aaron
Βρείτε μας στο

Το Σάββατο 22 Ιουλίου, η οβάλ πίστα Flat Track που διαμορφώθηκε στο Riding School λίγο έξω από την Αθήνα, ανοίγει τις πύλες τις, υπό τις κατευθύνσεις του 26χρονου all around rider Aaron Colton.

Ο Colton παίρνει μέρος σε αγώνες των Αμερικάνικων Πρωταθλημάτων Road Racing, Flat Track, WORCS (Off Road), δίνει Freestyle street σόου και παραδίδει μαθήματα οδήγησης υψηλής τεχνικής. Δεν είναι κάποιος βετεράνος οδηγός, αλλά μόλις 26 χρονών. Με τη λίστα των κατορθωμάτων του να μοιάζει με μίξη περισσότερων βιογραφικών από πρωτοκλασάτους αναβάτες, το παιδί θαύμα από τη Minnesota των Ηνωμένων Πολιτειών που εντυπωσιάζει με το πηγαίο ταλέντο του σε οποιοδήποτε όχημα φέρει δύο τροχούς, θα βρεθεί στην Αθήνα για να μυήσει τους Έλληνες riders στα μυστικά του αθλήματος!

10 τυχεροί θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να μάθουν όλα όσα χρειάζεται για το άθλημα που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο, σε ένα exclusive clinic! Μέσα από το διαγωνισμό που τρέχει στα πρατήρια της ΕΚΟ, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από την προετοιμασία & το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μέχρι και τις τεχνικές του γλιστρήματος στο χώμα.

Το Flat Track, μια κλειστή οβάλ διαδρομή σε καλά πατημένο χώμα όπου οι μοτοσυκλέτες δεν “ισιώνουν” ποτέ και όπου ο οδηγός παίρνει τις στροφές με τον πίσω τροχό σε υπερστροφή, διορθώνοντας συνεχώς το τιμόνι, έχει επανέλθει τα τελευταία χρόνια και αναγεννάται διεθνώς. Πλέον υπάρχουν πολλοί αγώνες τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη όπως το Superprestigio, το ισπανικό και το βρετανικό πρωτάθλημα. Επίσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος το flat track θα υπάρχει στο πρόγραμμα των X- Games.

«Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες μοτοσυκλέτας, το flat track δεν απαιτεί ιδιαίτερες εγκαταστάσεις ή εξοπλισμό. Όσον αφορά τη μοτοσυκλέτα, μπορείς να ξεκινήσεις με πολύ χαμηλό budget και να φτάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όπως και να ‘χει, είναι σίγουρο πως έχεις ένα τεράστιο εύρος μοτοσυκλετών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μεγάλη ποικιλία τερέν στις οποίες μπορείς να διασκεδάσεις.», λέει ο Colton και συμπληρώνει: «Οι δεξιότητες που απέκτησα στο flat track μεταφέρθηκαν αυτούσιες και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Ο τρόπος με τον οποίο επιταχύνεις και πλαγιολισθαίνεις, η ευκολία με την οποία βρίσκεις το σημείο ισορροπίας και τη μέγιστη κλίση πριν αρχίσει να χάνει την πρόσφυση ο μπροστινός τροχός, είναι τεχνικές που εφαρμόζονται σε κάθε μοτοσυκλέτα, σε κάθε τερέν.»

Θες και εσύ να κερδίσεις μια από τις 10 θέσεις του Aaron Colton’s Flat Track Clinic ή να διεκδικήσεις το t-shirt και το καπέλo Aaron Colton; Ο τρόπος είναι απλός! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα πρατήριο ΕΚΟ, να πιείς ένα παγωμένο Red Bull και να μπεις στη κλήρωση συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην δήλωση που θα βρεις στα ταμεία!

Στην Ελλάδα είναι η πρώτη φορά που μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα θα διατίθεται μόνιμα στο κοινό, και ο Aaron Colton έρχεται για να δώσει τις βάσεις σε μια ενασχόληση που ήδη έχει κερδίσει πολλούς Έλληνες riders. Join him!

Δες το βίντεο εδώ: www.redbull.com/gr/el/motorsports/stories/