Η Ελληνίδα “Supercar Blondie” κάνει «γέφυρα» σε αυτοκίνητο με κλίση! (pic)
Auto - Moto

Η Ελληνίδα “Supercar Blondie” κάνει «γέφυρα» σε αυτοκίνητο με κλίση! (pic)

35% κλίση, χώμα, ομίχλη και η ξανθιά δημοσιογράφος αυτοκινήτου, Αριάδνη Γερασιμίδου, κάνει κατακόρυφο – γέφυρα χρησιμοποιώντας το καπό ενός Ford!

Αναμφισβήτητα, είναι η Ελληνίδα “Supercar Blondie” έχοντας οδηγήσει περισσότερα από 600 μοντέλα αυτοκινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό και ας μην ζει στο Ντουμπάι!

Στο προφίλ της στο Instagram μπορεί κανείς να θαυμάσει από πανάκριβα αυτοκίνητα, στιγμές από την περίοδο που βρισκόταν στις μεταδόσεις της Formula 1 στον Alpha και την βλέπαμε στο γυαλί, προσωπικές στιγμές, προσιτά επιβατικά και φυσικά κυρίως εκείνην, που αρκετές φορές τα ακροβατικά της συνδυάζονται με τα αυτοκίνητα που οδηγεί.

Όπως για παράδειγμα, αυτή η φωτογραφία https://instagram.com/p/Be5Y8LFlLD/ που μπορεί να θυμίζει λίγο… «εξορκιστή» όμως αξίζει κάθε like!

Ο λόγος της ακροβατικής αυτής επίδειξης, είναι επειδή η φωτογραφία αυτή συμμετέχει από ότι μάθαμε σε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας της Ford, οπότε λέω να τη βοηθήσουμε να τον κερδίσει. Ένα απλό like στη φωτό αρκεί!

Like στη φωτό https://instagram.com/p/Be5Y8LFlLD/ λοιπόν και εάν θέλεις μπορείς να την ακολουθήσεις (εγώ το έκανα!) γιατί όπως ανακοίνωσε πρόσφατα, μόλις φτάσει τους 10.000 followers θα ξεκινήσει να κληρώνει συλλεκτικά δώρα αυτοκινήτου!
Ω ναι, Petrolheads σπεύσατε!