρώμη και προτιμάς να βρεις αργό και μαρτυρικό θάνατο από σφαίρα που διαπέρασε τον πνεύμονά σου παρά να γυμναστείς.

Εδώ, βέβαια, γεννάται ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα: «Πώς ακριβώς θα καταφέρω να κάψω όλες αυτές τις θερμίδες που καταναλώνω ημερησίως χωρίς να χρειαστεί ν αφήσω τα κόκκαλά μου στο γυμναστήριο;».

bat

Στη θεωρία η μόνη αποδεκτή απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα έχει την εξής greeklish μορφή: “gamise ta”.

Στην πράξη, όμως, το Menshouse είναι εδώ για σένα, σύντροφε καλοφαγά τεμπέλη.

Αν θέλεις να χάσεις 3000 θερμίδες τη μέρα, λοιπόν, μ’ «εναλλακτικές» μεθόδους, τότε απλά ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό:

  • Κοιμήσου

Έχεις κάνει μακροχρόνια προπόνηση- σε σημείο που ενίοτε να κοιμάσαι όρθιος- οπότε είσαι έτοιμος για να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου στο κρεβάτι. Ένας οχτάωρος ύπνος χωρίς διακοπές σε «απαλλάσσει» από 360 θερμίδες.

5 τρόποι να κάψεις 3000 θερμίδες χωρίς να πας στο γυμναστήριο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Μετά τη βρώση των 7 πιτόγυρων, λοιπόν, πέσε σε χειμερία νάρκη για 80 ώρες και όταν ξυπνήσεις (ίσως και στα επείγοντα κάποιου νοσοκομείου) το στομάχι σου θα είναι μια ολόισια πλάκα.

Πλάκα- πλάκα, δοκιμάστε το.

ymp

  • Βούρτσισε τα δόντια σου

Είναι επιτακτική ανάγκη: μετά από την κατανάλωση των 3/4 του καταλόγου των Goody’s, τα δόντια σου δεν είναι ακριβώς και για να διαφημίζουν οδοντόκρεμα (εκτός κι αν είναι το «πριν» στη διαφήμιση και επακολουθεί το «μετά» με το σωστό προϊόν).

Γι’ αυτό, πήγαινε στο μπάνιο, πάρε την οδοντόβουρτσα και ξεκίνα δουλειά. Το «οδοντιατρικό» δίλεπτο μας βοηθάει να κάψουμε 5.7 θερμίδες, αλλά εσύ δε θα περιοριστείς σ’ ένα ψωροδίλεπτο.

Ξεκίνα να βουρτσίζεις το φθινόπωρο ολόκληρη την οδοντοστοιχία σου, σταμάτα στα μέσα της άνοιξης, κάνε το σμάλτο των δοντιών μακρινή ανάμνηση και μετά ανέβα άφοβα στη ζυγαριά.

Τα βλέπεις;

  • Μετακίνησε τα έπιπλα του σπιτιού

Έλα, παραδέξου του: πάντα ήθελες να μπεις στα παπούτσια του Σπύρου Σούλη και να πρωταγωνιστείς στο «Άλλαξέ το».

Κάνε οντισιόν, λοιπόν, στο ίδιο σου το σπίτι και πείσε τους παραγωγούς πως αξίζεις το ρόλο του παρουσιαστή. Μία ώρα μετακινώντας τα έπιπλα στο διαμέρισμά σου σημαίνει «κάψιμο» 500 θερμίδων.

Γι’ αυτό, αφού φας το βραδινό σου κινέζικο που ισούται με μερίδες για τον μισό πληθυσμό της Ασίας, ξεκίνα μεταφέροντας το πλυντήριο στην κρεβατοκάμαρα, το ψυγείο στο σαλόνι, τους καναπέδες στην τουαλέτα και το κρεβάτι στην κουζίνα.

Έπειτα επανάλαβε αυτή τη διαδικασία για ένα εξάωρο. Στο τέλος και θα έχεις κάνει extreme makeover στο σπίτι (ok, μ’ ένα μικρό ενδεχόμενο να χρειαστεί να κοιμάσαι στην μπανιέρα) και θα είσαι μείον 3000 θερμίδες.

Δε θέλει τρόπο, θέλει κόπο.

metakinig

  • Φίλα με πάθος

Εύκολο: μισή ώρα καυτού φιλιού ισούται με απώλεια 36 θερμίδων. Επομένως, αν έχεις κοπέλα βαλ’ την κάτω σήμερα και άφησέ την όταν το διαστημόπλοιο Τζούνο φτάσει στον Πλούτωνα (του πήρε 5 χρόνια για να μπει σε τροχιά γύρω από το Δία, οπότε βάλε μια 7ετία να είσαι μέσα).

funny-kissing

Αν δεν έχεις, βγες στους δρόμους και φάσωσε ό,τι κινείται, μέχρι που τα χείλη σου να μην είναι τίποτα περισσότερο από δυο ξεφλουδισμένες ροζ γραμμές που δεν τις αισθάνεσαι καθόλου (σα να σου έχει κάνει ένεση ο οδοντίατρος της λύσης 2, ας πούμε).

Αν χρειάζεσαι μουσική υπόκρουση για να σου δώσει κίνητρο, βάλε Μουζουράκη- Μαραβέγια και δώσ’ του.

«Φίλα με ακόμα…»

 

  • Δες τηλεόραση

Εντάξει όλα τ’ άλλα, όμως είναι ελαφρώς κουραστικά. Εδώ έχουμε το απόλυτα ταιριαστό υπερόπλο μετά από μια βραδιά προηγμένης γουρουνιάς- τηλεόραση.

Έχεις τσακίσει μόλις δυο οικογενειακές (και μιλάμε για πολύτεκνες οικογένειες…) πίτσες παρέα με την μπύρα και τώρα θέλεις να αράξεις και να χαζέψεις λίγο στην TV.

tv

Και πολύ καλά θα κάνεις. Μια ώρα θέασης μεταφράζεται σε μείον 72 θερμίδες. Βρες λοιπόν μια καλή σειρά με πολλές σεζόν κι ετοιμάσου για μαραθώνιο.

Τα 8.5 εκατομμύρια επεισόδια της «Λάμψης» είναι μια πολύ καλή πρόταση, άσε που ενδείκνυνται και για λυρικούς διαλόγους μετά τους τίτλους τέλους:

– «Δηλαδή, Γιάγκο, έχασες 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση;»

– «Ναι, Βίρνα, έχασα 3000 θερμίδες βλέποντας μόνο τηλεόραση».

– «Για να καταλάβω, Γιάγκο, είπες ότι έχασες 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση;»

– «Είναι αλήθεια, Βίρνα, έχασα 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση».

– «Μπάστα, ρε Γιάγκο, γιατί σε χάνω: έχασες 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση;»

– «Σάσα Μπάστα, Βίρνα: έχασα 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση».

– «Θέλεις να μου πεις, Γιάγκο, ότι έχασες 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση;»

– «Μάλλον δε στο ‘πα, αλλά έχασα 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση».

– «Γιάγκο, δε θα πιστέψεις τι μου είπε μόλις ο Γιάγκος: έχασε 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση».

– «Το επιβεβαιώνει και ο Γιάγκος, Βίρνα: έχασε 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση».

– «Δηλαδή, Γιάγκο, θέλεις να μου πεις ότι έχασες 3000 θερμίδες βλέποντας τηλεόραση;»

– «Α γαμήσου, Βίρνα, μου τα ‘σπασες».