5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να προτιμήσεις την 40άρα (Pics)
Βρείτε μας στο
Άντρας

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να προτιμήσεις την 40άρα (Pics)

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «Η 40άρα ισούται με δύο 20άρες»- και όχι μόνο από αριθμητικής απόψεως…

Δεν το κάνουμε συχνά, αλλά συμβαίνει: στην πολυετή πορεία του menshouse στο χώρο του διαδικτύου (από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2016, θυμίζουμε), έχουν υπάρξει μερικές φορές που μαζευόμαστε όλοι μαζί στα φανταστικά- από κάθε άποψη- γραφεία μας και ρίχνουμε ιδέες, πάντα με την λεκτική επωδό «…κι ας πέσει κάτω».

Αυτό συνέβη κι εχθές, όπου το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το «Παροιμίες- ρητά- μότο: πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε άρθρο». Η Όλγα τάχθηκε υπέρ του «Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει» και η Σοφία βιάστηκε να συμφωνήσει ενόσω ο Βαγγέλης σκόνταφτε, ο θείος Λάρι ψήφισε το «Ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον πιστεύει» κάνοντας τον Παύλο να σηκώσει το τηλέφωνο και να παραγγείλει σουβλάκια και τον Skotsos να επικροτήσει, η Μικαέλα τόνισε πως «Δέντρο που λυγά, σε σπάζει» και ο Στέφανος σπάστηκε, ενώ ο Θοδωρής μας κοίταξε έναν- έναν επιτιμητικά και είπε «Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς» με αποτέλεσμα ο Στέργιος και ο Κώστας να τον κοιτάξουν εχθρικά.

Τέλος, ο Μάκης μας υπενθύμισε ότι είμαστε αντρικό σάιτ και πρότεινε το «Η 40άρα ισούται με δύο 20άρες».

 

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να προτιμήσεις την 40άρα (Pics)

Όλοι μας σκεφτήκαμε 40άρες, έπειτα 20άρες, συνεχίσαμε λέγοντας άρες- μάρες κουκουνάρες και στο τέλος βρήκαμε 5λόγους για τους οποίους είναι καλύτερα να προτιμήσεις την 40άρα παρά τις δύο εικοσάρες.

Ιδού, λοιπόν, ο πεντάλογος:

1) Το πρεστίζ

Σκεφτείτε το: αν πας με 40αρα θα δικαιούσαι να λες «Πήγα με MILF»- κι εφόσον είναι 40αρα, αυτομάτως μετατρέπεται σε “MILFάρα”. Αν πας με 20άρες ναι μεν θα έχεις ερωτοτροπήσει με 2 γυναίκες ταυτόχρονα, αλλά αυτές στην καλύτερη περίπτωση θα είναι τριτοετείς φοιτήτριες.

lisa

Όπως και να το κάνουμε, το «διάγραμμα» που σχηματίζεται είναι MILF>Φοιτήτριες> Φοιτήτρια (μία)>Μαθήτρια>Παλάμη>Παλαμάς (υπό την έννοια «Δεν κάνεις που δεν κάνεις τίποτα, δε το γυρνάς στην ποίηση;»).

2) Κικιρίκου

Προτιμώντας την 40αρα στηρίζεις εμπράκτως τη θεωρία που θέλει τη γριά την κότα να έχει το ζουμί- όχι, φυσικά, πως μια γυναίκα στα 40 της είναι «γριά» (από την άλλη, αν είστε αρκετά φαλλοκράτης θα την αποκαλέσετε σίγουρα «κότα»), αλλά εν συγκρίσει με τις 20άρες…

Γι’ αυτό επιλέγεις την 40άρα κι ελπίζεις να μη σας πάρουν τα ζουμιά.

old

3) Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Το ξέρουμε όλοι μας: το να καταφέρεις να φέρεις βόλτα μία γυναίκα είναι από μόνο του εγχείρημα πιο δύσκολο κι από το να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα δεμένος χειροπόδαρα (εσύ, όχι ο ταύρος).

Φαντάσου, λοιπόν, να πρέπει να κουμαντάρεις δύο. Όχι στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού: την κουζίνα όταν μαγειρεύουν, το σαλόνι όταν κουτσομπολεύουν, το χολ όταν καθαρίζουν, το μπάνιο όταν ετοιμάζονται για να βγουν έξω κι εσύ μετατρέπεσαι- όσο τις περιμένεις- από έφηβος σε ενήλικα, μετά μεσήλικα, ύστερα υπερήλικα και τέλος «να ζήσετε να τον θυμόμαστε».

Πόσο πιο θελκτική έγινε η 40άρα τώρα;

oldas

4) Ξέρει τι θέλει

Εντάξει, θα πεις αυτό που επιτάσσει η αντρική σου φύση, γουρούνι: ποτέ, καμία γυναίκα δεν μπορεί να ξέρει τι θέλει, καθώς είναι στη φύση τους να πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος κι έχουν αναγάγει την αναποφασιστικότητα σ’ επιστήμη.

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεχτούμε τη δική σου θεωρία («Δεν υιοθετούμε, αλλά συνεχίστε…» που λέει και μια ψυχή), η 40αρα είναι απείρως πιο κατασταλαγμένη από μία 20άρα- πόσω μάλλον από δύο.

Αν υπήρχε, δηλαδή, ένας ύμνος για τις 40άρες, αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το μουσικό απαύγασμα των Hi-5 “Ξέρω τι ζητάω”.

High 5, man.

5) Όποιος έχει μάτια, βλέπει

Αγνοείστε το γεγονός πως είναι MILF, κότα, μία αντί για δύο και ακούει Hi-5. Τίποτα απ’ ολ’ αυτά δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το 5ο επιχείρημα στο δίλημμα «40άρα ή 20άρες», το οποίο γέρνει εντυπωσιακά την πλάστιγγα υπέρ της πρώτης.

Ποιο είναι αυτό;

Η απλή, ωμή αλήθεια πως οι γυναίκες στα 40 τους είναι πολύ ομορφότερες απ’ ότι στα 20, όταν και θυμίζουν άγουρα «κακέκτυπα» του μελλοντικού εαυτού τους.

Κι αν συνεχίζετε να είστε πιο άπιστος κι από τον Θωμά, δείτε παρακάτω μερικές γυναίκες της διπλανής πόρτας όπως ήταν στα 20 τους κι όταν 40άρισαν.

Ακόμα κι αν τα μάτια σας είναι ημίτυφλα, θα σας πεταχτούν έξω με το «μετά».

Για το πριν, πάλι, κανείς δεν παίρνει όρκο…

 

pamelacollcamencoll

agelikicoll

halle

jenn

pappas

vergaracolage

menepg