650 χλμ. για ραντεβού-φάντασμα: Η χοντροκομμένη φάρσα οπαδών της Λίβερπουλ σε φαν του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που του κόστισε το γάμο του
Βρείτε μας στο

Ο εναλλακτικός τίτλος του θέματος θα μπορούσε να ήταν «Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου». Βέβαια στο πρόσωπο δύο οπαδών της Λίβερπουλ, ένας υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ακριβώς αυτό. Και κάτι παραπάνω…

Ιδού πώς έχει η ιστορία, η οποία συνέβη το 2009 και είναι πέρα για πέρα αληθινή:

Ένας παντρεμένος (κρατήστε το αυτό) οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλυψε περίπου 650 χιλιόμετρα, προκειμένου να συναντήσει μία γυναίκα.

Ο 39χρονος είχε γνωρίσει την «Έμμα» στο Facebook, ώσπου κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να οδηγήσει περίπου 9 ώρες από το σπίτι του στο Σέφιλντ μέχρι μία απομακρυσμένη φάρμα στη Σκωτία.

Ήθελε να τη γνωρίσει από κοντά, έπειτα από εβδομάδες διαδικτυακού φλερτ. Το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος δεν τον πτόησε. Είχε τυφλωθεί από τον… έρωτά της.

«Μιλούσαμε στο Facebook για περίπου έναν μήνα. Πραγματικά νόμιζα ότι ήταν αληθινό προφίλ και δεν είχα κανένα λόγο να αμφιβάλλω. Το βράδυ που μου ζήτησε να πάω στη Σκωτία, ήμουν στο δρόμο για περίπου 9 ώρες. Και μετά, όταν έφτασα σε αυτό το απομακρυσμένο αγρόκτημα, μου έστειλε μήνυμα για να μου πει ότι ήταν ακόμα στη δουλειά».

Τα λόγια του στην εφημερίδα “Sheffield Star” ήδη φανερώνουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το ραντεβού. Μην βιάζεστε όμως. Η συνέχεια είναι ακόμα χειρότερη.

Ο κορυφαίος: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών έφυγε στα 49 του, προδομένος από το μεγαλύτερό του πάθος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο κορυφαίος: Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών έφυγε στα 49 του, προδομένος από το μεγαλύτερό του πάθος

Ο λόγος και πάλι στον ίδιο: «Αυτό ήταν που το έκανε χειρότερο. Όχι μόνο οδηγούσα επί 9 ώρες, αλλά έπρεπε να περιμένω για περίπου άλλες 3,5 ώρες, μέχρι να σχολάσει. Στη συνέχεια, όταν μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι όλα ήταν μια φάρσα, απλώς αισθάνθηκα απαίσια».

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, πάντως, ο 39χρονος τα «έχωνε» στους φαρσέρ μόνο για τη μακρινή απόσταση: «Αν μου είχαν ζητήσει να οδηγήσω μέχρι το Μάντσεστερ, το Λιντς ή ακόμα και το Λίβερπουλ, δεν θα ήταν τόσο άσχημα και ίσως να είχα δει την αστεία πλευρά. Αλλά να με σύρουν μέχρι το Αμπερντίν ήταν σκληρό».

Ποιοι ήταν, όμως, οι φαρσέρ;

Το θύμα της φάρσας είχε ταξιδέψει για διακοπές στο Κανκούν του Μεξικού. Εκεί γνώρισε δύο οπαδούς της Λίβερπουλ. Οι διαφωνίες για το ποδόσφαιρο ήταν καθημερινές, αφού όπως προαναφέρθηκε, εκείνος υποστήριζε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε έναν τσακωμό, οι ένθερμοι φίλοι των “reds” τον πέταξαν σε μία πισίνα, όμως, αυτό ήταν το λιγότερο. Όταν επέστρεψαν στην Αγγλία, δημιούργησαν ένα ψεύτικο γυναικείο προφίλ στο Facebook. Η «Έμμα» που λέγαμε. Αν γνώριζε ελληνικά ο 39χρονος, πλέον θα τη θυμόταν ως «Αίμα», όπως θα δείτε παρακάτω.

«Με έστειλαν για βόλτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα παιδιά από το Λίβερπουλ μού έκαναν καλά και σωστά. Ήταν σκληρό, αλλά συνέβη, έκανα λάθος και πληγώθηκα πολύ», δήλωσε.

Δυστυχώς για τον 39χρονο, το μένος των υποστηρικτών των “reds” δεν σταμάτησε στο τηλεφώνημα της αποκάλυψης. Θεώρησαν καλό να τον ταπεινώσουν ακόμα περισσότερο, αναρτώντας τη συνομιλία τους στο διαδίκτυο. Πιθανώς ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο κακό θα του προκαλούσαν.

Στο αρχικό video που «ανέβασαν» στο YouTube, οι δύο οπαδοί της Λίβερπουλ ακούγονται να λένε: «Αναγνωρίζεις τις φωνές μας, Στιούαρτ; Είμαστε οι “Scousers” που σε πέταξαν στην πισίνα. Αναγνωρίζεις τη “scouse” προφορά μας;». Όταν εκείνος απάντησε καταφατικά, τον χαρακτήρισαν θύμα και ξέσπασαν σε γέλια.

Το video «κατέβηκε» λόγω άσεμνων χαρακτηρισμών, όμως, η ζημιά είχε ήδη γίνει. Η σύζυγος του 39χρονου ανακάλυψε ότι η φάρσα είχε αποδέκτη τον αγαπημένο της. Δεν μπόρεσε να τον συγχωρήσει για το γεγονός ότι είχε σκοπό να συναντήσει μια άλλη γυναίκα, με αποτέλεσμα να τον εγκαταλείψει!

Και το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Αν οι οπαδοί της Λίβερπουλ γνώριζαν εξαρχής ότι θα δημιουργούσαν τόσο μεγάλο πρόβλημα στον 39χρονο, θα δημοσίευαν τη φάρσα στο YouTube; Ήταν και κακοί ή μόνο ανόητοι; Αυτός πάντως ήταν πιο αφελής κι από τον… Χάρι Μαγκουάιρ.