Ήταν κάποτε κολλητοί: Το  σχόλιο του Ρονάλντο για τη γυναίκα του Φίγκο που τελείωσε τη φιλία τους (Vid)
Βρείτε μας στο

Μοιράστηκαν μαζί τ’ αποδυτήρια. Ήταν και οι δύο μέλη της «περιβόητης» ομάδας των Galácticos της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τους Ζινεντίν Ζιντάν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μάικλ Όουεν, Ίκερ Κασίγιας και… δε συμμαζεύεται.

Αυτό που άπαντες μπορούσαν να δουν είναι πως εντός των τεσσάρων γραμμών είχαν μια ιδιαίτερη χημεία, καθώς βρίσκονταν- alert: ακολουθεί ποδοσφαιρική κοινοτοπία- με κλειστά τα μάτια και έκαναν ουκ ολίγες αγωνιστικές μανούλες να κλάψουν.

Εκείνο που δεν γνώριζε ο πολύς κόσμος είναι πως ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο και ο Πορτογάλος Λουίς Φίγκο είχαν κάτι παραπάνω από καλές σχέσεις και εκτός γηπέδου, με τους δύο σούπερ σταρ να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί.

Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται, αρκούσε μια ατάκα του επιθετικού της «Βασίλισσας» στον πρόεδρο της ομάδας, προκειμένου να καταστρέψει τη φιλία ανάμεσα στους δύο άντρες σαν πύργο καμωμένο από τρεμάμενα τραπουλόχαρτα.

Ήταν κάποτε κολλητοί: Το  σχόλιο του Ρονάλντο για τη γυναίκα του Φίγκο που τελείωσε τη φιλία τους (Vid)

Τι ακριβώς συνέβη;

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε πάει στο Μπερναμπέου για να μιλήσει στους παίκτες της ομάδας. Εκεί ο Ρονάλντο, που ήταν κάτι σαν το αγαπημένο του παιδί και του είχε θάρρος, τον πλησίασε και του είπε «Αν είχα την σύζυγο που έχει ο Φίγκο, δεν υπάρχει περίπτωση να έφευγα από το σπίτι μου».

Ήταν κάποτε κολλητοί: Το  σχόλιο του Ρονάλντο για τη γυναίκα του Φίγκο που τελείωσε τη φιλία τους (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Η ατάκα έφτασε στ’ αυτιά του Φίγκο, που από κείνο το σημείο και μετά «ξέκοψε» με τον Ρονάλντο, με τις σχέσεις τους να γίνονται πιο ψυχρές κι από την ανάσα των White Walkers στο Game of Thrones.

«Ήξερα για το σχόλιο επειδή το είχε κάνει στα αποδυτήρια. Συγχωρώ όμως τον Ρόνι επειδή πάντα αστειευόταν. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι έφευγα από το σπίτι όταν αποκοιμιόταν η σύζυγός μου», είπε σε πρόσφατή του εμφάνιση στην ισπανική τηλεόραση (και πιο συγκεκριμένα στο “El Hormiguero”) ο Φίγκο. Μάλιστα, παρούσα στην εκπομπή ήταν και η Ελέν Σβέντιν.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα, έχοντας στο μυαλό το ακόλουθο σχόλιο: «Οι φιλίες δε χαλάνε για μια ατάκα, ρε μ@λάκα!».

Ή μήπως χαλάνε;