Μεγάλος διαγωνισμός του Menshouse.gr: Κερδίστε ένα FORD PUMA ST-LINE με ένα SMS
Βρείτε μας στο
Auto - Moto

Μεγάλος διαγωνισμός του Menshouse.gr: Κερδίστε ένα FORD PUMA ST-LINE με ένα SMS

Θέλεις να κερδίσεις ένα νέο FORD PUMA SΤ; Μπες στον διαγωνισμό του Menshouse και διεκδίκησέ το.
Το Menshouse.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσουν ένα FORD PUMA ST-LINE.

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Ford EcoBoost 1,5 λίτρων προσφέρει 200 ίππους με ροπή 320 Nm.  Το Puma ST μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα. Συνδυάζοντας την καθημερινή πρακτικότητα ενός αστικού SUV, με την απόλυτη απόλαυση ενός οχήματος Ford Performance.

Με τέσσερις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης, σπορ ανάρτηση, επιθετικό αεροδυναμικό σχεδιασμό, εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών και το χαρακτηριστικό στιλ ST – αυτό είναι ένα Ford Puma κατασκευασμένο για την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση: Στέλνετε MENS (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 14980.

ΧΡΕΩΣΗ: 2,99€/SMS με ΦΠΑ – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού Lexitel: Εξυπηρέτηση πελατών: 2111885511

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2021

Καλή επιτυχία! 

Οι όροι του διαγωνισμού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «FORD PUMA ST-LINE»

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

Α. Εισαγωγή

Η εταιρεία με την επωνυμία «Paralot Media & Marketing Limited» (με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής, Λ. Μεσογείων 357, εφεξής «Paralot Media»), η οποία ασχολείται με την Παραγωγή Επιγραμμικών (On Line) Εφημερίδων, παράγει και προβάλλει περιεχόμενο, μέσω των ιστοσελίδων: www.menshouse.gr & www.sdna.gr (εφεξής «ιστοσελίδες»). Οι «ιστοσελίδες» περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, προωθητική ενέργεια με τη συμμετοχή αναγνωστών (εφεξής «Προωθητική Ενέργεια»). Την τεχνική υποστήριξη της Προωθητικής Ενέργειας έχει αναλάβει η εταιρεία με την επωνυμία «LEXITEL M.A.E.», που εδρεύει στον Αγ. Δημήτριο Αττικής, Ι. Μεταξά αριθ. 8 (εφεξής «LEXITEL»).

Β. Περιγραφή Προωθητικής Ενέργειας των «Ιστοσελίδων» – Τρόπος Συμμετοχής

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εφόσον βρίσκονται εντός της Ελλάδος και είναι άνω των 18 ετών, με δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει. Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια των «ιστοσελίδων» (εφεξής «Συμμετέχων»), θα πρέπει, κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας, από 15/07/2021 και από ώρα 14:00 έως και 30/09/2021 και ώρα 12:45, να στείλει SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) στον αριθμό υψηλής χρέωσης 14980, με χρέωση από κινητό 2,99 ευρώ/sms (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.

2. O Συμμετέχων μέσω γραπτού μηνύματος SMS, πρέπει να πληκτρολογήσει την εντολή SDNΑ και το ονοματεπώνυμό του ή την εντολή MENS και το ονοματεπώνυμό του. Κάθε αναγνώστης μπορεί να αποστείλει SMS στο 14980, περισσότερες από μία φορές (ανά εντολή), για να δηλώσει αντίστοιχες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που αποστέλλει SMS, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος του SMS) από τον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr.

Η χρήση του κωδικού υπόκειται στους αναφερόμενους κατωτέρω, στο κεφάλαιο Γ του παρόντος, όρους.

Στην κάρτα/banner που εμφανίζεται ο αριθμός 14980, παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της υπηρεσίας, τις χρεώσεις, καθώς και τον τεχνικό πάροχο. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων καταχωρούνται στο σύστημα της εταιρείας «LEXITEL» και κατά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση, στη βάση όλων των Συμμετεχόντων, που κάλεσαν με σκοπό την ανάδειξη ενός νικητή, που θα κερδίσει ως έπαθλο, ένα αυτοκίνητο FORD PUMA, έκδοση ST-LINE 1.000 κυβικών, 125 ίππων, λευκού χρώματος. Η ηλεκτρονική κλήρωση, γίνεται με τη μέθοδο αλγορίθμου, από πιστοποιημένη γεννήτρια και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους παρόντες όρους. Στη συνέχεια θα κληθεί ο δικαιούχος του επάθλου από τους υπεύθυνους της «LEXITEL» στον αριθμό, απ’ όπου έχει δηλώσει τη συμμετοχή του και θα ενημερωθεί για την παραλαβή του αυτοκινήτου. Κατά τη λήξη διεξαγωγής της Προωθητικής Ενέργειας (όπως προβλέπεται στους παρόντες όρους) σταματάει και η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής για την συγκεκριμένη ενέργεια και ως εκ τούτου, δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής.

