Η ψυχή της παρέας: Ο τύπος που θα συναντήσεις σε κάθε αντροπαρέα
Βρείτε μας στο
Άντρας

10 διαχρονικές αντρικές (σπιτικές) συνήθειες

Σαν άγραφος κώδικας που περνάει από γενιά σε γενιά.

Σαν DNA που κληρονομείται από άντρα σε άντρα. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι εργένης, συγκατοικεί ή είναι παντρεμένος, αυτά που είναι να γίνουν θα γίνουν ο κόσμος να χαλάσει.

 

  1. Το σώβρακο που βγαίνει πριν το μπάνιο, μαζεύεται από το πάτωμα με τα δύο πρώτα δάχτυλα του ποδιού και φεύγει για το καλάθι των απλύτων με τζαμπ-σουτ, που συνήθως μπαίνει ασάλιωτο.

 

  1. Στο ψυγείο έχει σίγουρα αναψυκτικά. Και μπύρες. Και 1-2 ταπεράκια πό τη μαμά. Και πιθανώς ένα λάχανο που έχει μάθει σουηδικά και ένα βούτυρο που είχε λήξει πριν μπούμε στο ευρώ. So what?

 

  1. Οι κάλτσες, και καμιά φορά τα εσώρουχα ή τα t-shirts, δεν μπαίνουν έτσι άκριτα στο πλυντήριο. Πρέπει να τα μυρίσουμε πρώτα. Όχι γιατί είμαστε φετιχιστές, αλλά για να σιγουρευτούμε για το ορθόν της επιλογής μας. Σιγά το περίεργο, πιθανότατα μπορούμε να τα φορέσουμε μια μερούλα ακόμα.

10 διαχρονικές αντρικές (σπιτικές) συνήθειες

  1. Ένα πιθανό βραδινό σνακ μπορεί κάλλιστα να αποτελείται από δυο φέτες ψωμί του τοστ, που ανάμεσά τους έχουν φέτα, γαλοπούλα, πεπόνι, μουστάρδα και παγωτό καϊμάκι. Όταν πεινάς, δεν σε νοιάζει ούτε ο «πρέπον» συνδυασμός, ούτε η γκουρμεδιά.

 

  1. Τα χλεχλένια ξύνονται ή/και επαναφέρονται σε βολική ανατομικά θέση όποτε χρειαστεί, όποτε παραστεί ανάγκη. Οι γυναίκες δηλαδή γιατί μπορούν να τακτοποιούν το στήθος τους όποτε γουστάρουν και αυτό να θεωρείται σούπερ σέξι, ενώ η αντίστοιχη κίνηση των αντρών αηδιαστική;

 

  1. Η μπανιέρα είναι και για κατούρημα. Πώς κάνετε έτσι, στην αποχέτευση ζείτε και σας χαλάει;

10 διαχρονικές αντρικές (σπιτικές) συνήθειες

 

  1. Τα αυτιά, τα ρουθούνια και ο αφαλός είναι ιερά μέρη προς εξερεύνηση. Το μικρό, καθημερινό, προσωπικό μας ταξίδι στα μύχια της ψυχής μας. Και κάθε ανακάλυψη αξίζει τον κόπο. Συμφωνείς, Γιόακιμ Λεβ;

 

  1. Ναι, σιγά μην κόβουμε τα νύχια χεριών και ποδιών σε λεκάνη. Και σιγά μην τα ψάχνουμε ένα-ένα με μεγεθυντικό φακό μετά.

 

  1. Ο έρωτας, ο βήχας και η «εξαέρωση» δεν κρύβονται για πολύ. Ειδικά η τελευταία.

 

  1. Όταν έρθει η ώρα να κάνουμε τη «δουλειά» μας με την πάρτη μας, θα την κάνουμε no matter what.