Ψάχνεις ν΄αγοράσεις ρολόι; Τσέκαρε τα πιο cool ρολόγια για το 2017
Βρείτε μας στο
Άντρας

Ψάχνεις ν΄αγοράσεις ρολόι; Τσέκαρε τα πιο cool ρολόγια για το 2017

Ακόμα να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα ρολόι στο χέρι σου;

Κρατάς κομπολόι; Πούλα το. Μην ακούς τι λέει το τραγούδι. Αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα από τα δύο, τότε εννοείται πως το ρολόι είναι εκείνο που χρειάζεσαι. Το ρολόι είναι η απάντηση στα περισσότερα διλήμματα που μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή σου. Να βγεις γυμνός στο Σύνταγμα με ένα καλό ρολόι στο χέρι ή να φας σαλάτα με κουνουπίδι; Εννοείται το πρώτο.

Γενικά, το να έχεις το δεξί ή το αριστερό σου χέρι καλυμμένο με ένα εκλεπτυσμένο αξεσουάρ δεν είναι κάτι που μπορείς να το περάσεις στο ντούκου. Ή μια ελαφρά τη καρδία απόφαση. Κι αυτό στο λέει ένας τύπος που δεν φοράει ρολόι, γιατί του φαίνεται παράξενο σε μια εποχή που το κινητό σου έχει την ώρα. Όμως το ρολόι δεν είναι για να σου υπενθυμίζει την καλή ή κακή σχέση με το χρόνο. Έχει πάρει μια νέα σημειολογία σήμερα. Θα έλεγα ότι είναι το σφυρί που σπάει το χρόνο όσο το φοράς.

Δεν είναι κάποια ένδειξη παραδόπιστης γυναίκας ή επιμονής στα ανούσια. Η γυναίκα προσέχει τον άντρα που της αρέσει. Κοιτάζει πως αναδεικνύει τον εαυτό του. Παρατηρεί όλα εκείνα που υποδηλώνουν το ποιος είναι. Το ρολόι είναι μέρος της προσωπικότητας σου. Κι αν ακόμα αναζητάς αυτό που σου ταιριάζει, έχουμε μερικές επιλογές βγαλμένες από το 2017, που θα σου δώσουν ιδέες.

Avi-8

Το 2017 βρίσκει την Avi-8 με μια μεγάλη κολεξιόν να κάνει τα πρώτα της βήματα. Η σειρά AV έχει μια πλειάδα επιλογών, τόσο σε επίπεδο τσέπης, όσο κυρίως σε επίπεδο γούστου. Το AV-4052-01 μας έχει κλέψει την καρδιά. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός χρωμάτων (ανοιχτό καφέ στο λουράκι και λευκό στην θήκη) δίνει έναν εντυπωσιακό τόνο και σίγουρα τραβάει το μάτι. Α, και είναι μόλις στα 273 ευρώ. Αλλά για να πάρεις περισσότερες ιδέες τσέκαρε όλη τη συλλογή στο avi-8.co.uk/collections.

Rolex

Ψάχνεις ν΄αγοράσεις ρολόι; Τσέκαρε τα πιο cool ρολόγια για το 2017

Το Air-King είναι αυτό που λέει το όνομα του. Ένα μοντέλο βασιλικό, ένα μοντέλο για άλλες απαιτήσεις. Με θήκη 40 mm, πράσινες πινελιές στον μεγάλο δείκτη και στο brand και γραμματοσειρά πολύ 50’s style, το νέο Rolex θα σε οδηγήσει μόνο του. Η τιμή του είναι στα 5400 ευρώ. Για πιο οικονομικές εναλλακτικές, τσέκαρε το rollex.com.

Michael Kors

Το ολοκαίνουργιο Access smartwatch του Michael Kors συνδυάζει το ψηφιακό με το τρόπον τινά αναλογικό. Από ένα εργαλείο μετατρέπεται σε ένα πιο σοφιστικέ αξεσουάρ. Οι τιμές της νέας κολεξιόν ξεκινούν από τα 300 ευρώ περίπου. Μπορείς να κάνεις την επιλογή σου από το michaelkors.co.uk.

