10/10 μόνο ο Σωτηρακόπουλος: Πάμε στοίχημα ότι δεν έχεις... ιδέα από τα ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ;
Βρείτε μας στο

Επιτέλους. Ενας βασικός λόγος που πανηγυρίζουμε είναι που τελείωσε πλέον αυτή η f*cking διακοπή και θα δούμε ξανά τα αγαπημένα μας ευρωπαϊκά club να «σκοτώνονται» για τίτλους, Champions League και λοιπούς άλλους στόχους. Ο άλλος είναι ότι στην Ιταλία, που φέτος έχει να καμαρώνει για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων πολλών ετών, έχουμε τεράστιο ματς. Derby δηλαδή.

Η Ιντερ, εκεί που στον αγώνα με την Μίλαν βρέθηκε 15 λεπτά μακριά από το +10 στην κορυφή του Campionato, πλέον, αν θέλει να ελπίζει στη διατήρηση των σκήπτρων της, πρέπει να νικήσει την Γιουβέντους. «Κατάφερε» δηλαδή η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, αν και αυτά τα κατορθώματα τα έχει για πλάκα η Ιντερ, γι’ αυτό άλλωστε την λένε pazza, να παίζει όλη τη σεζόν σε 90 λεπτά και μάλιστα στο Τορίνο, αφού έχει πέσει στο -6 από την κορυφή και την Μίλαν. Εστω, με αγώνα λιγότερο.

10/10 μόνο ο Σωτηρακόπουλος: Πάμε στοίχημα ότι δεν έχεις... ιδέα από τα ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ;

Από την άλλη, από το πουθενά, αφού κάποια στιγμή είχε πέσει στο πολικό -16, η Γιουβέντους έχει ζεσταθεί στη μάχη του τίτλου και ειδικά αν επιβληθεί της Ιντερ, πέρα από το ότι θα κάνει δώρο στην Μίλαν, θα αρχίσει και η ίδια να πιστεύει στο αδιανόητο θαύμα στο φινάλε, ούσα η μοναδική που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Μερικές ώρες πριν τη σέντρα στο μεγάλο ματς, στo Menshouse φτιάξαμε κουιζάρα 10 ερωτήσεων για την αναμέτρηση Γιουβέντους – Ιντερ, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός τίτλου που αυτή τη στιγμή διεκδικούν χωρίς καμία δόση υπερβολής, τέσσερις ομάδες. Πάμε να δούμε τι ξέρουμε από τους Bianconeri και τους Nerazzurri του σήμερα αλλά και το παρελθόν των δύο ιστορικών ομάδων. Forza!

Loading…

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της