Γ. Χρήση Κωδικού

Ο συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα instawin.gr, εξαργυρώνοντάς τον σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία της επιλογής του.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής.
Οι προσφερόμενες παροχές (προϊόντα ή υπηρεσίες) στους συμμετέχοντες τηρούν τις γενικές αρχές και κανόνες διεξαγωγής τυχερών παιγνίων και η αξία τους είναι πάντα μεγαλύτερη ή ίση του κόστους συμμετοχής.
Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα.
Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει.
Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από τον συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του επάθλου του διαγωνισμού.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν από τον τεχνικό πάροχο τον κωδικό κατόπιν επικοινωνίας, εφόσον αυτό δεν κατέστη δυνατό κατά τη διάρκεια της κλήσης και εφόσον δεν έχουν καλέσει με απόκρυψη του αριθμού συνδρομητή.

Δ. Ενημέρωση νικητών και προϋποθέσεις παράδοσης επάθλου

Η «LEXITEL» είναι υπεύθυνη για την παράδοση του επάθλου στον νικητή, το οποίο θα αποδοθεί ύστερα από σχετική ενημέρωση, ως ακολούθως: Οι προστηθέντες της «LEXITEL» θα ενημερώσουν τηλεφωνικά τον νικητή για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που θα πρέπει να προσκομίσει, προκειμένου να του αποδοθεί το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την διεξαγωγή της κλήρωσης (30/09/21), η «LEXITEL» θα επιχειρήσει τηλεφωνική επικοινωνία με τον νικητή στον τηλεφωνικό αριθμό, που ο ίδιος έχει δώσει, ώστε να τον ενημερώσει για τον τρόπο παραλαβής του επάθλου. Κατά την επικοινωνία αυτή θα ζητηθούν από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του για την εξακρίβωση της ταυτοπροσωπίας με σκοπό την παράδοση του επάθλου. Σε περίπτωση που κατά το χρονικό διάστημα των είκοσι (20) εργάσιμων ημερών από την ανάδειξη του νικητή δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή, αυτός χάνει το σχετικό έπαθλο. Ο νικητής θα πρέπει εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία τηλεφωνικής ενημέρωσής του, να αποστείλει στα γραφεία της «LEXITEL» (στη διεύθυνση που αναφέρεται ανωτέρω στο παρόν), τα εξής δικαιολογητικά: 1. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του, από αστυνομικό τμήμα ή από ΚΕΠ. 2. Επικυρωμένη (για το γνήσιο της υπογραφής) υπεύθυνη δήλωση από αστυνομικό τμήμα ή από ΚΕΠ, ότι αποδέχεται το έπαθλο και τους όρους & προϋποθέσεις της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας, καθώς και το Α.Φ.Μ και τη Δ.Ο.Υ. στην οποία ανήκει. 3. Απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης προς την «LEXITEL», με το ποσό του φόρου που αντιστοιχεί στο έπαθλο και που η τελευταία θα πρέπει να αποδώσει στην αρμόδια ΔΟΥ για λογαριασμό του νικητή. Διευκρινίζεται ότι ο φόρος που επιβάλλεται από το Ελληνικό Κράτος με βάση τον νόμο 2961 / 2010 (Άρθρο 58 παράγραφος 1 περίπτωση ε & Άρθρο 60 παράγραφος 3) σε έπαθλα άνω των 1000€ βαρύνει τον νικητή του επάθλου και είναι 20% επί της αξίας του. Ρητά διευκρινίζεται ότι τα έξοδα, καθώς και τα τέλη μεταβίβασης/πινακίδων και κυκλοφορίας βαρύνουν τον νικητή και θα προκαταβληθούν από τον ίδιο (απευθείας στην εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων), προκειμένου να παραλάβει το έπαθλο. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα στην παρουσίαση του ιδίου, του ονόματός του, της εικόνας του (βίντεο), χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αμοιβής. Η συμμετοχή του νικητή στην βιντεοσκόπηση της διαδικασίας παράδοσης του επάθλου, είναι υποχρεωτική.

