Best of greek καμάκι: Ο Γιώργος Λιάγκας παραδίδει μαθήματα... γυπαετού! (Vid)
Βρείτε μας στο
Άντρας

Best of greek καμάκι: Ο Γιώργος Λιάγκας παραδίδει μαθήματα… γυπαετού! (Vid)

11 γυναίκες, 11 φορές που ο Mr. Late Night απέδειξε πως είναι ο Νο1 τηλεοπτικός γύπας…

Έχει κατακριθεί, έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό hate club και καθημερινά ακούει τα εξ’ αμάξης για το χιούμορ και την αδιακρισία που τον διακρίνει. Είτε τον συμπαθείς, είτε σου περνά αδιάφορος, είτε ανήκεις στους δηλωμένους πολέμιούς του, οφείλεις να παραδεχτεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο απόλυτος γυπαετός της ελληνικής τηλεόρασης.

Δηλώνει λάτρης του ωραίου φύλου και τολμά να κάνει τα κοπλιμέντα του –όχι πάντα με επιτυχία- αδιαφορώντας για τις κακές τις γλώσσες.

Σκανάρει, χαμογελά, καρφώνει με το βλέμμα και επιτίθεται. Δεν κάνει διακρίσεις. Αρκεί το θήραμά του να έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά: Να είναι γυναίκα και να είναι όμορφη.

Η επιτυχία του έγκειται στο ότι χωρείς εύρος λέξεων ή μεγάλη σκέψη καταφέρνει να ξεστομίζει αβίαστα τα κοπλιμέντα στα θηλυκά, με βλέμμα που όμοιό του δεν θα ξαναδείς.

Ένα χειροκρότημα λοιπόν στον άντρα που με την ίδια ατάκα κατάφερε να «γονατίσει» τηλεοπτικά 10 + 1 γυναίκες – εν δυνάμει θηράματα που πέρασαν από το πλατώ του Late Night.

Πίστευες πως δε θα μπορούσες ποτέ να συγκινήσεις γυναίκα αποκαλώντας την απλά «αφοπλιστικά όμορφη»; Αγοράκι μας, κάτσε αναπαυτικά και πάρε μαθήματα από τον Greek lover Γιώργο Λιάγκα.

Ωδή στον απόλυτο γυπαετό της ελληνικής τηλεόρασης!