Chaos: Σημαντική εξέλιξη-έκπληξη με το πρώτο ελληνικό supercar
Βρείτε μας στο
Auto - Moto

CHAOS: Εξέλιξη-τομή για το ελληνικό ultra car των 12.500.000 ευρώ

Αντίστροφη μέτρηση για τη μυθική κυκλοφορία.
Menshouse Team

Είναι πανέμορφο οπτικά και φουτουριστικό αισθητικά: σαν το κουλ όχημα ενός Μπάτμαν που δρα στο μέλλον. Και προφανώς, δεν είναι για όλους. Για την ακρίβεια ούτε καν για λίγους. Αλλά για κάποιους εκλεκτούς: (θα) πρέπει να έχεις την δυνατότητα να διαθέσεις το λιγότερο πέντε εκατομμύρια ευρώ. Είπαμε: μοιάζει με το όχημα του Μπάτμαν. Και ως γνωστόν, ο άνθρωπος πίσω από τον Μπάτμαν είναι ένας ζάμπλουτος τύπος…

Ο λόγος για το Chaos, ένα αμάξι που δεν έχει κυκλοφορήσει καν ακόμα και όμως ήδη είναι θέμα συζήτησης ανάμεσα στους λάτρεις των αμαξιών ήδη. Η προώθηση του γίνεται με το σταγονόμετρο αλλά κάθε φορά που προκύπτει μια ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με αυτό αποτελεί talk of the town για μέρες. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς καθώς με τέτοια εμφάνιση κάνει ακόμα και τους πιο αδιάφορους από μοντέλα αμαξιών να θέλουν να μπουν έστω και μια φορά μέσα του.

Το Chaos μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δυο εκδοχές. Την Earth Version των 2.000+ ίππων, που πρόκειται να κοστίζει γύρω στα 5,5 εκατ. ευρώ και τη Zero Gravity των 3.000+ ίππων με τιμή αγοράς τα 12,5 εκατ. ευρώ! Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα αμάξι που όταν κυκλοφορήσει θα καταρρίψει κάθε ρεκόρ ταχύτητας για αυτοκίνητο παραγωγής. Αναπόφευκτα, η ίδια η κυκλοφορία του θα είναι event.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει συμπληρωθεί έναμιση χρόνος από τότε που ανακοινώθηκε η ύπαρξη του και αν και ακόμα η κυκλοφορία του δεν έχει γίνει γεγονός, συνεχίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προκαλεί συζητήσεις. Τότε, το φθινόπωρο του 2021, η Spyros Panopoulos Automotive είχε παρουσιάσει διαδικτυακά το Chaos με τις εκτιμήσεις να λένε πως το αμάξι θα έβγαινε στην αγορά μέσα στο 2022.

Πλέον οδεύουμε στα μέσα του 2023 αλλά το Chaos παραμένει ακόμα στα… πιτς. Μια πρόσφατη ανάρτηση του Σπύρου Πανόπουλου ωστόσο, του ανθρώπου που ηγείται της δημιουργίας αυτού του «διαστημικού» αμαξιού, έκανε εκ νέου το ενδιαφέρον όλων να αναζοπυρωθεί. Συγκεκριμένα, ο Πανόπουλος ανέβασε ένα στόρι στο Instagram στο οποίο αποτυπώνεται το αμάξι. Είναι σκεπασμένο με μια νάιλον σακούλα και μπροστά του ένα κοριτσάκι παίζει. Και πρόκειται για μια φωτογραφία που για πολλούς σηματοδοτεί την είσοδο στην τελική ευθεία για την πολυανεμενόμενη κυκλοφορία.

CHAOS: Εξέλιξη-τομή για το ελληνικό ultra car των 12.500.000 ευρώ

Η εξέλιξη αυτή μαζί με το γεγονός ότι πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκε πως είναι ενεργή η σελίδα προπαραγγελίας για το όχημα έχει κάνει την αναμονή για την επίσημη ημερομονία κυκλοφορίας του να βρίσκεται στα ύψη. Ήδη έχει πάρει αναβολές και υπό μια έννοια αυτό λειτουργεί προωθητικά για το αμάξι.

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του

Άλλωστε, είναι τέτοια η δυναμική του που το ενδιαφέρον δεν μπορεί να εξασθενήσει λόγω χρόνου. Σύντομα θα είναι όνειρο ζωής απλά και μόνο το να κάτσει κανείς έστω και για λίγα λεπτά στο τιμόνι του…