4 αποδείξεις ότι ο πρίγκιπας του Τσάκα ήταν πλουσιότερος από τους Άραβες της Νιούκαστλ
Βρείτε μας στο

Έχει βουίξει όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη για την αγορά της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες.

Ξεκινήσανε ήδη τα σενάρια για τους παιχταράδες που θ’ αγοράσει και τη dream team που θα φτιάξει.

Και όλα αυτά επειδή η περιουσία των νέων ιδιοκτητών είναι αμύθητη.

Επειδή υπολογίζεται κατά πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από τους σεΐχηδες των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Έχουν ψαρώσει λοιπόν οι φίλαθλοι σε όλον τον κόσμο, εκτός από την Ελλάδα.

Διότι εδώ ξέρουμε ήδη από βαθύπλουτους Σαουδάραβες.

Όταν πήγαινε πρίγκιπας ν’ αγοράσει δική μας ομάδα (και συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό) όλοι αυτοί τρώγανε βελανίδια.

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio

Γιατί μπροστά στην περιουσία του Αλ Σαούντ (που είχε φροντίσει ν’ αποδείξει ο Βλάσης Τσάκας) τα γατάκια της Νιούκαστλ είναι ψιλικατζήδες.

Με ατράνταχτες αποδείξεις τις εξής:

Ήταν έτοιμος να φέρει τον Ροναλντίνιο

Άσε τον Σισέ (που ήταν ήδη κλεισμένος να γυρίσει) και τον Σικαμπάλα (του οποίου το προσύμφωνο το είχε στην κωλότσεπη ο Τσάκας). Εδώ ο μέγας πρίγκηψ ήταν έτοιμος να ντύσει στα πράσινα τον Ροναλντίνιο. Είχε κάνει (λέει) ο Τσάκας επαφές με τον μάνατζέρ του. Είχε μιλήσει (λέει) με τον παίκτη. Μέχρι και συνέντευξη στη Βραζιλία είχε δώσει, για να ξεκαθαρίσει πώς η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν θα χαλούσε τη μεταγραφάρα. Ενδεχομένως είχε κλείσει ήδη και το διαρκείας που θα είχε ο «Ρόνι» στα μπουζούκια.

4 αποδείξεις ότι ο πρίγκιπας του Τσάκα ήταν πλουσιότερος από τους Άραβες της Νιούκαστλ

Είχε κολλητό με 18,5 δις δολάρια

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Γίνεται να κάνεις παρέα με ρεμάλια και να είσαι του κατηχητικού; Όχι. Γίνεται να συναναστρέφεσαι λαμόγια κι εσύ να είσαι Μαρία Τερέζα; Όχι. Ε, αντιστοίχως γινόταν ν’ αμφισβητείται η οικονομική επιφάνεια του πρίγκιπα όταν διέθετε κολλητό «φορτωμένο»; Διότι τι να φτουρήσουνε τα fund που αγοράζουν τις Μάντσεστερ Σίτι, τις Παρί Σεν Ζερμέν και τις Νιούκαστλ, μπροστά σε φιλαράκι όπως ο Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Φαχάντ, που (γραφόταν ότι) έβαζε πλάτη στον Αλ Σαούντ με περιουσία 18,5 δις δολάρια; Κι επειδή ο πρίγκιπας ήτο φορτόγκας και δεν ήξερε τι να τον κάνει τον παρά δεν ήθελε μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά τα πάντα όλα…

4 αποδείξεις ότι ο πρίγκιπας του Τσάκα ήταν πλουσιότερος από τους Άραβες της Νιούκαστλ

 

Έστειλε τον Τσάκα να κάνει την πρόταση με ταξί

Σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει. Και είναι επίσης γνωστό ότι όπου ακούς πολλά κεράσια πρέπει να προσέρχεσαι με μικρό καλάθι. Μπορεί λοιπόν ο Αλ Σαούντ να ήταν Σαουδάραβας, αλλά ο Τσάκας ήταν Έλληνας. Και ήξερε όλες αυτές τις παροιμίες του σοφού λαού μας. Οπότε δεν έκανε μόστρα με καμιά αμαξάρα (για να πουλήσει φούμαρα). Και αποφεύγοντας να δημιουργήσει υποψίες ότι πίσω από τις γκλαμουριές κρύβεται κάνας πειναλέος, έσκασε μύτη με ταρίφα (που θα μπορούσε να του κάνει και μάθημα πώς να κινηθεί στις διαπραγματεύσεις).

4 αποδείξεις ότι ο πρίγκιπας του Τσάκα ήταν πλουσιότερος από τους Άραβες της Νιούκαστλ

Παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου με τζιν (που έκανε 3.000 ευρώ)

Πήγανε κάτι τελευταίοι, κάτι μπασκλάς και βγάλανε συμπεράσματα για τον Αλ Σαούντ από τα ρούχα του. Αντί να εκτιμήσουνε ότι δεν έσκασε με κελεμπία σαν τον Βουτσά στον «ξυπόλητο πρίγκιπα» και προσαρμόστηκε στο ενδυματολογικό πρότυπο (του Τσάκα), σχολιάσανε την μπουφανιά και το τζιν ως ένδειξη μπατιριάς. Πού να ξέρανε ότι ήταν ακριβώς το αντίθετο. Πού να ξέρανε οι λέτσοι ότι θα εκτεθούνε. Πού να ξέρανε οι άμοδοι ότι το τζιν -σύμφωνα με δήλωση του Βλάσαρου- κόστιζε 3.000 γιούρο.

4 αποδείξεις ότι ο πρίγκιπας του Τσάκα ήταν πλουσιότερος από τους Άραβες της Νιούκαστλ