Το Champions League «ήρθε» στο Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας χάρη στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο...
Βρείτε μας στο

Πρόκειται για τη φωνή που έχει συνδυαστεί με τη διοργάνωση του Champions League και απο τα μέσα της δεκαετίας του 80 εως τώρα έχει καλύψει εκατοντάδες παιχνίδια του πιο σπουδαίου διασυλλογικού τροπαίου.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αποφάσισε πως όλο αυτό το σπάνιο υλικό που έχει συγκεντρώσει από τα ταξίδια του θα εκτεθεί και για το κοινό και ένα ολόκληρο μουσείο από αναμνηστικά αυτές τις μέρες έκανε τα εγκαίνια του στο Παλιό Δημαρχείο της Γλυφάδας, με μία έκθεση από προσωπικά αντικείμενα, μπλούζες, φανέλες, προγράμματα και μπάλες από την διαδρομή μέσα στον χρόνο αυτής της πιο σπουδαίας διοργάνωσης σε επίπεδο ομάδων στην Ευρώπη, ζωντανεύει μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα μπροστά στα μάτια σας η ίδια η ιστορία!

Με την παρουσία πολλών άσων που έχουν γράψει την δικιά τους ιστορία στον θεσμό, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μαζί με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου εγκαινίασαν την έκθεση η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου και είναι ανοιχτή με δωρεάν πρόσβαση για το κοινό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Το Champions League «ήρθε» στο Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας χάρη στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο...

Ο δηκοσιογραφος – συγγραφέας τόνισε μάλιστα την ανάγκη οι ομάδες να συνειδητοποιήσουν την αξία της διατήρησης ως κληρονομιά μιας ιστορικής συνείδησης λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι ιδιοκτησία αλλά leasing που περνάει από τις προηγούμενες γενιές στις επόμενες!

Ευχαρίστησε τον δήμαρχο που στήριξε την προσπάθεια και τον γενικό γραμματέα του Δήμου Σωκράτη Ζάχου αλλά και την άμεση συνεργάτιδά του Στέλλα Λαχανά που όπως είπε «τον βοήθησαν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα».

Το Champions League «ήρθε» στο Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας χάρη στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο...

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

Αξίζει μια βόλτα και να πάρετε μαζί τα παιδιά σας για για να θαυμάσετε από κοντά αυτό που δημιούργησε ο άνθρωπος που έχει περιγράψει τριάντα τελικούς σε αυτή τη διοργάνωση. Και όπως είπε ο ίδιος στις κάμερες, σε αυτή την έκθεση βλέπει μια διαδρομή τριάντα χρόνων να περνάει ξαφνικά ως φιλμ μπροστά από τα μάτια του…