OMODA και JAECOO αύξησαν τις παγκόσμιες πωλήσεις τους κατά 18%
Βρείτε μας στο

Αυτό το επίτευγμα σηματοδοτεί τον δεύτερο συνεχόμενο μήνα διψήφιας διαδοχικής ανάπτυξης το πρώτο τρίμηνο. Το επίτευγμα μπορεί να αποδοθεί στις εξαιρετικές επιδόσεις των διαφόρων μοντέλων της, ιδιαίτερα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της σειράς OMODA, του E5, το οποίο είδε τον όγκο των παγκόσμιων εξαγωγών του να εκτινάσσεται κατά 65% τον Μάρτιο. Το μοντέλο συνέχισε επίσης να κερδίζει εξαιρετική προσοχή και αναγνώριση από κυβερνητικούς ηγέτες σε χώρες όπως η Μαλαισία και η Ταϊλάνδη, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο νέο αστέρι στην παγκόσμια κατηγορία αμιγώς ηλεκτρικών SUV κατηγορίας A0 για το 2024.

Το 2024, η OMODA & JAECOO επέδειξαν ισχυρή δυναμική ανάπτυξης, σπάζοντας συνεχώς νέα ρεκόρ όγκου πωλήσεων. Ταυτόχρονα, έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας σειράς εξατομικευμένων νέων ενεργειακών προϊόντων, στην ικανοποίηση των μελλοντικών έξυπνων απαιτήσεων του σεναρίου LOHAS, στην ενίσχυση της εσωτερικής ισχύος της τεχνολογίας και των προϊόντων, στην επέκταση των ορίων των υπηρεσιών και των οικοσυστημάτων και στην κυριαρχία του μέλλοντος της κινητικότητας.

Το πρώτο καθαρό ηλεκτρικό μοντέλο γίνεται αμέσως επιτυχία, κερδίζοντας αναγνώριση από πολιτικούς σε πολλές χώρες

Τον περασμένο Απρίλιο, το OMODA E5, ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της σειράς OMODA, έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Από την αρχή, καθήλωσε τους λάτρεις των αυτοκινήτων με το φουτουριστικό στυλ σχεδίασης και την προηγμένη έξυπνη τεχνολογία. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, το OMODA E5 ξεκίνησε το παγκόσμιο λανσάρισμά του, προσφέροντας ρυθμό επιτευγμάτων μεγάλης εμβέλειας, γρήγορη φόρτιση, κορυφαία στην κατηγορία μείωση θορύβου υψηλής ταχύτητας, έξυπνη ασφάλεια και πράσινη άνεση, βελτιώνοντας την εμπειρία οδήγησης και οδήγησης για τους χρήστες ολοκληρωμένα. Με την κυκλοφορία του, έγινε αμέσως επιτυχία, ερμηνεύοντας περαιτέρω την αναγνώριση του OMODA E5 από τους καταναλωτές.

Τον Μάρτιο, το OMODA E5 κυκλοφόρησε διαδοχικά στη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη, λαμβάνοντας υποστήριξη και αναγνώριση από πολιτικούς και στις δύο χώρες. Στη Μαλαισία, η OMODA διοργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου έναρξης με θέμα «Ενίσχυση της Βιώσιμης Πράσινης Κινητικότητας», στην οποία παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Μαλαισίας, Fadilah, ο οποίος επαίνεσε τον τοπικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της OMODA και την ανδρεία της νέας ενεργειακής τεχνολογίας του OMODA E5. Στις 20 Μαρτίου, στη συνέντευξη Τύπου έναρξης στην Ταϊλάνδη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Βιομηχανίας της Ταϊλάνδης, Danainut Chokamnuay, εξέφρασε τις προσδοκίες του για τη συμβολή του OMODA E5 στην τοπική πράσινη ανάπτυξη. Η OMODA δεσμεύεται να αξιοποιήσει τη βιομηχανική αλυσίδα και τα βασικά τεχνολογικά της πλεονεκτήματα για να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός οικοσυστήματος κινητικότητας χαμηλών εκπομπών άνθρακα, έξυπνου και βολικού τοπικού.

Η δύναμη επιβεβαιώθηκε, καταξιώθηκε παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα, το OMODA E5 έχει προσελκύσει την προσοχή και την υποστήριξη από πάνω από δώδεκα κυβερνητικούς αξιωματούχους σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, η OMODA, με συνέπεια δεσμευμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, έχει επινοήσει ένα πλήρες σχέδιο για την αλυσίδα της βιομηχανίας και τον κύκλο ζωής του πράσινου. Ως επαγγελματίας της βιώσιμης ανάπτυξης, η OMODA οδηγεί την παγκόσμια πράσινη κινητικότητα, η οποία αποτελεί βασικό λόγο για τις διεθνείς διακρίσεις που έλαβε το OMODA E5.

