φαλάκρα
Βρείτε μας στο

Καράφλα ή φαλάκρα δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία πώς θα την πεις. Σημασία έχει η επιρροή που έχει στον άνδρα άμα τη εμφανίσει της. Μία εικόνα που μπορεί να τον κατατρέχει ψυχολογικά για δεκαετίες. Μία εικόνα στον καθρέφτη που κάνει τις φαρμακοβιομηχανίες που υπόσχονται λύση και «γιατρειά» να πλουτίζουν.

Η αχίλλειος πτέρνα του άνδρα. Κάποιοι μετά κόπων και βασάνων την αποδέχονται ως τη σκληρή πραγματικότητα. Άλλους τους παίρνει από κάτω. Τρίχες. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε ακραίες αντιδράσεις. Ποιος το είπε ότι οι φαλακροί άνδρες είναι πιο γοητευτικοί, πιο όμορφοι, πιο ποθητοί από τους καραφλούς; 

Τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες προτιμούν τους φαλακρούς. Ναι, το δεχόμαστε ότι σε τέτοιες έρευνες στο μυαλό τους έχουν τον Τζέισον Στέιθαμ αλλά μήπως και για τους μακρυμάλληδες δεν έχουν στο μυαλό τους τον Τζέισον Μομόα; Λέτε τελικά να έχουν κόλλημα με το όνομα Τζέισον; Ξεφύγαμε. Διώξε πια τον μακρυμάλλη για χατήρι φαλακρού, τραγουδούσε κάποτε ο Γιάννης Ζουγανέλης και οι επόμενες φωτογραφίες θα αποδείξουν γιατί ισχύει.

Διαλέξαμε 7 γνωστούς Έλληνες με διαβόητη φαλάκρα, αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό της εμφάνισής τους. Επρά άτομα από τον χώρο της πολιτικής, του θεάματος, του αθλητισμού, των μίντια. Και τους περάσαμε όλους από το αλλάναθαστο και απρόβλεπτο τεστ της μαλλούμπας. 

Βάλαμε και στους 7 μπόλικα μαλλιά, σε διάφορα κουρέματα, σε διαφορετικά μήκη και σας παρουσιάζουμε την εικόνα που θα είχαν με πυκνά μαλλιά. Έξι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι και οι 6 είναι πολύ καλύτεροι με την απουσία των περιττών τριχών.

Θαυμάστε τους και αναπολήστε την φαλάκρα τους.

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε την αλλαγή και τη διαφορά…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…