Αν δεν κλέψεις, δύσκολα πας πάνω από 7/10: Μπορείς ν' αποδείξεις πως δεν είσαι άμπαλος στο κουίζ του τελικού;
Βρείτε μας στο

Λίγες είναι οι φορές που κάτι το θέλεις πολύ χωρίς να σκεφτείς τι θα ακολουθήσει. Ετσι είναι και ο τελικός του Champions League. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, όμως μόλις τελειώσει για κάμποσες εβδομάδες δεν θα υπάρχει και τίποτα της προκοπής να δεις. Τέσπα, θα το ξεπεράσουμε αυτό, τόσες φορές το έχουμε ζήσει.

Λίβερπουλ vs Ρεάλ, λοιπόν. Οπως έχει οριστεί ο τελικός, όχι βάσει δυναμικότητας. Οι Reds θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την κούπα που θα τους βάλει ακριβώς δίπλα στην Μίλαν, ενώ οι Blancos σε περίπτωση μιας ακόμα στέψης, θα έχουν τα διπλά ακριβώς από τους μόνους 2ους αυτή τη στιγμή, Rossoneri. 

Πέρα όμως από την τεράστια ιστορία και τη βαριά φανέλα, Ρεάλ και Λίβερπουλ είναι από τις δύο καλύτερες ομάδες του σήμερα. Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το μόνο σίγουρο είναι πως δύσκολα δεν θα δούμε ματσάρα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αν δεν κλέψεις, δύσκολα πας πάνω από 7/10: Μπορείς ν' αποδείξεις πως δεν είσαι άμπαλος στο κουίζ του τελικού;

Οπότε, μπαίνουμε σε ρυθμό. Βαρέλια μπίρας από νωρίς στο σπίτι και συγκέντρωση με εκλεκτούς προσκεκλημένους, κυρίως μπαλαδόφατσες. Εμείς στο Menshouse δεν θα σας αφήσουμε έτσι. Φτιάξαμε quiz με 10 ερωτήσεις, για να προκύψει μέσα από αυτό ο νέος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ή έστω, ο νέος ‘Βασιλιάς Αμπαλος’ της παρέας.

Μεταξύ μας, καλύτερα το 2ο. Enjoy…

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί