στοματικό

Ξέρω ότι για τα μάτια του κόσμου θα αντιδράσεις, θα με βρίσεις, θα θες να αντικρούσες όλα μου τα επιχειρήματα. Όμως μεταξύ μας είμαστε. Δεν μας ακούει κανείς. Ας το παραδεχτούμε. Το στοματικό σεξ είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αν μπορούσαμε να ορίζουμε μια στρατιωτική αναλογία του στυλ «μία μέσα-δέκα έξω», όπου «μέσα» η διείσδυση και «έξω» το σκέτο oral, τότε θα το κάναμε με τα χίλια.

Μη σας πω ότι αν υπήρχε τέτοιος νόμος θα περνούσε παμψηφεί. Είναι τυχαίο ότι το στοματικό σεξ μπορεί να σταθεί άνετα μόνο του, ενώ το σκέτο σεξ όχι; Δηλαδή μπορεί, αλλά όχι με την ίδια επιτυχία. Αφαίρεσε από το πρώτο το δεύτερο και από το δεύτερο το πρώτο. Ποιο είναι λιγότερο ικανοποιητικό; Ξέρεις την απάντηση. Φαίνομαι κάπως απόλυτος και δεν θέλω να είμαι. Απλώς είναι νομίζω κοινό μυστικό ότι όλοι οι άντρες απολαμβάνουμε μια περίοδο που θέλουμε να «ξεδιψάσουμε» χωρίς πολλά πολλά. Αν δεν την έχεις περάσει ακόμα, θα σου έρθει. Και σου έχω 5 λόγους που θα την απολαύσεις στο έπακρο. Ήρθε η oral να μιλήσουμε έξω απ΄τα δόντια.

Το στοματικό δεν χρειάζεται να γδυθείς ολόκληρος.

Είναι πανεύκολο και το χειμώνα. Μέσα στο αυτοκίνητο ή σε κανένα στενοσόκακο. Κάνεις την έξοδο του στρατηγού από το φερμουάρ και γίνεται η δουλειά. Επίσης αποφεύγεις και αυτή την άβολη φάση με τις λευκές κάλτσες. Τελικά τις βγάζουμε ή δεν τις βγάζουμε ρε παιδιά; Κι αν δεν είναι λευκές;

Το στοματικό είναι η αρχή και το τέλος ενός καλού σεξ

Για να γίνει η καλύτερη ανύψωση και για να ολοκληρωθεί όπως και όπου συμφωνήσετε με την κοπέλα σου. Άλλωστε, σε όλες τις φαντασιώσεις σου έτσι το έχεις πλάσει.

Δεν απαιτεί ιδιαίτερη κίνηση

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να φας εκείνα τα μπέργκερ που ήθελες, χωρίς να φοβάσαι ότι θα πάθεις καμία αναγούλα στο σεξ ή ότι θα σου φύγουν τίποτα αέρια.

Το στοματικό σκοτώνει το άγχος

Σκέψου να κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου για πρώτη φορά. Προσπαθείς να δεις τι σε παίρνει και τι δεν σε παίρνει, ανησυχείς κι εσύ κι αυτή αν θα υπάρξει η χημεία που θέλετε, και «αν δεν υπάρξει τώρα τι γίνεται; θα πρέπει να χωρίσουμε;» και από όλα αυτά τα βασανιστικά πράγματα ο φιλαράκος χαμηλά αρχίζει να τα παίζει. Μπορεί να σου ρίξει και κανένα άκυρο.

Από στοματικό δεν έπιασε κανείς παιδί

Εννοείται πως κι εδώ αν το θέλει η κοπέλα σου θα βάλεις προφυλακτικό. Εξάλλου κάποια ΣΜΝ μπορεί να μεταδοθούν κι έτσι. Πέραν αυτού όμως δεν θα έχεις εκείνο το μικρό, το τοσοδούλικο τσιμπηματάκι ότι μπορεί το προφυλακτικό να ήταν ελαττωματικό. Ούτε θα γίνεις εμπριμέ από τον τρόμο αν σου πει «μωρό μου έχω καθυστέρηση».

Έτσι δείχνεις πόσο γουστάρεις τον άλλον

Την βλέπεις να το παλεύει, να δίνει την ψυχή της εκεί και τότε αντιλαμβάνεσαι ότι η τύπισσα σε γουστάρει. Δεν χρειάζεται ποτέ να την ρωτήσεις ή να ψαρώσεις στις πλάκες των φίλων σου.

Με στοματικό μαθαίνεις την κοπέλα σου

Όλα τα παραπάνω είναι για την περίπτωση που εσύ είσαι ο αποδέκτης. Πρέπει να είσαι και πομπός όμως. Δούναι και λαβείν είναι το πράγμα. Ειδικά αν είστε στις πρώτες σας φορές, με το στοματικό μπορείς να δεις πως ξεκλειδώνει μια πόρτα. Ακόμα κι εκείνη που έχει πιτσικάρει.