Paul Smith

Η νέα συλλογή του brand έρχεται να επαναφέρει μια περίεργη αύρα της Ιστορίας. Η εποχή του ΄50 και των αρχών του ’60 και η αισθητική της φαίνεται να ενέπνευσαν τους δημιουργούς. Γι΄αυτό στην Atomic Era για το ρολόι Paul Smith θα δεις πολλές αναφορές, μέχρι και στα βίντατζ ταχύμετρα που έχει στη συλλογή της η επωνυμία. Οι τιμές εκκινούν από τα 218 ευρώ.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Casio

Ψάχνεις ν΄αγοράσεις ρολόι; Τσέκαρε τα πιο cool ρολόγια για το 2017

Το ηλιακό μοντέλο G-Shock G-Steel έρχεται να βάλει τέλος στην χρήση μπαταρίας, χωρίς να χάνει σε τίποτα σε σχέση με τους προκατόχους του. Διαθέτει διπλό LED φακό και άπαξ και φορτιστεί πλήρως, μπορεί να κρατήσει ως και 19 μήνες χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση. Η τιμή του είναι στα 255 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ.

Tommy Hilfiger

Το Tommy Hilfiger Dylan είναι από τις νέες αφίξεις που έχουν κερδίσει πολλά επαινετικά σχόλια. Είτε σε μαύρο είτε σε καφέ λουράκι. Το μοντέλο Erik με το ασημί μπρασελέ είναι κι αυτό από τις top επιλογές. Στα 127 και 159 ευρώ αντίστοιχα. Τσέκαρε όλες τις επιλογές σου εδώ.

Gucci

Ψάχνεις ν΄αγοράσεις ρολόι; Τσέκαρε τα πιο cool ρολόγια για το 2017

Με ένα ασημένιο μπρασελέ και ένα βαθύ μπλε χρώμα στη θήκη, το μοντέλο GG2570 φέρνει στην επιφάνεια όλη εκείνη τη χαρισματική απλότητα που ωθεί τον άντρα στο να κάνει το ρολόι ένα αντικείμενο σημαντικό στην αύρα που εκπέμπει. 7 δεκαετίες παρουσίας στο χώρο της μόδας για την Gucci, ενσωματώνονται σε αυτό το μοντέλο. Η τιμή του είναι στα 643 ευρώ. (www.gucci.com)

Festina

Το 44αρι Chrono Bike της Festina είναι ένα από τα 10 πιο στυλάρα και old firm ρολόγια της χρονιάς. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μια σειρά με 8 μοντέλα, με κάθε ένα να αιχμαλωτίζει το μάτι. Δε θα πω περισσότερα. Μπες να τα ξεψαχνίσεις στο festina.com/en/relojes.

Montblanc

Ψάχνεις ν΄αγοράσεις ρολόι; Τσέκαρε τα πιο cool ρολόγια για το 2017

Για να γιορτάσει τα 110 χρόνια παρουσίας της στον χώρο, η Montblanc γύρισε το ρολόι της πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα. Με μια σειρά από 8 ρολόγια τσέπης και ένα χειρός, επιχειρεί να επαναφέρει και να κοιτάξει με άλλη οπτική παλιότερες καλλιτεχνικές επιλογές. Το Twincounter Date είναι το αμάλγαμα όλων αυτών. Αναζήτησε το από εδώ.

Seiko

Άλλο ένα της κατηγορίας των ηλιακών ρολογιών. Από τις πιο φθηνές, αλλά εξίσου classy επιλογές. Το SNE331 είναι η επιτομή του στυλ σε επίπεδο μαύρων ρολογιών, με μια ατσάλινη θήκη διαμέτρου 43 mm. Η τιμή του είναι στα 84 ευρώ. Καλή επιλογή από τη Seiko είναι και το μοντέλο SRP461, στα 490 ευρώ ή το Recraft SSC513 στα 192 ευρώ.