5 πράγματα πιο πιθανά από το να βάλει γκολ ο Άρης
Βρείτε μας στο

Σε περιπτώσεις απελπιστικής ποδοσφαιρικής σούπας (την οποία επιπλέον έχεις ποντάρει στο over) αγανακτείς.

Συμφωνείς με την κλασική καφενειακή εκτίμηση «μέχρι αύριο να παίζουνε, γκολ δεν βάζουνε»!

Κι όμως!

Αυτό που εκτοξεύεται ως υπερβολή ο Άρης πάει να το κάνει πραγματικότητα.

Στο κάζο του αποκλεισμού από τη Λαμία οι «κίτρινοι» συμπλήρωσαν 489 λεπτά χωρίς να σκοράρουν.

Αποτυγχάνοντας να το πετύχουν έστω και με (δυο) πέναλτι, ξεπέρασαν τις 8 ώρες αγώνα χωρίς γκολ.

Δεδομένου λοιπόν ότι τελευταία φορά που τα καταφέρανε ήταν… πέρυσι (23 Δεκέμβρη) και ότι αγνοείται η λύση στην επιθετική δυσκοιλιότητα, πιθανότερο από το να σκοράρει ο Άρης, θεωρούνται κάποια θεωρητικώς απίθανα πράγματα.

5 πράγματα πιο πιθανά από το να βάλει γκολ ο Άρης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Όπως τα εξής:

Να βρεις απόδειξη Αττικής οδού με ημερομηνία 24/1

Όσοι την έχουν στα χέρια τους (και δεν τη φάγανε από τα νεύρα τους αποκλεισμένοι επί ώρες στο χιόνι) θα την κρατήσουν σε χρηματοκιβώτιο. Είτε για την αποζημίωση, είτε για να κάνουν αγωγή, θα τη φυλάνε με ζήλο γιαγιάς που κάνει μασούρια τα πενηντάευρα κάτω από το στρώμα. Περισσότερο όμως και από τα εισιτήρια του πρώτου (ιστορικού) αγώνα αφότου θα ‘χει βάλει γκολ ο Άρης, οι αποδείξεις διοδίων της 24/1 είναι όντως «μαγικά χαρτάκια»!

5 πράγματα πιο πιθανά από το να βάλει γκολ ο Άρης

Να κάνει το εμβόλιο ο Γρηγόρης Πετράκος

Κόντρα στους άσχετους επιστήμονες και το παραμύθι της δήθεν πανδημίας που εξυπηρετεί τα σκοτεινά σχέδια που μόνο εκείνος και μερικοί ακόμα πεφωτισμένοι έχουν πάρει μυρωδιά, εξακολουθεί να δίνει τον αγώνα του. Ν’ αντιστέκεται στην παγκόσμια συνωμοσία. Να εμπνέει όσους δεν έχουν φάει το σότο. Από το ενδεχόμενο όμως να ματώσει δίχτυα παίκτης του Άρη, πιθανότερο είναι να εμβολιαστεί o πρώην παίκτης του Fame Story (και να πει κι ένα τραγούδι).

5 πράγματα πιο πιθανά από το να βάλει γκολ ο Άρης

Ν’ ανεβάσει ο Σεφερλής παράσταση χωρίς λογοπαίγνιο

Θα μπορούσε κάποιος ελεεινός να πει ότι το χιούμορ του ανησυχητικά επιτυχημένου κωμικού και η μεσοεπιθετική λειτουργία του Άρεως έχουν ένα κοινό σημείο: Στερούνται απελπιστικά έμπνευσης! Αυτό όμως θα ήταν αισχρή κακοήθεια. Πιο τίμιο θα ήταν να φανταστεί κάποιος σχετική επιθεώρηση του Μάρκου στο Δελφινάριο: Με θέμα την επιθετική δυστοκία του σωματείου και τίτλο «γίνε Άρης να σκορ-Άρης». Α-χα, καλό, ε!

5 πράγματα πιο πιθανά από το να βάλει γκολ ο Άρης

Να σταματήσει να σηκώνει το φρύδι ο Κουτσόπουλος

Είναι ο πιο προσιτός κριτής, αλλά δημιουργεί κι εκείνος άγχος. Όλοι οι παίκτες του Masterchef θέλουν να φτιάξουν ένα πιάτο που θα του αρέσει. Κανενός διαγωνιζόμενου όμως η αγωνία (ούτε καν αυτού που βλέπει τον Κοντιζά να βρίσκει κόκαλο στο ψάρι του) δεν συγκρίνεται με την αγωνία παίκτη του Άρεως που χτυπάει πέναλτι: Ξέροντας ότι το ενδεχόμενο ευστοχίας είναι εξίσου πιθανό με το να ΜΗΝ σηκωθεί το φρύδι του θείου Λεωνίδα σε μέτριο καλαμπούρι.

5 πράγματα πιο πιθανά από το να βάλει γκολ ο Άρης

Να ξεκαρδιστεί στα γέλια ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Αυτόπτης μάρτυς σε μειδίαμα έστω του «πολυνίκη τεχνικού» αγνοείται. Ακόμα και μετά την επίτευξη γκολ, σπανίως έσκαγε το χειλάκι του. Γι’ αυτό και η κειμηλιακή αξία ντοκουμέντων όπου ο φακός έχει συλλάβει το πρόσωπό του να συσπάται. Κι όμως! Από το ευφάνταστο σενάριο να σημειώσει τεμάχιο σε παιχνίδι ο Άρης, ευκολότερα σκέφτεσαι τον Σερβο-Έλληνα να χτυπιέται από τα γέλια σαν την… Ανθούλα στην πρώτη σειρά του Λαζόπουλου.

5 πράγματα πιο πιθανά από το να βάλει γκολ ο Άρης