Η εσχάτη των προδοσιών: Η μέρα που ο Γκιγκς πρόσθεσε δίχως ντροπή στο «παλμαρέ» του τη γυναίκα του αδερφού του
Βρείτε μας στο

Ο Ράιαν Γκιγκς, κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης του, ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στο βράδυ που πέρασε στο κελί μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για επίθεση. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν «φοβισμένος» όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πέντλετον και ότι εκείνο το βράδυ ήταν το χειρότερο της ζωής του. Όσοι βέβαια γνωρίζουν καλά τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουν ότι το χειρότερο βράδυ της ζωής του ήταν άλλο. Ήταν εκείνο που αποκαλύφθηκε η εσχάτη των προδοσιών…

Με τη γυναίκα του αδερφού του

Όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν ο 45 ετών σήμερα Ρόντρι Γκιγκς βρέθηκε αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη η οποία τον ανάγκασε να δεχτεί μία νέα πραγματικότητα: Η 28χρονη τότε Βρετανή Νατάσα Λέβερ ομολογούσε ότι επί 8 χρόνια διατηρούσε δεσμό με τον μεγάλο του αδερφό.

 

Επρόκειτο για ένα πρόσωπο δίχως ενδοιασμούς  που είχε νωρίς καταστήσει σαφές πως ο φακός θα ήταν για πάντα ο μεγάλος του έρωτας. Κάτι που δεν έχανε ευκαιρία να εκφράζει με εξεζητημένες αναρτήσεις και ακόμα προκλητικότερες φωτογραφίσεις κυρίως μετά το σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί έναν χρόνο πριν στο Λας Βέγκας. Πριν πετάξει εκεί για το μυστήριο, συνευρέθηκε με τον αδερφό του στην Αγγλία, όπως θα παραδεχόταν αργότερα. Αυτό δεν την εμπόδισε να προχωρήσει σε προκλητικότατες δηλώσεις κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της εμφάνισης, την οποία χρησιμοποίησε για να κερδίσει λίγα περισσότερα λεπτά δημοσιότητας, αδιαφορώντας για την οικογένειά της.

 

«Δύο μήνες πριν τον γάμο μου με τον Ρόντρι Γκιγκς ήμουν στο κρεβάτι με τον αδερφό του, Ράιαν» δήλωσε και τα ονόματα των αδερφών Γκιγκς έπαιζαν επί εβδομάδες στα διεθνή Μέσα.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Η Νατάσα γνωρίζει τα δύο αδέρφια

Νατάσα και Ράιαν πρωτοσυναντήθηκαν το 2003 σε κάποιο club της Μάντσεστερ. Το επόμενο βράδυ, εκείνη γνώρισε και τον μελλοντικό της σύζυγο, με τους τρεις τους να βγαίνουν για φαγητό. Είχε μόλις χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού της, ενώ ο άσσος της Μάντσεστερ είχε μερικούς μήνες πριν αφήσει έγκυο την αρραβωνιαστικιά του, Στέισι.

Η εσχάτη των προδοσιών: Η μέρα που ο Γκιγκς πρόσθεσε δίχως ντροπή στο «παλμαρέ» του τη γυναίκα του αδερφού του

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι δυο τους κοιμήθηκαν μαζί το βράδυ εκείνο και έκτοτε ως ζευγάρι δεν άφηναν κακόφημο ξενοδοχείο που να μην επισκεφτούν. Η σχέση τους συνεχίστηκε ακόμα και όταν η Νατάσα σύναψε δεσμό και με τον μικρότερο αδερφό του, Ρόντρι, έναν περίπου μήνα αργότερα, όταν έμαθε πως η αρραβωνιαστικιά του Ράιαν κυοφορούσε το παιδί του.

Παρόλα αυτά, δεν άργησε να ξαναβρεθεί στο κρεβάτι μαζί του…

Η σχέση τους έμεινε κρυφή 8 ολόκληρα χρόνια. Όταν αποκαλύφθηκε, τα δύο αδέρφια έφτασαν στα άκρα, με τον Ρόντρι να καταλήγει να υποστηρίζει τη σύζυγό του υποστηρίζοντας πως ο Ράιαν ήταν εκείνος που την «εκμεταλλεύτηκε». «Αγαπώ τη Νατάσα, είναι η γυναίκα μου. Πιστεύω ότι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον Ράιαν σε νεαρή ηλικία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 

Η έκτρωση των 700 λιρών

«Ο Ράιαν κι εγώ είχαμε μια πολύ φλογερή σχέση και δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσε ο Ρόντρι αν το μάθαινε. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να αντιδράσει κανείς μπροστά σε μία τέτοια αποκάλυψη; Ειλικρινά σκέφτηκα ότι θα με σκότωνε.

Δεν είχα τη δύναμη να του το πω. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου, για το οποίο ακόμα μετανιώνω, είναι το ότι δεν του το είπα η ίδια. Ότι δεν το έμαθε από μένα. Αυτό τον πλήγωσε περισσότερο από όλα: Το γεγονός ότι το έμαθε μαζί με όλο τον κόσμο», θα δήλωνε η Νατάσα από την πλευρά της.

Και το πράγμα θα γινόταν ακόμα χειρότερο με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και της διακοπής κύησης την οποία ο Ράιν τη ανάγκασε να κάνει.

