5 πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα νικήσει η Ρεάλ τη Λίβερπουλ
Βρείτε μας στο

Τη συμπαθείς-δεν τη συμπαθείς, πρέπει να το παραδεχθείς.

Σ’ αρέσει-δεν σ’ αρέσει αυτό που παίζει, είσαι κομπλεξικός αν δεν το αναγνωρίσεις:

Η πιο βαριά φανέλα στον κόσμο είναι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ισχύει όμως και το ανάποδο.

Όσο και να την υποστηρίζεις, όσο και να τη λατρεύεις -και δίπλα στο «Μπερναμπέου» να έχεις γεννηθεί- πρέπει να συμφωνήσεις με κάτι άλλο:

Ότι τέτοιο άστρο (εντάξει, τέτοιο φάρδος) δεν ξανάγινε!

Βλέπεις λοιπόν πώς έφτασε στον τελικό του Champions League.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Πώς απέκλεισε τρεις ομάδες (Παρί, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι) που της έκαναν συνολικά κάνα… εκατομμύριο ευκαιρίες.

Και συνδυάζοντας αυτή τη σκανδαλώδη συνομωσία του σύμπαντος με το πώς νίκησε τη Λίβερπουλ την τελευταία φορά που την πέτυχε σε τελικό, καταλήγεις:

Παρόλο που οι Άγγλοι αγωνιστικά είναι ανώτεροι, μπορούν να συμβούν διάφορα πράγματα για να ηττηθούν.

Όπως, για παράδειγμα, τα εξής:

Να σκοράρει με βολέ ο Κουρτουά

Τα έχει κάνει όλα μέχρι τώρα. Αποκρούει με τα χέρια, αποκρούει με τα πόδια, μέχρι και με την πατούσα απέκρουσε (στην πρώτη από τις κραυγαλέες ευκαιρίες του Γκρίλις με τη Σίτι). Ε, το μόνο που έμεινε πλέον είναι να βάλει και γκολ. Με το άστρο που έχει λοιπόν η Ρεάλ, ποιος θα εκπλαγεί αν ο Κουρτουά κάνει βολέ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας πάθει… Κάριους (εξάλλου με τη Ρεάλ είχε συμβεί κι αυτό) και γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ;

5 πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα νικήσει η Ρεάλ τη Λίβερπουλ

Ν’ αρπάξει φωτιά η αφάνα του Σαλάχ

Την προηγούμενη φορά σε τελικό έφυγε με κλάματα. Όχι μόνο για την ήττα, αλλά και για το βρώμικο φάουλ του Ράμος που τον έβγαλε νοκ-άουτ από το ημίωρο. Οπότε καλό είναι να μην ανοίγεται και πολύ τώρα ο Αιγύπτιος και να μιλάει για εκδίκηση. Γιατί δεν θέλει και πολύ να φύγει σε καμιά αντεπίθεση κι ενώ θα ετοιμάζεται να σκοράρει, η… αόρατη δύναμη που προστατεύει τη Ρεάλ να ρίξει κεραυνό που θα κάνει τις μπούκλες του παρανάλωμα!

5 πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα νικήσει η Ρεάλ τη Λίβερπουλ

Να κάνει χατ-τρικ με «ψαλιδάκια» ο Μπέιλ

Τι θα πει είναι ξένο σώμα; Τι θα πει δεν θέλει να τους βλέπει και να τον βλέπουνε; Τι θα πει ούτε στη φιέστα για το πρωτάθλημα δεν πήγε, λέγοντας ότι… πονούσε η πλάτη του; Είναι τέτοια η ρέντα της Ρεάλ, που ακόμα και το «μαύρο πρόβατο» μπορεί να γίνει ήρωας: Όχι απλά σκοράροντας, αλλά κάνοντας χατ-τρικ με αεροπλανικές γκολάρες, σαν την ανεπανάληπτη που είχε βάλει στον προηγούμενο τελικό των δυο ομάδων.

5 πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα νικήσει η Ρεάλ τη Λίβερπουλ

Να βάλει γκολ χωρίς ν’ ακουμπήσει την μπάλα ο Μπενζεμά

Παιχταράς ήταν πάντοτε, αλλά αυτά που κάνει φέτος είναι εξωφρενικά. Ξεκινάνε τα παιχνίδια της Ρεάλ στο Champions League και ο αντίπαλος θεωρεί δεδομένο ότι έχει φάει τουλάχιστον ένα από τον Γάλλο. Έχοντας σκοράρει λοιπόν με σουτ, κεφαλιές, μυτάκια, πέναλτι (κανονικά και Πανένκα) μπορεί να τερματίσει τα μαγικά του: Γράφοντας νικητήριο τεμάχιο με τη Λίβερπουλ αλά… Γιούρι Γκέλερ και χωρίς καν ν’ αγγίξει το τόπι πριν πάει στα δίχτυα!

5 πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα νικήσει η Ρεάλ τη Λίβερπουλ

Ν’ αποβληθεί ο Άλισον και να κάτσει τέρμα ο Τσιμίκας

Η περίπτωση Κάριους είναι η πιο κραυγαλέα. Γενικά όμως το… κοκομπλόκο που παθαίνουν οι τερματοφύλακες με τη Ρεάλ είναι μεταφυσικό: Γκέλα ο Ντοναρούμα με την Παρί. Γκέλα ο Μεντί με την Τσέλσι. Λάθος έξοδο ο Έντερσον με τη Σίτι. Αν ξαναπιάσει λοιπόν το… βουντού στην αντίπαλη εστία, δεν θέλει και πολύ να πιάσει την μπάλα εκτός περιοχής ο Άλισον. Να έχουν τελειώσει οι αλλαγές. Και να το πάρει στα πέναλτι με αντίπαλο γκολκίπερ τον… Τσιμίκα!

5 πιθανοί τρόποι με τους οποίους θα νικήσει η Ρεάλ τη Λίβερπουλ