Μόνο με βούρδουλα θα γίνουμε κανονικοί οδηγοί

Η εισαγωγή καλύμματος τροχού είναι μια απίστευτη μέθοδος για να προσθέσετε χαρακτήρα στο όχημά σας και να το ζωντανέψετε. Επιπλέον, καλύπτουν την πρακτική ανάγκη προστασίας των ελαστικών σας από την ανάπτυξη και τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη βρωμιά και τα συντρίμμια.

Ο όρος “hubcap” μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, δεδομένου ότι τα άτομα τον χρησιμοποιούν τακτικά για να ενσωματώσουν καλύμματα τροχών και να βελτιώσουν τις άκρες.

Για να λέμε την αλήθεια, τα καλύμματα τροχού είναι πολύ πιο μετριοπαθή εξαρτήματα από ό,τι φαίνονται, καλύπτοντας ρητά μόνο το κέντρο του τροχού σε αντίθεση με ολόκληρο τον τροχό. Τα καλύμματα πλήμνης που πωλούνται χωρίς καλύμματα τροχών μπορούν να ταξινομηθούν ως “κεντρικά καλύμματα”.

Τα πλεονεκτήματα καλυμμάτων τροχού

Απεικόνιση από την ιστοσελίδα antallaktikaexartimata.gr

Πλεονεκτήματα των Hubcaps

Ασφαλίστε τα κέντρα των τροχών σας:

Η οδήγηση περιλαμβάνει ένα κολοσσιαίο μέτρο σκουπιδιών, αφού όλα είναι ίσα, από υπολείμματα και πέτρες που παρασύρονται από τους τροχούς σας μέχρι τη βροχή και το χιόνι που μπαίνουν στα πλαίσια του οχήματός σας και προκαλούν κατανάλωση. Τα κεντρικά σημεία των τροχών, όπου οι τροχοί προσαρτώνται στους άξονες του οχήματός σας, είναι απαραίτητα αλλά ευαίσθητα πλαίσια και τα καλύμματα των τροχών τα προστατεύουν. 

Ασφαλίστε τα ελαστικά σας

Τα ίδια τα σκουπίδια που μπορούν να βλάψουν τα κέντρα των τροχών σας μπορούν επίσης να μειώσουν το προσδόκιμο ζωής των ελαστικών σας. Τα καλύμματα τροχού διατηρούν ολόκληρο το πλαίσιο προστατευμένο και λειτουργούν στο ανώτατο όριο όσον αφορά τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.. 

Διακοσμήστε το όχημά σας

Τα καλύμματα τροχού είναι γενικά ένα αμυντικό μέτρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν στυλ! Τα καλύμματα τροχού είναι γενικά ένα αμυντικό μέτρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν στυλ! 

Βήμα προς βήμα οδηγίες για την εισαγωγή του καλύμματος τροχού 

Η τοποθέτηση νέων καλυμμάτων τροχών στο όχημά σας μπορεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου να αλλάξει την εμφάνισή του. Συνήθως, τα καλύμματα τροχών μπορούν να εισαχθούν χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής ή, εν πάση περιπτώσει, χωρίς την ανύψωση του οχήματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να αφαιρέσετε τους συνδετήρες από τους τροχούς σας για να εισαγάγετε το κάλυμμα τροχού.. 

Βήμα 1:

Τοποθέτηση των καλυμμάτων τροχών στους τροχούς σας 

 

 • Σηκώστε το όχημα

 

 • Αφαιρέστε τους συνδετήρες 

 

 • Ευθυγραμμίστε την εσοχή του δακτυλίου με το στέλεχος της βαλβίδας. 

 

 • Πιέστε το κάλυμμα του τροχού κατευθείαν πάνω στον τροχό.

 

 • Βιδώστε τους συνδετήρες 

 

Βήμα 2:

Τοποθέτηση του δακτυλίου συγκράτησης 

 

 • Τοποθετήστε το κάλυμμα του τροχού με την όψη προς τα κάτω. 

 

 • Ευθυγραμμίστε την καμπύλη με το στέλεχος της βαλβίδας. 

 

 • Πιέστε τον μεταλλικό δακτύλιο που κατεβαίνει πάνω στα αρχικά όχι πολλά κούμπωμα 

 

 • Στρίψτε κάπως το δαχτυλίδι για να βγάλετε τα τελευταία κούμπωμα. 

 

Βήμα 3:

Διερεύνηση προβλημάτων με καλύμματα τροχών 

 

 • Επιβεβαιώστε το μέγεθος των τροχών σας. 

 

 • Ερευνήστε αν μπορεί να εισαχθεί ένα κάλυμμα τροχού. 

 

 • Τα παλιά καλύμματα τροχών εγγύησης έχουν εξαλειφθεί. 

 

 • Βεβαιωθείτε ότι ο δακτύλιος συντήρησης εισάγεται στα νέα καλύμματα τροχών.