125 προς 1 πιθανότητες: Η «εκτός λογικής» γκολάρα της Λίβερπουλ που έκανε πλούσιο τον τύπο με το πιο παράλογο στοίχημα ever
Βρείτε μας στο

Αν για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχε επιβληθεί ένας νόμος που θα επέτασσε άπαντες να συστηνόμαστε α λα Μποντ (“Bond. James Bond”), τότε εμείς θα λέγαμε «Κουβάς. Και πάλι κουβάς».

Είμαστε ικανοί να παίξουμε στοίχημα την Μπαρτσελόνα της εποχής του τίκι τάκα, με Πουγιόλ-Τσάβι-Ινιέστα-Μέσι και λοιπά ιερά ποδοσφαιρικά τέρατα, στο 1.01 κόντρα στα Κάτω Πετράλωνα και σ’ εκείνο το παιχνίδι τα συγκεκριμένα Πετράλωνα να παίξουν σαν Άνω και να διασύρουν το υπέρλαμπρο σύνολο του Γκουαρντιόλα με 6-1.

Ωστόσο, το γεγονός πως εμείς είμαστε μολύβια και ο κουβάς είναι το σπίτι μας (από το οποίο δεν βγαίνουμε  ούτε με μήνυμα στο 13033), δεν σημαίνει πως άπαντες είναι εξίσου γκαντέμηδες με το menshouse- το αντίθετο.

Για την ακρίβεια, υπάρχουν ορισμένοι τύποι που έχουν το κοκκαλάκι της πιο υπερμεγέθους νυχτερίδας στα χρονικά- του Μπάτμαν, ας πούμε- και πιάνουν αυτά που δεν απλά δεν πιάνονται.

Λαμπρό παράδειγμα των απανταχού κ@#φαρδών αποτελεί ο Άντριαν Χέιγουορντ- του οποίου το όνομα μπορεί να μην σας λέει ακόμα τίποτα, αλλά δώστε του 3 παραγράφους ακόμα και οσονούπω θα υποκλιθείτε και θα πίνετε νερό στο στοιχηματικό του όνομα.

Ο αθεόφοβος Άγγλος, που λέτε, πίσω στο 2006 πήγε και πόνταρε 500 (και ολογράφως, για να γίνει κατανοητός ο βαθμός του παραλογισμού: πεντακόσιες) λίρες πως ο Τσάμπι Αλόνσο της Λίβερπουλ, τότε, θα βάλει σε κάποιο παιχνίδι της χρονιάς γκολ πίσω από το κέντρο!

125 προς 1 πιθανότητες: Η «εκτός λογικής» γκολάρα της Λίβερπουλ που έκανε πλούσιο τον τύπο με το πιο παράλογο στοίχημα ever

125 προς 1 πιθανότητες: Η «εκτός λογικής» γκολάρα της Λίβερπουλ που έκανε πλούσιο τον τύπο με το πιο παράλογο στοίχημα ever
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Ας αναλύσουμε λίγο περισσότερο τα δεδομένα: ένας τύπος στην Αγγλία πήγε και πόνταρε ελαφρά τη καρδιά  500 λίρες (ξέρετε ότι εκείνη την εποχή ήταν κάτι σαν 1.5 ευρώ η λίρα, έτσι;) πως ένας συγκεκριμένος παίκτης της Λίβερπουλ- και όχι ο οποιοσδήποτε- θα σκοράρει με σουτ από το… πίσω μισό του χορταριού.

Η εταιρία στοιχημάτων φυσικά και δέχτηκε με μεγάλη της χαρά το ποντάρισμα, υποθέτοντας πως ο Άντριαν, σαν κάθε Άγγλος που σέβεται τον εαυτό του όταν πάει στην παμπ για να δει μπάλα, ήταν σουρωμένος. Γι’ αυτό, πατώντας στο απίθανο του πράγματος, του έδωσε 125/1 πιθανότητες να πληρωθεί.

Τι λέτε ότι έγινε;

Θα σας πούμε εμείς. Αυτό έγινε:

Στις 7 του Γενάρη της σεζόν 2005-2006, σ΄ ένα παιχνίδι κόντρα στην Λούτον Τάουν για το FA Cup ο Ισπανός παιχταράς το… μπουμπούνισε πίσω από την σέντρα, με αποτέλεσμα ο Χέιγουορντ να πάει παράλογο ταμείο και να τσεπώσει 50.000 λίρες!
Ναι, σωστά: 50.000 λίρες από ένα στοίχημα που ακόμα κι αν το παίξεις άλλες 800 φορές, θα πας κουβά τις 801.
Τουλάχιστον, απ’ ό,τι γνωρίζουμε, ο Χέιγουορντ δεν είχε ποντάρει κάνα 500ρικο και σε αυτό το παιχνίδι- γιατί, βλέπετε, ο Αλόνσο γλυκάθηκε και άρχισε να σουτάρει πίσω από το κέντρο λες και είναι ο Κάρι στο ΝΒΑ:

Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα πιάσετε στα χέρια σας το ταπεινό σας κουπόνι, σκεφτείτε καλά τι θα παίξετε: ο Bond από τον Κουβά είναι μόλις ένα σουτ δρόμος.

The name is… τι, λοιπόν;