5 μεγαλύτερες «καψούρες» απ’ αυτή που έχει φάει ο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα!
Βρείτε μας στο

Αφού πέρασε από χίλια κύματα, το σίριαλ Ικάρντι-Γουάντα Νάρα τελείωσε.

Μετά την αυτο-ταπείνωση του Αργεντινού επιθετικού και τα δημόσια σχεδόν παρακάλια του, η συμβία του αποφάσισε τελικώς να μην τον σχολάσει.

Πέρα όμως από την επιβεβαίωση (μια ακόμη) του πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κανείς όταν φάει καψούρα, η όλη φάση προσέφερε και κάτι άλλο:

Υπενθύμισε αντίστοιχα θρυλικά κολλήματα που έγραψαν ιστορία.

Μεγάλους έρωτες (κυριολεκτικού ή μεταφορικού χαρακτήρα).

Γερές δαγκωματιές στη λαμαρίνα, όπως για παράδειγμα, οι εξής:

Σιρίλο – Μαρία Χοακίνα

Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)

Ο ορισμός του παιδικού έρωτα. Το απόλυτο απωθημένο. Ποιος δεν λυπόταν τον μέγα καψούρη του «Καρουζέλ» κάθε φορά που έτρωγε άκυρο από την «ωραία» της τάξης; Ποιανού μπόμπιρα το στομαχάκι δεν σφιγγόταν κάθε φορά που τον γείωνε πανηγυρικά; Ποιος δεν ευχόταν όταν μεγαλώσουν (και έχει πια γυρίσει ο τροχός) να είναι εκείνος τρανός ράπερ κι αυτή μια ασήμαντη θαυμάστρια που ούτε καν θα γυρνούσε να την κοιτάξει;

5 μεγαλύτερες «καψούρες» απ’ αυτή που έχει φάει ο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα!

Ρούλα Βροχοπούλου – Φραν

Τα χρόνια περάσανε, αλλά τέτοιο ειδύλλιο δεν ξεχνιέται. Ή μάλλον όχι ειδύλλιο, «γεροντοέρωτας» όπως έχει παραδεχθεί κι η ίδια η παίκτρια του Wall με το πέρασμα των χρόνων.  Βέβαια τότε δεν το ‘βλεπε έτσι. Για την ακρίβεια είχε τυφλωθεί τόσο πολύ από την καψούρα που δεν έβλεπε… τίποτα. Σε σημείο που να πλημμυρίζει τα στούντιο μεσημεριανών και άλλων εκπομπών με δάκρυα για την «απόδραση» του (29 χρόνια μικρότερου) συζύγου της…

5 μεγαλύτερες «καψούρες» απ’ αυτή που έχει φάει ο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα!

Ντούσαν Μπάγεβιτς – Κόφι Αμπονσά

Πολλοί είναι οι προπονητές που τρώνε κολλήματα με παίκτες. Που κάτι βλέπουνε πάνω τους το οποίο δυσκολεύονται να δούνε οι υπόλοιποι. Εδώ όμως αυτό που λέμε «ποδοσφαιρική καψούρα» είχε περάσει σε άλλη διάσταση: Διότι από τότε που συνάντησε τον Γκανέζο αμυντικό (;) στον Ολυμπιακό, ο Μπάγεβιτς δεν τον αποχωρίστηκε τα επόμενα χρόνια. Και προκαλώντας απορία τι ακριβώς τον έκανε τόσο απαραίτητο στο πλάνο του, τον πήρε και στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

5 μεγαλύτερες «καψούρες» απ’ αυτή που έχει φάει ο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα!

Βρούτος – Όλιβ Όιλ

Εντάξει, δεν του ‘κοβε και πολύ, αλλά και ο Ποπάι δεν ήτανε κανένας… πρύτανης. Δεν είχε τη δύναμη του ντοπαρισμένου (που γινόταν σκανδαλώδης μετά την κατανάλωση σπανακιού), αλλά και ο ίδιος ήτανε νταγλαράς. Μπορεί λοιπόν να κατέληγε καρπαζοεισπράκτορας και συχνά το αντικείμενο του πόθου να τον χρησιμοποιούσε για να κάνει τον ναύτη να ζηλέψει, ωστόσο αυτό δε μείωνε τις ελπίδες του Βρούτου ότι θα ξελογιάσει την αρραβωνιάρα του αιωνίου αντιπάλου.

5 μεγαλύτερες «καψούρες» απ’ αυτή που έχει φάει ο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα!

Μένιος Τσαπάρας – Φλώρα Μπαρμπαρίτσα

Τι κι αν έλειψε χρόνια; Τι κι αν έκανε φυλακή; Ο μεγαλύτερος μάγκας που παρουσιάστηκε σε ελληνικό σίριαλ δεν ξέχασε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη. Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από το ίδρυμα ήταν να πάει να την ξαναβρεί. Όταν επέστρεψε στην «ψειρού» ηχογράφησε τη φωνούλα της για να περνάει τις δύσκολες στιγμές. Ήτανε πάνω από τις δυνάμεις του να μην της δείχνει (και) χειρονακτικώς τη λατρεία του, παρόλο που του ξεκαθάριζε «Μένιοοο, μ’ ενοχλεί»…