στύση
Βρείτε μας στο

Ακούς τους γύρω σου να σου λένε να αφήσεις το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείς κάθε μέρα για τη δουλειά και να πάρεις το ποδήλατο. Γλυτώνεις την κίνηση, τα νεύρα, το άγχος και έρχεσαι σε επαφή με τον καθαρό αέρα. Υπάρχει όμως και κάτι που δεν γλυτώνεις. Αυτό είναι τα προβλήματα στην λειτουργία του πέους σου και πιο συγκεκριμένα την στύση.

Γιατί η σέλα δεν είναι και πολύ φιλική προς την στύση σου. Αυτό που θα διαβάσεις από δω και κάτω δεν αφορά όσους κάνουν ποδήλατο. Όχι τους ευκαιριακούς χρήστες. Αν κάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα, τότε πιθανότατα δεν θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα. Τουλάχιστον έτσι μας καθησυχάζει το ygeiaonline.gr

Οι επαγγελματίες ποδηλάτες από την άλλη και αυτοί που το έχουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα είναι αρκετά πιθανό να αποκτήσουν στυτική δυσλειτουργία. Το ερεθιστικό νεύρο είναι αυτό που παθαίνει τη ζημιά. Κι αν σκέφτεσαι ότι ένα νεύρο δεν μπορεί να είναι τόσο προβληματικό, τότε μάθε ότι δεν πρόκειται απλώς για νεύρο.

Στύση: Πως μπορεί το ποδήλατο να προκαλέσει πρόβλημα

Πρόκειται για μια ομάδα νεύρων που βρίσκονται στη λεκάνη και εκτείνονται από το παχύ έντερο στον πρωκτό, στο περινέο και στα γεννητικά όργανα. Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι αρκετά βαθιά στον οργανισμό και φαντάζει αδύνατο να «τραυματιστεί», η συνεχής και καθημερινή πίεση, έστω και για μια ώρα την ημέρα κάνει το αδύνατο δυνατό.

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί λένε ότι το σεξ και το ποδήλατο δεν ξεχνιούνται. Έτσι συνδέονται αυτά τα δύο.

Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;

Να επενδύσεις στη σέλα του ποδηλάτου και να βρεις εκείνη που θα έχει ανατομική κατασκευή ώστε να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»