Το σχέδιο του Κομπότη για να γλιτώσει ΞΑΝΑ τον υποβιβασμό
Βρείτε μας στο

Κάποια κορόιδα το έχουν πιστέψει. Κάποιοι αφελείς το έχουν φάει το παραμύθι:

Από την Κυριακή που πέρασε -λέει- ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε -λέει- και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία.

ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ!

Πόσο γέλιο έχουν προκαλέσει όλες αυτές οι αστειότητες στον Γιάννη Κομπότη. Πόσο θα διασκέδαζε μαζί τους -αν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο.

Και πόσο εύκολο του είναι -αν θέλει- να τους γλεντήσει όλους και πάλι!

Γιατί είναι βλασφημία να πιστέψεις ότι ο Κομπότης θα πέσει κατηγορία. Ότι για μια τέτοια τεχνική λεπτομέρεια θ’ αφήσει τα «σαλόνια».

Και ότι ο άρχοντας της ποδοσφαιρική Βοιωτίας (και όχι μόνο) δεν έχει εκπονήσει ξανά σχέδιο για να τη σκαπουλάρει.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Το σχέδιο του Κομπότη για να γλιτώσει ΞΑΝΑ τον υποβιβασμό

Όσο περνούν λοιπόν οι μέρες κι όσο εσύ διαβάζεις αυτές τις γραμμές, τόσο τελειοποιείται το master plan της νέας επιβίωσης του Λεβαδειακού. Που βασίζεται σε δυο άξονες:

Πρώτον, το να κάνει το απόλυτο στις δυο αγωνιστικές που απομένουν με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Και δεύτερον να καλύψει το χάντικαπ από τους άλλους ανταγωνιστές για τη σωτηρία. Ένα χάντικαπ που τα μαθηματικά αρνούνται ότι καλύπτεται, αλλά τα μαθηματικά ισχύουν για τους θνητούς. Όχι για έναν Κομπότη…

Την προσεχή Κυριακή λοιπόν βάζει τα δυνατά του. Εκμεταλλεύεται τις άκρες του στη Σούπερ Λίγκα και κανονίζει η απονομή του πρωταθλήματος να γίνει στο ημίχρονο (και όχι μετά τη λήξη).

Το σχέδιο του Κομπότη για να γλιτώσει ΞΑΝΑ τον υποβιβασμό

Ενώ λοιπόν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σηκώνουν την κούπα, πανηγυρίζουν και βγάζουνε selfies, οι δικοί του παίκτες εκτελούν την εντολή:

Μπαίνουν στο γήπεδο, παίζουνε μόνοι τους και μέχρι να καταλάβει ο Πέλκας και ο Βαρέλα τι συμβαίνει, δημιουργούν ένα στοκ από γκολάκια που όσο χάλια και να παίξουν ως τη λήξη τους δίνει το μεγάλο διπλό.

Την ίδια ώρα στην Κρήτη εκτελείται το δεύτερο σκέλος του μεγάλου κόλπου. Στον «τελικό» παραμονής ανάμεσα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης (που είναι από πάνω στη βαθμολογία) έχουν σταλεί 40 παλικάρια από τη Λε-από τη Λεβαδειά…

Διασκορπισμένα στα αποδυτήρια και τις εξέδρες έχουν μια μόνο αποστολή: Να σαμποτάρουν το ματς ώστε να τιμωρηθούν και οι δυο ομάδες.

Αντικαθιστώντας λοιπόν τα νερά των ομάδων με ρακή και πουλώντας καραφάκια και στην εξέδρα, κάνουν παίκτες και φιλάθλους… κουδούνια.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάβουν τα αίματα, οι Κρητικοί ανοίγουν βεντέτα, οι Αρκάδες θυμούνται ότι είναι απόγονοι του Κολοκοτρώνη και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνουν και το πολύ ως το 30’ έχει γίνει μύλος:

Οι μεν κοπανάνε τους δε, ο διαιτητής διακόπτει το ματς και αμφότερες οι ομάδες τιμωρούνται με -67 βαθμούς έκαστη.

Το σχέδιο του Κομπότη για να γλιτώσει ΞΑΝΑ τον υποβιβασμό

Έχοντας βγάλει λοιπόν αυτές απ’ τη μέση, του μένει να πάρει τη νίκη επί της ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική για να πάει στο μπαράζ. Εύκολο…

Χτυπώντας στο ευαίσθητο σημείο των ΑΕΚτζήδων, λίγο πριν τη σέντρα διαρρέει fake news για πυρκαγιά στην «Αγια-Σοφιά».

Ο αντίπαλος αναστατώνεται, οι εκδρομείς οπαδοί της ΑΕΚ επιστρέφουν άρον-άρον στην Αθήνα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση και οι παίκτες του εκμεταλλεύονται την αναστάτωση.

Έχοντας ακροβολίσει λοιπόν τον Γιώργο Μάγκα πίσω από την εστία των φιλοξενούμενων και δίνοντάς του εντολή να παίζει σόλο κλαρινάκι ώστε ν’ αποσπά την προσοχή του Μπάρκα, εκμηδενίζει τις πιθανότητες να ΜΗΝ πάρει το ματς.

Αυτό ήταν. Έχει βρεθεί στο μπαράζ. Και ουσιαστικά η αποστολή έχει ολοκληρωθεί. Γιατί ποιος αντίπαλος θα τολμήσει να τον αντιμετωπίσει; Ποιος θα κάνει τον κόπο να κατέβει στο γήπεδο;

Ποιος θ’ αμφισβητήσει, μετά και το νέο του θαύμα, πώς τα πάντα μπορούν να πέσουν (ακόμα και η οροφή της Παναγίας των Παρισίων) μα ο Κομπότης ποτέ;;;

Το σχέδιο του Κομπότη για να γλιτώσει ΞΑΝΑ τον υποβιβασμό