χρώμα
Βρείτε μας στο
Auto - Moto

Πες μου το χρώμα του αυτοκινήτου σου να σου πω ποιος είσαι! (Vid)

Η Αριάδνη Γερασιμίδου περνάει από... κόσκινο τους Έλληνες οδηγούς και αποκαλύπτει «σκοτεινά» στοιχεία του χαρακτήρα τους βάσει του χρώματος που έχουν επιλέξει για το αυτοκίνητό τους!

Κόκκινα, μαύρα, ασημί, γαλάζια και… κίτρινα. Αυτό το τελευταίο καλό θα ήταν να μην υπήρχε καν σαν επιλογή αλλά τι να γίνει. Γούστα (;) είναι αυτά. Έχετε ποτέ σκεφτεί τι αποκαλύπτει για εσάς το χρώμα στο οποίο επιλέξατε να αγοράσετε το αυτοκίνητό σας; Μην ανησυχείτε, η Αριάδνη Γερασιμίδου είναι εδώ για να αναλύσει τα πάντα. Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς, το αμάξι που κυκλοφορείτε στους δρόμους έχει περισσότερα από όσο είχατε τολμήσει ποτέ να φανταστείτε για εσάς.

Μετά το βίντεο της Αριάδνης «Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πώς οδηγείς!», η σωφερίνα του Menshouse, αφήνει τον Άρη στον Ταύρο, σταματά να τα βάζει με… τους πλανήτες και ψάχνει να βρει με ποιο σκεπτικό επιλέξατε το χρώμα του αμαξιού σας.

Προσοχή! Δε μιλάμε για το αυτοκίνητο που αγοράσατε μεταχειρισμένο και αναγκαστήκατε να συμβιβαστείτε με το χρώμα του. Το νέο μας βίντεο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους εσάς που πήγατε σε μια αυτοκινητοβιομηχανία και ζητήσατε συγκεκριμένο χρώμα.

Είστε έτοιμοι για την αλήθεια που έρχεται κατά πάνω σας;