Ε. Ακύρωση νικητή

Κάθε νικητής μπορεί να ακυρωθεί και να χάσει το έπαθλο: 1. Σε περίπτωση που εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών δεν ολοκληρωθεί η ως άνω περιγραφόμενη διαδικασία παράδοσης επάθλου με δική του υπαιτιότητα 2. Όταν το μήνυμα της συμμετοχής του δεν περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (ονοματεπώνυμο) ή το περιεχόμενο του μηνύματος είναι κενό ή ακατανόητο. 2. Στην περίπτωση που δεν έχει αποστείλει (βάσει της ημερομηνίας της σφραγίδας του ταχυδρομείου ή της απόδειξης ταχυμεταφοράς), εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ενημέρωσή του, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 3. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον εκάστοτε νικητή στον τηλεφωνικό αριθμό που ο ίδιος έχει δώσει στους προστηθέντες, εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας των είκοσι (20) εργάσιμων ημερών από την προβολή της κλήρωσης, σύμφωνα με τους παρόντες όρους. 4. Στην περίπτωση που αρνηθεί να καταβάλλει τους αναλογούντες φόρους της εφορίας, όπως ορίζεται από τον νομό 2961 / 2010 (Άρθρο 58 παράγραφος 1 περίπτωση ε & Άρθρο 60 παράγραφος 3), καθώς και τα έξοδα & τέλη μεταβίβασης/πινακίδων και κυκλοφορίας για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του επάθλου.

ΣΤ. Λοιποί όροι

Το έπαθλο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο. Η «Paralot Media» και η «LEXITEL» δεν ευθύνονται για συμμετοχές που ενδεχομένως έχουν λάθος στοιχεία ή είναι ελλιπείς. Οι παρόντες Αναλυτικοί Όροι κατά την Διάρκεια του Προγράμματος θα παραμένουν αναρτημένοι και θα ενημερώνονται διαρκώς, στην ιστοσελίδα www…. H «Paralot Media» και η «LEXITEL» διατηρούν το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιούν μέρη των παρόντων όρων συμμετοχής, με την κατάθεση νεότερου εγγράφου στην ιστοσελίδα του της «Paralot Media» www….., απαλλασσόμενοι από οποιαδήποτε ευθύνη. Μετά την απόδοση του Δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του «Paralot Media & Marketing Limited» καθώς και της «LEXITEL» παύει να υφίσταται. Το προσωπικό των εταιρειών ««Paralot Media & Marketing Limited» και «LEXITEL», οι σύζυγοι καθώς και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι και δευτέρου βαθμού εξ’ αίματος δεν έχουν δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια των ιστοσελίδων. Η υλοποίηση της ενέργειας, απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τα ονόματα των Συμμετεχόντων, καθώς και τα λοιπά αναφερόμενα στο πλαίσιο των παρόντων όρων στοιχεία. Για αυτόν τον λόγο μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οιαδήποτε κλήρωση στο πλαίσιο του παρόντος, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα προς την «LEXITEL», προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα τυχόν λοιπά στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί (και τηρηθεί) από την «LEXITEL», σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, του Εθνικού εφαρμοστικού Νόμου (EU GDPR), καθώς και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Σκοπός της εκ μέρους της «LEXITEL», τήρησης του αρχείου αυτού και επεξεργασίας στοιχείων του είναι αποκλειστικά η διεξαγωγή και υλοποίηση του Διαγωνισμού και η ταυτοποίηση του νικητή. Μετά την πάροδο τουλάχιστον έξι (6) μηνών από τη λήξη της προωθητικής ενέργειας και υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης παράδοσης του δώρου στον νικητή, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Αναλυτικούς Όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης, διαγραφής ή/και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων του από την «LEXITEL», (κατά τις διατάξεις του παραπάνω Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού (EU GDPR), επικοινωνώντας με την LEXITEL, στo τηλέφωνο 211 1885511. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια αποτελεί ρητή δήλωση συγκατάθεσης του συμμετέχοντα, η οποία μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε στo τηλέφωνο 211 1885511, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα και χωρίς να μπορεί να αμφισβητηθεί η συμμετοχή, ως ενέργεια που προέρχεται από τον συμμετέχοντα. Προς τον σκοπό αυτό, η «LEXITEL», μπορεί να διατηρεί σε αρχείο, όλες τις δηλώσεις ανάκλησης της συγκατάθεσης. Η «LEXITEL» δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα προσωπικά αυτά δεδομένα των συμμετεχόντων σε τρίτους, με εξαίρεση όσους ενδεχομένως συνεργαστούν μαζί της/προστηθέντες της στο πλαίσιο διεξαγωγής των Προωθητικών Ενεργειών. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι ο διαγωνισμός ενδέχεται να επηρεαστεί ή διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου ή των παροχών σταθερής & κινητής τηλεφωνίας ή σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά την διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας, που είτε οφείλεται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού του τεχνικού παρόχου (ανωτέρα βία) είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουν η «Paralot Media & Marketing Limited» και η «LEXITEL». Θα καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να επιλυθεί συμβιβαστικά κάθε διαφορά ή απαίτηση που θα προκύψει σε σχέση με την προωθητική ενέργεια των ιστοσελίδων. Θέματα σχετικά με την εφαρμογή, ερμηνεία, ακυρότητα των παρόντων όρων, ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και υπάγονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλην αρμοδίων δικαστηρίων της πόλεως των Αθηνών.