6 πράγματα πιο βαρετά/βάναυσα από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Βρείτε μας στο
Μπάλα

6 πράγματα πιο βαρετά/βάναυσα από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Κάποιοι αδαείς και προκλητικοί τολμάνε να μιλάνε για το πιο βαρετό πράγμα που έχουν δει, ενώ ήταν παραπάνω από προφανές ότι το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ δεν ήταν καθόλου βαρετό.

Εθελοτυφλείτε κυρίες και κύριοι. Ναι, καλά βλέπετε, αν και τυφλείτε. Δε μπορείτε να βιάζετε τη λογική μας λέγοντας ότι το χθεσινό Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ήταν ό,τι πιο βαρετό έχετε δει στη ζωή σας. Αυτό προφανώς και είναι μια τιτάνια υπερβολή, ένα ψέμα ολκής για να λέμε τα σύκα αχλάδια και τη σκάφη πλυντήριο. Δε φτάνει που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φρόντισαν ώστε να μην χάσετε τίποτα αν τύχει και θέλετε να πάτε στην τουαλέτα, δε φτάνει που έβαλαν την δική σας άνεση πάνω απ΄όλα, τολμάτε και διαμαρτύρεστε. Απαράδεκτο. Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, ακολουθούν πράγματα που είναι αληθινά βαρετά.

Διαγωνισμός πλεξίματος ανάμεσα σε βραδύποδες : Κάποιοι κακεντρεχείς θα έλεγαν ότι στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν και Πέκχαρτ με τον Ντίντακ αλλά τους γυρνάμε την πλάτη. Ο μόνος τρόπος να γίνει ενδιαφέρον ένας τέτοιος διαγωνισμός είναι να βάλεις μια γιαγιά και να της πεις ότι άναψε πράσινο για τους πεζούς ή ότι έρχεται αυτοκίνητο. Σε 3 δεύτερα θα έχει πλέξει πουλόβερ για όλο το τάγμα.

Ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ με Μπαρτζώκα-Πεδουλάκη στους πάγκους : Ειλικρινά, αυτό δεν ξέρουμε πως το σκεφτήκαμε. Να πεις κι ότι είναι κάτι που έχει γίνει…Μάλλον μπήκε στο μυαλό μας ο Κιούμπρικ και ανέλαβε τα ηνία. (η φράση «οι καλύτερες φάσεις του αγώνα» στον τίτλο του βίντεο είναι από τους μεγαλύτερους ευφημισμούς)

Πολιτικό μαγκαζίνο με παρουσιάστριες Μενεγάκη-Τσιμτσιλή : Η Μενεγάκη θα γελούσε και θα έσπρωχνε τον Λεβέντη καθώς εκείνος θα της μιλούσε. Αραιά και που θα του έλεγε «Πρόεδρε θα σας έκανε λίγο καλό να βάλετε κραγιόν στο περίγραμμα των χειλιών σας». Η Τσιμτσιλή θα ρωτούσε τον Τσίπρα αν έχει διαβάσει τουλάχιστον 10 φορές το βιβλίο της κι αν η Περιστέρα ακολουθεί τις συμβουλές της. Φανταστείτε τα αυτά σε μια τρίωρη πρωινή. Όχι μαστουρμπασιόν, αλλά εκπομπή!

Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα

Βίντεο με τον Καμμένο να τρώει σαλάτες σε food fight με την Amiyami : Δεν είμαστε υπέρ των βασανιστηρίων, γι΄αυτό και δεν θα αντέχαμε τέτοιο θέαμα. Αλλά σε περίπτωση που κάποιος έστηνε ένα τέτοιο σκηνικό στο γιουτούμπ, στα τρία δευτερόλεπτα θα είχαμε αποκοιμηθεί πάνω στην οθόνη. Ποιο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ μου λέτε μετά…

Εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη χω…WAIT FOR IT…ρίς εκείνον παρουσιαστή

Φαντάσου αυτό το σενάριο τρόμου. Τα Αποκαλυπτικά μόνο με το πάνελ. Η Τσόλκα, η Παλαιτσάκη και ο υπόλοιπος συρφετός να αποθεώνουν το κενό (το οποίο τώρα που το σκέφτομαι δεν απέχει πολύ σε μορφή από τον Μένιο). Το κενό να κάνει σαρδάμ και να μην πετυχαίνει συντακτικό ούτε με τανκ από τα δύο μέτρα. Όου, όου, γκρανγκινιολικό, χιτσκοκικό σενάριο.

Γιώργο Μίνο δίχως ΠΑΟΚ : Αουτς. Σκληρό. Ειδεχθές κι απάνθρωπο. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε θα ήταν σα να βλέπεις μια ασπρόμαυρη ταινία, χωρίς το άσπρο και το μαύρο. Θα έλειπε ο ΠΑΟΚ αφού. Μπορείς να βγάλεις τον Γιώργο Μίνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι τ΄ανάποδο.  Το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο. Για την ακρίβεια ανήκουν στα πλατωνικά δίπολα πάνω στα οποία φτιάχτηκε τούτος ο πλανήτης. Σε αυτό το δυστοπικό σενάριο, ο Γιώργος Μίνος θα κυκλοφορούσε με τρύπια παντελόνια και σκαρπίνι πάνω σε έναν χωματόδρομο. Γύρω του θα υπήρχαν μόνο ξερά σιτηρά. Και ένα δάκρυ. Ο Γιώργος Μίνος θα ήταν Γιώργος Μόνος.

Εναλλακτικό σενάριο: Αφαιρείς τη λέξη «ΠΑΟΚ» από το λεξιλόγιο του. Βάναυσο, σκαιό, ωμό.