Η εμπειρία ενός αγώνα Euroleague στο ΟΑΚΑ σε απόσταση αναπνοής
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Η εμπειρία ενός αγώνα Euroleague στο ΟΑΚΑ σε απόσταση αναπνοής

Τα συναισθήματα μεγαλώνουν όταν είσαι δίπλα στους πάγκους και παίρνεις το vibe παιχτών και προπονητή.

Εμπειρία. Μια λέξη που δεν της φαίνεται, αλλά έχει τέτοιο βάθος, ώστε να γίνεται αντιληπτή έντονα στον καθένα. Κι αυτό πριν καν μπει στη διαδικασία να βιώσει μια κατάσταση που θα εγγραφεί στο μυαλό του ως εμπειρία.

Για να ζήσεις μια εμπειρία, πρέπει πάντα κάτι να επενδύσεις. Όχι γιατί οι εμπειρίες έχουν ένα υλικό ή συναισθηματικό κόστος. Αλλά γιατί αν υπάρξει επένδυση, η εμπειρία αποκτά μεγαλύτερο χώρο μέσα σου.

Αυτό συμβαίνει και ισχύει για όλα. Κυρίως για τις στιγμές διασκέδασης που έχεις μέσα στην ημέρα. Και μια παρουσία στο ΟΑΚΑ σε αγώνα Ευρωλίγκας, είναι το δίχως άλλο διασκέδαση. Ό,τι είδος μπάσκετ και να δεις, όπως και να εξελιχθεί το ματς για τον Παναθηναϊκό, η διασκέδαση δεν αλλάζει. Ή μήπως αλλάζει;

Από φέτος που στην οροφή του γηπεδου υπάρχει ένα τεράστιο Jumbotron, αλλάζει και με το παραπάνω. Γίνεται ακόμα καλύτερη. Ειδικά για τύπους σαν και μένα που θέλουν να έχουν μια συνολική οπτική του αγώνα και να αναλύουν φάσεις. Φυσικά υπάρχει και το ακόμα πιο πρακτικό κομμάτι. Να απολαμβάνουν ακόμα και αυτοί που βρίσκονται στα υψηλότερα διαζώματα το ματς και να μη νιώθουν ότι κάτι τους έλειπε από την εμπειρία.

Η εμπειρία ενός αγώνα Euroleague στο ΟΑΚΑ σε απόσταση αναπνοής

Εμείς φυσικά είχαμε την τύχη να βρεθούμε σε απόσταση αναπνοής από τον πάγκο του Παναθηναϊκού χάρη στην LG και να ζήσουμε από κοντά την ένταση παιχτών και προπονητή, αλλά και το interaction τους με την κερκίδα.

Ολοκλήρωση εμπειρίας. Το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Εφές συνδέθηκε για δεύτερη φορά στη φετινή Euroleague με μια νίκη. Για πρώτη φορά όμως με μια πειστική νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Ήταν μάλιστα ένα ματς με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις που προκάλεσαν εντάσεις. Η παρακολούθηση από απόσταση αναπνοής έδινε την ευκαιρία σε όλους να έχουν μια καλύτερη εικόνα για τις περισσότερες στιγμές του παιχνιδιού.

Η εμπειρία…μόλις ανέβηκε επίπεδο!