Η εσχάτη των προδοσιών: Η μέρα που ο Γκιγκς πρόσθεσε δίχως ντροπή στο «παλμαρέ» του τη γυναίκα του αδερφού του

«Κάποια στιγμή ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος. Το παιδί ήταν του Ράιαν. Είχα ήδη ένα παιδί με τον Ρόντρι και άλλο ένα από προηγούμενη σχέση μου. Δεν ήξερα πώς να του το πω και κατέληξα στο πιο ειλικρινές που μου ήρθε στο μυαλό. Του είπα ‘δεν ξέρω πως να στο πω αλλά είμαι έγκυος’. Εκείνος μου απάντησε πως υπήρχε μία μόνο λύση.

Να δώσω τέλος. Να κάνω έκτρωση. Σε λίγες εβδομάδες θα παντρευόμουν τον αδερφό του. Πώς θα το έκανα με το παιδί του Ράιαν μέσα μου; ‘Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τις ζωές τόσων ανθρώπων’, μου είχε πει. Το να χάσω αυτό το παιδί ήταν κάτι το τρομακτικό.

Τον Ρόντρι τον αγαπούσα, αλλά και για τον Ράιαν είχα αισθήματα. Ήταν το παιδί μας. Ο χειρότερος εφιάλτης μου ήταν που σκεφτόμουν ότι θα το σκοτώσω μέσα μου και μετά θα το μετανιώσω», εξομολογήθηκε.

Η εσχάτη των προδοσιών: Η μέρα που ο Γκιγκς πρόσθεσε δίχως ντροπή στο «παλμαρέ» του τη γυναίκα του αδερφού του

Η ίδια αποκάλυψε πως ο διεθνής μέσος ήταν εκείνος που πλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος για την έκτρωση.

«Για την έκτρωση έπρεπε να πληρώσω 700 λίρες. Αλλά εγώ είχα ξοδέψει όλα μου τα χρήματα για τις προετοιμασίες του γάμου και αν ζητούσα κι άλλα ο Ρόντρι θα καταλάβαινε πως κάτι δεν πάει καλά. Ήρθε και με βρήκε ο Ράιαν και μου έδωσε 500 λίρες, λέγοντας μου ότι δεν μπορούσε να πληρώσει περισσότερα. Αφού πια είχα ξεφορτωθεί το παιδί μου ζήτησε να διακόψουμε τη σχέση μας γιατί αυτό που κάναμε ‘ήταν γελοίο’. ‘Είμαστε και οι δύο ανόητοι. Θα διαλύσουμε τις ζωές πολλών ανθρώπων’, συνέχισε», είπε η Νατάσα.

Η οικογένεια Γκιγκς είχε γίνει άνω – κάτω. Και τα πράγματα θα χειροτέρευαν. Ο Ροντρι είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε να σώσει τον γάμο του με τη Νατάσα, η οποία έλεγε τότε: «Δεν πρόκειται να του μιλήσω του Ράιαν ποτέ ξανά και ούτε φίλοι μπορούμε να είμαστε».

Διαζύγιο εκατομμυρίων

Από την άλλη, η σύζυγος του Ράιαν αν και προσπάθησε να «μαζέψει» την κατάσταση για χάρη των παιδιών τους, τον παράτησε, με τους δυο τους να δηλώνουν σε διάσταση το 2014. Το διαζύγιο ήρθε το 2017, αφού στο μεταξύ είχε αποκαλυφθεί ακόμα μία παράνομη σχέση του Γκιγκς.

Ο λόγος για τη «Μις Ουαλία 2003» και πρώην παίκτρια του Big Brother, Ίμοτζεν Τόμας. Το διαζύγιο αυτό του στοίχισε 40 εκατομμύρια λίρες.

To 2013 χώρισαν και ο Ρόντρι με τη Νατάσα, η οποία αποδείχτηκε κι αυτή… υπόδειγμα συζύγου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η ίδια κατά τη διάρκεια του γάμου της είχε συνευρεθεί με τρεις ακόμα παίκτες της Μάντσεστερ, τον Φιλ Μπάρντσλεϊ, τον Ντουάιτ Γιορκ και τον Ντάνι Σίμπσον.

«Ντρέπομαι για αυτόν, δεν θέλω να λέω ούτε το όνομά του»

Αν και τα χρόνια πέρασαν, η οικογένεια του Ράιαν ουδέποτε τον συγχώρησε για όλα αυτά που συνέβησαν. Ενδεικτικό στοιχείο της όλης κατάστασης ήταν οι δηλώσεις του πατέρα του, Ντάνι Γουίλσον, ο οποίος όταν έμαθε πως ο γιος του ανέλαβε το 2017 τη θέση του προπονητή της Ουαλίας, αρκέστηκε να δηλώσει:

 

«Θα μπορούσα να είμαι ο πιο ευτυχισμένος πατέρας στον κόσμο, αλλά ντρέπομαι για αυτόν. Δεν θέλω να λέω το όνομά του. Τον αποκαλώ πλέον ‘πρώην ποδοσφαιριστή’».

Όσο για τον απατημένο αδερφό του; «Τον λυπάμαι. Είχε μια υπέροχη γυναίκα, θαυμάσια παιδιά, μια καταπληκτική ζωή. Προφανώς δεν ήταν ικανοποιημένος με όλα αυτά», ήταν το σχόλιο του την ώρα που η Νατάσα διεύρυνε τους… επαγγελματικούς της ορίζοντες μπαίνοντας ως παίκτρια στο Big Brother…