Piaggio Medley:  To οδηγείς με δίπλωμα αυτοκινήτου και... είσαι πάντα στην ώρα σου
Βρείτε μας στο

Ξεκινάω για τη δουλειά, στο κέντρο η κίνηση αφόρητη… Αν καθυστερήσω να φτάσω, θα πάει όλο το πρόγραμμα πίσω: η προπόνηση και η ταινία που είχαμε κανονίσει με τα παιδιά. Ψυχραιμία, θα πάρω το Piaggio, που με βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο.

Με τη νέα νομοθεσία, μπορώ να οδηγώ το ολοκαίνουριο Piaggio Medley με το δίπλωμα αυτοκινήτου, να είμαι συνεπής και να μη χάνω τις καλύτερες στιγμές της ημέρας με την παρέα! Η μετακίνησή μου είναι εύκολη, άνετη και είναι τόσο κομψό που με «συνοδεύει στυλιστικά» είτε φοράω το κουστούμι για τη δουλειά, είτε γυρίζω από την προπόνηση.

Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, χωράει και το κράνος της κοπέλας μου, η οποία λατρεύει τη βόλτα με το σκούτερ! Γιατί με ένα Piaggio απολαμβάνεις κάθε διαδρομή στην πόλη χωρίς να κολλάς στην κίνηση: είναι ευέλικτο, ελαφρύ και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Piaggio Medley:  To οδηγείς με δίπλωμα αυτοκινήτου και... είσαι πάντα στην ώρα σου

Α, κι έχω σταματήσει να αγχώνομαι για τη χαμηλή μπαταρία στο κινητό ανάμεσα στα ραντεβού. Στη διαδρομή μπορώ να φορτίσω το κινητό μου καθώς διαθέτει και υποδοχή USB. Και κάπως έτσι, διώχνω κάθε πιθανή ανησυχία που είχα για την μετακίνησή μου στην πόλη.

Ανακάλυψε όλα τα σκούτερ Piaggio που μπορείς και εσύ να οδηγήσεις με δίπλωμα αυτοκινήτου ή ακόμα και χωρίς δίπλωμα, πατώντας ΕΔΩ!