Η ψυχή της παρέας: Ο τύπος που θα συναντήσεις σε κάθε αντροπαρέα
Βρείτε μας στο

Άσχημος δεν είναι σε καμία περίπτωση- τουλάχιστον, αν λάβουμε ως μέτρο ασχήμιας τον Κουασιμόδο. Δύσκολα θα έπαιρνε τον ρόλο του ενός εκ των εφτά νάνων σε θεατρική παράσταση με πρωταγωνίστρια την Χιονάτη- επομένως, κοντό δεν τον λες.

Μπορεί, επίσης, να μην είναι ακριβώς ο διάδοχος του Αϊνστάιν, όμως σε μια μετωπική με τον Κωνσταντίνο Βασάλο θ’ αναδεικνυόταν νικητής- άρα, δεν είναι σε καμία περίπτωση χαζός.

Επομένως, τι στο καλό φταίει και την τελευταία φορά που έκανε σεξ ήταν την περίοδο της Δεύτερης Σταυροφορίας (1147 μ.Χ.);

Τον γνωρίζετε κι εσείς τον λόγο. Βλέπετε, όλοι μας έχουμε έναν τέτοιον στις παρέες μας, ο οποίος και συμπαθητικό παιδί είναι και δεν αποτελεί την επιτομή της τερατογένεσης και στροφάρει περισσότερο από τα λάχανα. Το πρόβλημά του είναι πως… Πως είναι αστείος.

Κυριολεκτικά, πρωτίστως, και μεταφορικά δευτερευόντως. Προσπαθεί τόσο πολύ ν’ αναγκάσει τους γύρω του να γελάσουν (με τη ολοκλήρωσή του ως άνθρωπο να κρίνεται από το αν θα καταφέρει κάποτε να κάνει έστω και έναν να κατουρηθεί πράγματι από τα γέλια), που μπαίνει σε λάθος μονοπάτια και απωθεί τα σεξουαλικά vibes με την ταχύτητα που στέλνει τον μπαλάκι του τένις στην άλλη πλευρά του κορτ ο Ράφα Ναδάλ με το forehand.

Κάπως έτσι, έχει καταλήξει να λογίζεται ως ο “funny Pete” (Γιώργος, Σπύρος, Γιάννης, Αναξίμανδρος και ούτω καθεξής), ο οποίος ναι μεν συναναστρέφεται με γυναίκες, όμως τα θαλασσώσει με τη συχνότητα που τα κάνουν μαντάρα στο Star Academy.

Παράδειγμα: τύπισσα πλησιάζει τον funny Pete στο μπαρ, καθώς τον έχει «κόψει» εδώ και ώρα και της αρέσει εμφανώς. Προκειμένου να του το κάνει πιο εύκολο έχει ξεκουμπώσει τα πρώτα 9 κουμπιά του καλοκαιρινού πουκαμίσου της και είναι ξεκάθαρο πως δεν φοράει σουτιέν από μέσα.

-«Γεια σου», λέει με λάγνα φωνή η κοπέλα που είναι έξω… καρδιά.

-«Καθρεφάκι!», απαντά ο funny Pete και φέρνει τις αναποδογυρισμένες παλάμες του στο πρόσωπο προκειμένου να δείξει τι εννοεί.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

-«Τι πίνεις;», επιμένει αυτή.

-«Το αίμα των φορολογούμενων. Είμαι εφοριακός», λέει ο Πέτρος που από «ευφορία» ξέρει μόνο την ψυχική.

-«Το όνομά σου;», κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια η κοπέλα.

-«Bond. James Bond».

-«Έχεις και άδεια να σκοτώνεις;», αναφέρει σχεδόν φωνάζοντας αυτή.

-«Ναι».

-«Ωραία, γιατί μόλις σκότωσες τα όνειρά σου να πηδήξεις σήμερα!», τσιρίζει προς το μέρος του funny Pete η γυναίκα και φεύγει κακήν κακώς μακριά του.

Τα βλέπετε; Προσπάθησε πάρα πολύ να το παίξει πλακατζής με αποτέλεσμα αντί να μείνει με την γκόμενα στο χέρι, να μείνει μ’ ένα ζωτικό του όργανο.

Η ψυχή της παρέας: Ο τύπος που θα συναντήσεις σε κάθε αντροπαρέα

O funny Pete είναι ο τύπος που στις καλές του μέρες μας κάνει πράγματι να γελάμε (εντάξει, δεν είναι και ο Σεφερλής, αλλά…), ενώ στις κακές του γίνεται πιο ενοχλητικός κι από ντοπαρισμένο κουνούπι που έχει, δυστυχώς, να τραφεί από την προηγούμενη πανσέληνο και τώρα μας έχει ταράξει.

Οι κοπέλες δεν τον παίρνουν και τόσο στα σοβαρά, μιας και το μόνο που μοιάζουν να θέλουν απ’ αυτόν είναι μια χαλαρή συζήτηση ή λίγος χαβαλές. Καμιά τους δεν τον βλέπει ερωτικά, πράγμα που μεταφράζεται σε παρατεταμένη περίοδο «ξηρασίας», με το δελτίο σεξουαλικού καιρού να κάνει λόγο για συνεχή άπνοια και λιακάδα με απειροελάχιστες πιθανότητες βροχής.

Ε, λοιπόν, ξέρεις κάτι funny Pete; Στα π@π@ρια σου- αυτά που ουδεμία θέλει να πιάσει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα σ’ αυτή τη ζωή από το σεξ, με το Survivor να είναι ένα καλό παράδειγμα και το πλέξιμο με μεταχειρισμένες βελόνες ένα δεύτερο.

Δε θα πάθεις και τίποτα άμα μείνεις εκτός «αγώνων» για λίγο διάστημα (ας πούμε για μια διευρυμένη ζωή του Μαθουσάλα)- οι κάρχιες φταίνε που δεν εκτιμούν το χιούμορ σου.

Όλος ο αντρικός πληθυσμός βρίσκεται στο πλευρό σου- γι’ αυτό, μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι: κάποια, κάπου, κάποτε θα έρθει σπίτι σου, θα καθίσει πρώτα ν’ ακούσει τις 500 απόπειρές σου για να τη γονατίσεις και στο τέλος θα πέσει πράγματι στα γόνατα.

Γι’ αυτό, Pete, γέλα ρε φίλε. Γέλα.

Μπορείς, αν θες, να πεις το ίδιο και στο πουλί σου…