crazy
Βρείτε μας στο
Άντρας

Tο CRAZY EXPLOSIVE 17 της Adidas επιστρέφει δυναμικά!

Η adidas παρουσιάζει το δεύτερο εκρηκτικό sequel της σειράς CRAZY EXPLOSIVE.

Το Crazy Explosive 17 επιστρέφει και αντιπροσωπεύει το επόμενο μεγάλο βήμα της adidas όσον αφορά το σχεδιασμό και την κατασκευή μπασκετικών παπουτσιών, ξεκινώντας μια νέα εποχή. Νεανικό και γεμάτο ενέργεια, φτιάχτηκε για τον πραγματικό Creator, τον δημιουργικό παίκτη που έχει ένα ξεχωριστό όραμα για το άθλημα και θέλει να δημιουργήσει το δικό του στυλ και τη δική του πορεία.

Το CRAZY EXPLOSIVE 17 έχει δουλευτεί σε στενή συνεργασία με νέους, ταλαντούχους παίκτες όπως οι Wiggins και Ingram και έχει τεσταριστεί ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά και την απόδοση αλλά και το στιλ. Το CRAZY EXPLOSIVE 17 εξασφαλίζει στον παίκτη την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να διαλύσει την άμυνα, να τολμήσει ό,τι θελήσει μέσα στο γήπεδο, χωρίς να βάζει κανένα όριο στη δημιουργικότητά του.

Για την κατασκευή του, αναλύθηκαν δεδομένα και από το παιχνίδι εκτός παρκέ, συνδυάζοντας μοναδικά τις επιδόσεις με το στιλ, καθώς κατά τη διάρκεια των δοκιμών, οι κορυφαίοι αθλητές που το τέσταραν επιβεβαίωσαν ότι είναι πολύ σημαντικές για αυτούς τόσο η άνεση όσο και η στήριξη, αλλά και το να ξεχωρίζουν από όλους για το στυλ τους μέσα στο γήπεδο.

Tο CRAZY EXPLOSIVE 17 της Adidas επιστρέφει δυναμικά!

Το νέο CRAZY EXPLOSIVE 17 κάνει τη διαφορά:

Ενισχυμένο Primeknit: Ενισχυμένο Primeknit σε όλο το επάνω μέρος με επιφάνειες υψηλής αντοχής και ελαφριά κατασκευή για αυξημένη απόδοση, επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό pattern που τραβάει τα βλέμματα. Ελαφρύ, άνετο, με άψογη εφαρμογή, «κλειδώνει» το πόδι για μέγιστη σταθερότητα.

BOOST σε όλο το μήκος της σόλας: Ενσωματωμένη τεχνολογία BOOST σε όλο το μήκος της σόλας για απορρόφηση κραδασμών, άνεση, και ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας. Επιπλέον, το σύστημα Torsion χαρίζει μέγιστη υποστήριξη σε όλο το μήκος του ποδιού.

Προσαρμοζόμενο Κολάρο γύρω από τον αστράγαλο: Ένα εργονομικό κολάρο αγκαλιάζει το πόδι σαν κάλτσα και εξασφαλίζει τη φυσική κίνηση του ποδιού στο παρκέ ενισχύοντας την άνεση και προσφέροντας μέγιστη σταθερότητα και στήριξη. Σε συνδυασμό με το προστατευτικό μαξιλάρι στον αστράγαλο και στη γλώσσα προσφέρει απαράμιλλη άνεση.

Πλαϊνά: H ενισχυμένη υποστήριξη από TPU αγκαλιάζει τα πλαϊνά του ποδιού και εκμεταλλεύεται την ενέργεια της σόλας BOOST στο έπακρο.

Tο CRAZY EXPLOSIVE 17 της Adidas επιστρέφει δυναμικά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Tο CRAZY EXPLOSIVE 17 της Adidas επιστρέφει δυναμικά!

Πρόσφυση: Η εξωτερική σόλα είναι σχεδιασμένη με γεωμετρικά σχήματα που παραπέμπουν σε κοράλλι και βοηθάει τις εκρηκτικές κινήσεις.

Αποσπόμενα κορδόνια: Τα κορδόνια είναι απευθείας συνδεδεμένα με το BOOST εφαρμόζοντας πλήρως στο σχήμα του ποδιού του αθλητή. Το φαρδύ σύστημα κορδονιών κρατά το πόδι σταθερό σε κάθε κίνηση.

Στην Ελλάδα, το Crazy Explosive 17 θα είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουλίου σε επιλεγμένα adidas Stores και συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidasBasketball και στα επίσημα profiles της adidas στο Instagram (@adidasgr) και το Twitter (@adidasGR).