«Κάτι μας κρύβουν»: Το απόσταγμα των δηλώσεων Τσιτσιπά δεν είχε παραλήπτες τους ψεκασμένους
Βρείτε μας στο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι δυο υψηλότερου επιπέδου αθλητές του ελληνικού αθλητισμού εν γένει. Αυτό σημαίνει πως μόνο έκπληξη δεν θα έπρεπε να αποτελεί πως είναι δυο σταρ κοινής αποδοχής εντός των ελληνικών συνόρων. Βέβαια σε αυτή την αυτονόητη πραγματικότητα, υπάρχει ένα προβληματάκι: τον Τσιτσιπά δεν τον λες και ακριβώς κοινής αποδοχής. Για την ακρίβεια, αν έπρεπε να γίνει ένα γκάλοπ αναφορικά με τα ποσοστά συμπάθειας που συγκεντρώνει μέσα στην ελληνική κοινωνία, αυτά θα ήταν μάλλον ιδιαίτερα χαμηλά.

Ο προφανής λόγος αυτού του παράδοξου φέρει και την υπογραφή του ίδιου του νεαρού τενίστα. Οι αναρτήσεις του στα social media πότε για τα… Harrods πότε για τους… μισθούς κάνουν ένα σωρό κόσμο να εκνευρίζεται υπερβλικά μαζί του. Τελευταίο «κρούσμα», η ανάρτησή του στο Twitter όπου ο ίδιος οδηγάει μια Aston Martin v12, αμάξι με αξία που υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ και το έχουν μόλις 88 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα.

«Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι του καυσίμου δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό (σ.σ. του αυτοκινήτου)» ήταν η.. γκρινιάρικη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία του Τσιτσιπά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ένιωσαν τα λαμπάκια του μυαλού τους να ανάβουν. «Φίλε, είσαι εκατομμυριούχος», σχολίασε κάποιος. «Μίλησέ μας για τις οικονομικές σου δυσκολίες», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια ήταν εκείνο που τον χαρακτήρισε «βασιλιά του cringe».

Κανείς δεν καταλαβαίνει τι κάνει ο Τσιτσιπάς…

Μήπως όμως όλες αυτές οι αντιδράσεις είναι λίγο υπερβολικές; Είναι πράγματι εξηγήσιμες αλλά πόσο πολύ αντιστοιχούν σε αυτό που είναι ο Τσιτσιπάς; Με δεδομένο άλλωστε πως όντως είναι κάποιος που έχει τα προβλήματά του λυμένα αλλά και με βάση τα όσα έχουν προηγηθεί ανάμεσα σε αυτόν και τους χρήστες των social media, μήπως το πιθανότερο είναι απλά ο Στέφανος να τρολάρει ενισχύοντας την εικόνα του αντιπαθητικού που έχει χτίσει διότι… απλά δεν τον νοιάζει. Γενικά, μήπως ο Τσιτσιπάς απλά σπάει πλάκα επειδή δεν έχει τι να κάνει;

Το πιθανότερο είναι πως ο τύπος απλά κοροιδεύει -ιδίως μετά την επιβεβαίωση της σχέσης του με την Μπαντόσα- και οι πάντες τσιμπάνε και τον κράζουν, ενώ αυτός διασκεδάζει. Δεν είναι «βλακας και καθυστερημένος» όπως του καταλογίζουν όλοι. Μάλλον όλα αυτά που ανάβουν λαμπάκια στον κόσμο, ο Τσιτσιπάς τα κανει ηθελημένα. Και εδώ που τα λέμε, αυτό για ένα παιδι. 24 ετών είναι εν πολλοίς δικαιολογημένο. Σκεφτείτε το: είναι 24 χρονών, έχει κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ζωής του και έχει λύσει από τώρα το οικονομικό του πρόβλημα. Τι άλλο μπορεί να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του εκτός από το να τρολάρει;

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δε θα πέσει φωτιά να μας κάψει, αν πούμε το προφανές...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δε θα πέσει φωτιά να μας κάψει, αν πούμε το προφανές...