Έγκλημα στα χιόνια: Ποιος σκότωσε τον ξενοδόχο Ευάγγελο;
Αστυνομικά

Έγκλημα στα χιόνια: Ποιος σκότωσε τον ξενοδόχο Ευάγγελο;

Μια ήσυχη βραδιά σε τουριστικό θέρετρο εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη.

O ιδιοκτήτης του χειμερινού θερέτρου βρέθηκε νεκρός, λίγο έξω από την είσοδο της πανσιόν του. Στην πλάτη του ένα μαχαίρι κουζίνας, καρφωμένο ακριβώς στην σπονδυλική στήλη.

Οι μόνοι πελάτες εκείνη τη βραδιά τα πέντε άτομα που η αστυνομία ξεκίνησε να ανακρίνει με το πρώτο φως της μέρας. Όταν και βρέθηκε το πτώμα του άτυχου Ευάγγελου.

Η μοναχή Μάρθα, που δήλωσε ότι διάβαζε όλη τη νύχτα στο δωμάτιό της τη βίβλο.

Ο τυφλός Παναγιώτης με τον συνοδό σκύλο του που δήλωσε ότι απολάμβανε την βραδινή δροσιά. ‘Οχι όμως στην μπροστινή αλλά στην πίσω πλευρά της πανσιόν. Δεν συνάντησε ποτέ τον ξενοδόχο.

Ο συγγραφέας Αριστείδης που είπε πως όλο το βράδυ το πέρασε δίπλα στο τζάκι ξεφυλλίζοντας τις σημειώσεις του επόμενου βιβλίου του.

Ο Σάββας, πελάτης αλλά και υπάλληλος του Ευάγγελου, αφού πλήρωνε για να μένει εδώ και χρόνια στην πανσιόν, καθαρίζοντας τα χιόνια, τα φύλλα τα δέντρων και κάνοντας ό,τι μικροδουλειά προέκυπτε. Στην αστυνομία είπε ότι το είχε τσούξει λίγο παραπάνω εκείνο το βράδυ και τον είχε πάρει ο ύπνος στο κελάρι.

Και τελευταίος ο νεαρός Ζαφείρης, που είχε ανέβει στο βουνό για σνόουμπορντ, τις μέρες αυτές που είχε κοπάσει η χιονόπτωση. Ο Ζαφείρης δήλωσε ότι όλη νύχτα έλειπε. Ήταν αυτός εξάλλου που βρήκε το πτώμα το πρωί, γυρίζοντας, όπως είπε, μισοκοιμισμένος από τον πολύ χορό στο κλαμπ του διπλανού χωριού.

Η αστυνομία αφού εξέτασε τις φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος και κατέγραψε όλες τις καταθέσεις συνέλαβε μετά από λίγο τον/την ένοχο.

Ποιος όμως ήταν; Μπορείτε να τον/την βρείτε;

Έγκλημα στα χιόνια: Ποιος σκότωσε τον ξενοδόχο Ευάγγελο;

 

Δείτε τη λύση του εγκλήματος ΕΔΩ