Ο Μάκης Ψωμιάδης της νύχτας: 4 ξενυχτάδικα, 1 πυροβολισμός και το μεγάλο κόλπο με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Βρείτε μας στο

Είναι μια από τις μεγαλύτερες- μα παράλληλα και πιο λατρεμένες- ποδοσφαιρικές αδικίες της ζωής: «Αυτό ακριβώς, τιποτάλλο». Μια ατάκα που έγινε viral (ασχέτως που εκείνη την εποχή δε φοριόταν και πολύ αυτή η λέξη) σε χρόνο dt, κάνοντας πανελλήνια γνωστό τον Θωμά Μάτσιο.

Ο συμπαθέστατος αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού είχε χάσει ελαφρώς τα λόγια του στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ, google translate τότε δεν ήταν και τόσο διαδεδομένο, και, κάπως έτσι, έμεινε στην ιστορία ως η οπτικοποίηση της μπερδεμένης ασάφειας.

Για όσους από εσάς έχετε πιο ασθενή μνήμη απ’ όσο ασθενής ήταν ο Άγγλος, αναφερόμαστε φυσικά σε αυτό το λεκτικό κομψοτέχνημα:

Ωστόσο, όπως είπαμε και νωρίτερα, είναι άδικο- ο Θωμάς Μάτσιος είχε τεράστιο ανταγωνισμό στις επικές δηλώσεις, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τον Μάκη Ψωμιάδη- ίσως τον πρώτο διδάξαντα σε μυθικές συνεντεύξεις, στις οποίες πολλές φορές πρώτα έβγαινε η ψυχή των δημοσιογράφων και μετά το νόημα.

Ο Μάκαρος κατά καιρούς έχει πει πολλά και διάφορα: από την ιστορική παρουσίαση του Γρηγόρη Γεωρ… Γεργω… του Γρηγόρη, τον Μπάγεβιτς που αντικατέστησε τον Σάντος και μας διαβεβαίωνε πως ο νέος προπονητής ήταν πολύ καλύτερος από τον απελθ… τον απέρχ… τον… τον αυτόν που έφυγε, τον Ατματζίδη που τον ξέχασε και πολλά- ενδεχομένως και αναρίθμητα- άλλα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα καλά κρυμμένο διαμαντάκι που ελάχιστοι, όσο κι αν «λιώνουν» με ατάκες Μάκη, θυμούνται: αναφερόμαστε στο «Λάθος τους… Μπερδευτήκανε αυτοί… Μπερδευτήκαμε κι εμείς που… Το λάθος τους…» με την οριστική και αμετάκλητη απογείωση να έρχεται λίγο πριν το φινάλε με την ΑΕΚ που «Την πήραμε και εκεί που θα την πάμε…»

Απολαύστε παρακάτω το υπέροχο σκηνικό και θα καταλάβετε για τι αριστούργημα μιλάμε:

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι