5 θέματα συζήτησης που θα ‘πρεπε να απαγορεύονται σε αντροπαρέα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

5 θέματα συζήτησης που θα ‘πρεπε να απαγορεύονται σε αντροπαρέα

Σκατά στο στόμα αυτουνού που θα τ’ ανοίξει (τα θέματα, όχι το στόμα)!

Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να σμίγει μια αντροπαρέα.

Δουλειές, υποχρεώσεις, γάμοι, παιδιά -ο σταδιακός ή ταυτόχρονος ερχομός όλων αυτών αναπόφευκτα μειώνει τον χρόνο που περνάς με τους φίλους σου.

Πάνε οι εποχές που έβγαινες με τα «κοπρόσκυλα» μέχρι τα χαράματα, που θεωρούσατε αδύνατο να μη συναντηθείτε μια μέρα, που ξεκινούσατε το πρωί με καφέ και τελειώνατε το επόμενο πρωί με ξύδια.

Επειδή ακριβώς λοιπόν αυτές οι συναντήσεις λιγοστεύουν, επειδή αυτή η μυσταγωγία γίνεται σπανιότερη, επειδή οι ώρες που περνάς με τους «κολλητούς» είναι ιερές, κάνε μια χάρη στον εαυτό και στην παρέα σου:

ΜΗΝ ΤΙΣ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!

5 θέματα συζήτησης που θα ‘πρεπε να απαγορεύονται σε αντροπαρέα

Υπάρχουν τόσα και τόσα υπέροχα πράγματα να σχολιάσεις με τα υπόλοιπα ρεμάλια.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Αθλητικά -κι ας σκοτώνεστε. Πολιτικά -κι ας διαφωνείτε. Για γυναίκες -κι ας μην μπορείτε πια να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Πείτε για αυτοκίνητα, για ψάρεμα, για κυνήγι, συζητήστε μέχρι και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου στην τελική!

Προς θεού όμως: Μην μολύνετε την κατάνυξη μιας αντροπαρέας που έχει καταφέρει να σμίξει, κουβεντιάζοντας πράγματα όπως τα εξής:

Ζώδια

Αλήθεια τώρα; Έμαθες ότι έχεις ωροσκόπο Αιγόκερω ή ότι αυτή την περίοδο ο Δίας είναι στον Υδροχόο και θεώρησες απαραίτητο να το συζητήσεις με τους κολλητούς σου; Θες όντως να δεις αν συμφωνούν ότι «είναι μια δύσκολη εποχή για συναισθηματικά ανοίγματα των Κριών»;

Πόση Μενεγάκη (αναγκαστικά επειδή δεν τολμάς να φέρεις αντίρρηση στη σύζυγο) έχεις παρακολουθήσει; Σε ποια γραμμή Ταρώ πήρες κατά λάθος κάποιο βράδυ θέλοντας να επικοινωνήσεις με τη Σάντρα «τηλεφώνησέ μου τώρα και θα σε αδειάσω σε 30’’»; Πόσο χαμηλά έχεις πέσει τελοσπάντων;

5 θέματα συζήτησης που θα ‘πρεπε να απαγορεύονται σε αντροπαρέα

Αστεία του Σεφερλή

Τώρα θα μου πεις ότι για να συζητήσεις κάτι θα πρέπει να υπάρχει. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ας δεχθούμε ότι το χιούμορ του Μάρκου είναι υπαρκτό. Ότι μπορεί να σε κάνει να γελάσεις ακόμα και αν είσαι πάνω από 11 χρονών.

Αν θέλεις όμως να υποπέσεις σε τέτοιο αυτομαστίγωμα, κάν’ το μόνος σου. Κάτσε ένα Σαββατόβραδο που έχει αυτές τις υπέροχες επιθεωρήσεις του από το 1997 σε επανάληψη, άνοιξε θερμάστρες και γαργαλιέρες και απόλαυσέ το.

Μην καταδικάσεις όμως την παρέα σου μεταφέροντας διαλόγους και σκετσάκια. Και χώσε μια ιδρωμένη κάλτσα στο στόμα του κολλητού που θα σκεφτεί χαριτωμένο ν’ αναφωνήσει με την αντίστοιχη κίνηση των χεριών «α-χα, καλό, ε»;

5 θέματα συζήτησης που θα ‘πρεπε να απαγορεύονται σε αντροπαρέα

Αρρώστιες, θανάτους, κηδείες

Ναι, εντάξει, δεν γίνεται να μην αναφερθείς σε κάποιον γνωστό/γνωστή που κάτι άσχημο του συνέβη ή κάτι κακό έπαθε στην υγεία του.

Άλλο όμως η αναφορά και άλλο η μιζέρια. Άλλο απλώς να ενημερώσεις τους κολλητούς και άλλο να ξεκινήσει μια ολόκληρη καταθλιπτική κουβέντα που θα τελειώσει με χαλασμένη διάθεση ή την εντύπωση σε κάποιους από τους πολλούς αρρωστοφοβικούς ότι ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι έχουν κι εκείνοι.

Πείτε και το άσχημο νέο. Συμφωνήστε όλοι μαζί ότι στενοχωριέστε και ότι θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να βοηθήστε αυτόν που του συνέβη. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να συζητάτε σαν γέροι και να μαυρίζετε τις ψυχές σας.

5 θέματα συζήτησης που θα ‘πρεπε να απαγορεύονται σε αντροπαρέα

Trimming και προϊόντα περιποίησης

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με έναν άντρα που περιποιείται τον εαυτό του. Και την ενυδατική σου κρέμα να βάλεις, και πίλινγκ να κάνεις και μπότοξ να βαρέσεις, άμα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Δεν θα σε χαρακτηρίσω κάπως, ούτε θα αμφισβητήσω ποτέ τον ανδρισμό σου.

Όμως, διάολε, μη μου πετάς την ώρα που έχουμε συναντηθεί μετά από τόσον καιρό να πούμε τα νέα μας για την καταπληκτική τεχνική trimming που ανακάλυψες.

Μην αλλάζεις θέμα και θεωρείς απαραίτητο να ενημερώσεις εμένα και τους υπόλοιπους για το φοβερό χτενάκι που αγόρασες για τη μουσάρα σου. Έναν καφέ/κρασί/μπύρα/ούζο κάτσαμε να πιούμε, όχι να κάνουμε σαλόνι ομορφιάς.

5 θέματα συζήτησης που θα ‘πρεπε να απαγορεύονται σε αντροπαρέα

Τηλεοπτικά ριάλιτι

Κατά καιρούς όλοι έχουμε δει κάποιο -συστηματικά ή αποσπασματικά. Διότι, καλά με το Big Brother, το Survivor κι όλα αυτά, πώς γίνεται όμως κάποιος να μην έβλεπε το «Bar» με Στέλλα Μπεζαντάκου, τον συγχωρεμένο Νάιδα και τη γυναικάρα Μαίρη Γεώρτση;

Να, είδες; Παρασύρθηκα κι εγώ. Μόνο που εγώ τα γράφω αυτά σε ένα κομμάτι στο Menshouse. Δεν σπαταλάω τον πολύτιμο χρόνο μιας αντροπαρέας με τέτοιες παπαριές. Δεν μεταφέρω τη κουβέντα από τα πρόσωπα της πραγματικότητας σε αυτά της TV.

Και ΔΕΝ συζητάω για αγωνίσματα, ψηφοφορίες και υποψήφιους προς αποχώρηση αντί να συζητάω για μπάλα, καφρίλες και υποψήφιες προς… κουτούπωμα.

5 θέματα συζήτησης που θα ‘πρεπε να απαγορεύονται σε αντροπαρέα