Οι δάσκαλοι του είδους: 3 γυπαετοί μεγαλύτεροι από τον Χεζόνια
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Οι δάσκαλοι του είδους: 3 γυπαετοί μεγαλύτεροι από τον Χεζόνια

Αν οι καρδούλες που κάνει ο Κροάτης στη Μαλέσκου θεωρούνται… γυπαετιλίκι, τι να πούμε για ξεδιάντροπους τσιλιμπούρδες του ποδοσφαίρου που άφησαν εποχή;

Ούτε έξι μήνες δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά ο Μάριο Χεζόνια έχει προλάβει ήδη να δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής.

Πέρα από το μπασκετικό του ταλέντο (που ήταν γνωστό και πριν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού), δείχνει ενεργότατος και εκτός παρκέ.

Ξεκινώντας λοιπόν το σχετικό σκάουτινγκ από τις πρώτες κιόλας μέρες στη χώρα μας,  ο Κροάτης συνεχίζει να βομβαρδίζει με… καρδούλες την Ιωάννα Μαλέσκου.

Και παρόλο που ο ίδιος απλώς εκφράζει τον θαυμασμό του μέσω των social media,  φέρνει στο μυαλό σεσημασμένους «γύπες» του αθλητικού χώρου, που έμειναν στην ιστορία για τις χοντράδες τους.

Όπως, για παράδειγμα, τους εξής:

Μάουρο Ικάρντι

Τον έβαζε ο Μάξι Λόπες στο σπίτι του. Τον τάιζε, τον πότιζε, κάνανε παρέα την περίοδο που ήταν μαζί στη Σαμπντόρια. Κι εκείνος για «ευχαριστώ», άρχισε να κάνει… στενότερη παρέα με τη σύζυγο του τότε συμπαίκτη του. Η συνέχεια από τότε γνωστή: Η περιβόητη Γουάντα Νάρα άφησε τον Λόπες, παντρεύτηκε εκείνον και ένας παικταράς που θα μπορούσε ν’ αφήσει εποχή με τις ικανότητές στο γήπεδο θα μείνει γι’ άλλο λόγο διαχρονικά δακτυλοδεικτούμενος: Ως ο τσόγλανος που έκλεψε τη γυναίκα του (τότε) καλύτερου του φίλου.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Οι δάσκαλοι του είδους: 3 γυπαετοί μεγαλύτεροι από τον Χεζόνια

Τζον Τέρι

Επισήμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Είναι ευρέως γνωστό όμως τι συνέβη μεταξύ του τότε αρχηγού της Τσέλσι και της τότε συντρόφου του Γουέιν Μπριτζ. Ξεπερνώντας τη φήμη του «τσαχπίνη» που πάντοτε συνόδευε τ’ όνομά του (και παρόλο που ήταν και ο ίδιος παντρεμένος) ο Τέρι διατηρούσε δεσμό με την ξακουστή Βανέσα Περονσέλ: Προκαλώντας ένα από τα μεγαλύτερα ροζ σκάνδαλα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και τη χαρακτηριστική αντίδραση του Μπριτζ όταν βρέθηκαν αντίπαλοι και αρνήθηκε επιδεικτικά να του δώσει το χέρι.

Οι δάσκαλοι του είδους: 3 γυπαετοί μεγαλύτεροι από τον Χεζόνια

Ράιαν Γκιγκς

Ντάξει, αυτός ξεπέρασε κάθε όριο. Όσο παιχταράς ήταν, τόσο περισσότερα φάσκελα του αξίζουν για τον τρόπο που φέρθηκε. Διότι δεν κεράτωσε απλώς τη γυναίκα του. Το έκανε με τη γυναίκα του αδερφού του! Και δεν το έκανε συγκυριακά ή παροδικά. Το έκανε επί ΟΚΤΩ ολόκληρα χρόνια! Με τον Ρόδρι Γκιγκς να τον συγχωρεί όταν πέρασε ο καιρός (μαθαίνοντας ότι η συμβία του τον είχε απατήσει σχεδόν με μια 11άδα παικτών από την Premier League), αλλά τη ρετσινιά να λερώνει για πάντα το λαμπερό όνομα του Ουαλού σταρ.

Οι δάσκαλοι του είδους: 3 γυπαετοί μεγαλύτεροι από τον Χεζόνια