Περαιτέρω στερεοποιημένη, συστηματική οικοδόμηση της στρατηγικής παγκόσμιας επέκτασης που επεκτείνεται συνεχώς

Πέρα από την άμεση επιτυχία του λανσαρίσματος του OMODA E5, το OMODA C5 συνέχισε τη δυναμική ενός κορυφαίου προϊόντος σταρ, ενισχύοντας την κατάστασή του ως ένα μοντέρνο crossover SUV στις καρδιές των καταναλωτών. Επιπλέον, ως απάντηση στην αγάπη των χρηστών για τη φουτουριστική σχεδίαση του OMODA C5, ξεκίνησε ένας παγκόσμιος διαγωνισμός επανατοποθέτησης στα τέλη του περασμένου έτους. Τον Μάρτιο, η επιλογή διαδικτυακού διαγωνισμού ξεκίνησε στην περιοχή της Χιλής, με στόχο να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα των νεαρών Χιλιανών και να παράσχει υποστήριξη για την ανάπτυξη της τοπικής κουλτούρας τροποποίησης αυτοκινήτων.

Η προσήλωση σε μια μακροπρόθεσμη προοπτική και η προώθηση της παγκόσμιας στρατηγικής της παραμένει η συνεπής φιλοσοφία της OMODA & JAECOO. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, οι OMODA & JAECOO επιτάχυναν την παγκόσμια επέκτασή τους με έντονο ρυθμό, κάνοντας νέα βήματα σε διάφορες χώρες και περιοχές.

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του

Στις αρχές Μαρτίου, πολλά νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των OMODA C5 και OMODA E5, αποστέλλονται στις Φιλιππίνες, ως προετοιμασία για την εμφάνισή τους στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μανίλα τον Απρίλιο. Είναι γνωστό ότι η OMODA & JAECOO έχουν προβεί σε μια σειρά ενεργειών στις Φιλιππίνες για τη βελτίωση των πωλήσεων και της ποιότητας των υπηρεσιών μετά την πώληση. Αρχικά, συνήψαν στρατηγική συνεργασία με τον μεγαλύτερο τοπικό όμιλο logistics, την DB Schenker. Και τα δύο μέρη θα βελτιστοποιήσουν από κοινού την κατανομή των πόρων, θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών logistics και θα αναπτύξουν ένα πιο ολοκληρωμένο οικοσύστημα logistics. Παράλληλα, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με την BDO Bank των Φιλιππίνων. Μαζί, θα παρέχουν ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους Φιλιππινέζους καταναλωτές, προσαρμοσμένες στα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς αυτοκινήτου. Αυτές οι πρωτοβουλίες αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της OMODA & JAECOO να δημιουργήσει ένα τοπικό σύστημα πωλήσεων και υπηρεσιών, θέτοντας γερά θεμέλια για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της μάρκας στις Φιλιππίνες και στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Στις 19 Μαρτίου, η OMODA & JAECOO φιλοξένησαν επίσης την πρώτη τους συνάντηση αντιπροσώπων στην Ολλανδία, όπου κατέληξαν σε δοκιμαστικές συμφωνίες συνεργασίας με τρεις κορυφαίους τοπικούς αντιπροσώπους, υποσχόμενοι να φέρουν από κοινού μια νέα ζωή πράσινης και έξυπνης κινητικότητας στον Ολλανδό καταναλωτή.

Η OMODA & JAECOO θα συνεχίσουν να επιταχύνουν τη διάταξη της αγοράς τους στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Κεντρική και Νότια Αμερική, συγκεντρώνοντας παγκόσμιους πόρους για να δημιουργήσουν τοπικά πλεονεκτήματα του συστήματος και να ενισχύσουν τη διεθνή επιρροή τους. Μέχρι τα τέλη Απριλίου, η OMODA & JAECOO θα φέρει επίσης το OMODA E5 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, όπου θα υποστηρίζεται από τη μεγαλύτερη ομάδα διεθνών πολιτικών και ξένων προσκεκλημένων στην ιστορία.

Προσβλέποντας στο μέλλον, η OMODA & JAECOO, μέσω της συνεχούς καινοτομίας, στοχεύουν να παρέχουν στους νέους καταναλωτές προϊόντα και υπηρεσίες υψηλότερης αξίας. Σε συνεργασία με παγκόσμιους συμμάχους, θα διερευνήσουν το μονοπάτι της βιώσιμης ανάπτυξης για νέα ενέργεια, συμβάλλοντας στην περαιτέρω αναβάθμιση της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.